Rec Silicon

2023 - 2 - 1

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Oppgang på Oslo Børs – Rec Silicon stiger kraftig etter avtale med ... (Dagens Næringsliv)

Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år. Oljeprisen ligger i morgentimene onsdag på rundt 85,3 dollar, rundt 0,6 prosent lavere enn ved ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). Der er det ventet at sentralbanksjef Jerome Powell vil servere en renteøkning på 0,25 prosentpoeng, altså et knepp ned fra det elleville tempoet gjennom fjoråret. [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Selskapet vil komme med ytterligere informasjon om konkursprosessen når en bostyrer er oppnevnt, opplyste Flyr. Rec vil også motta en forhåndsbetaling «i tråd med industrinormer» fra Hanwha. Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Investorene sendte Oslo Børs opp nær en prosent – Rec Silicon steg ... (Dagens Næringsliv)

Silisiumprodusenten Rec Silicon steg over 25 prosent etter å ha meldt om en avtale med største eier Hanwha Solutions tirsdag kveld. Supplyrederiet Dof falt på ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). Der er det ventet at sentralbanksjef Jerome Powell vil servere en renteøkning på 0,25 prosentpoeng, altså et knepp ned fra det elleville tempoet gjennom fjoråret. [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Selskapet vil komme med ytterligere informasjon om konkursprosessen når en bostyrer er oppnevnt, opplyste Flyr. Rec vil også motta en forhåndsbetaling «i tråd med industrinormer» fra Hanwha. Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Småspareraksje til værs etter milliardavtale – analytiker ser 160 ... (Finansavisen)

Oslo Børs åpner rett opp 0,38 prosent. REC Silicon stiger etter milliardavtale: – Tar ned risikoen, sier analytiker som spår 160 prosent oppside.

[investerer 200 millioner mer](/industri/2023/02/01/7981771/elkem-investerer-200-millioner-mer-i-brasil?internal_source=sistenytt) i Brasil. [ser prosjekt-omsetning](/teknologi/2023/02/01/7981768/dltx-guider-for-cloud-segmentet?internal_source=sistenytt) i DLTx Cloud på 93,7 millioner dollar i 2025, med en gjennomsnittlig brutto kostnad pr. – Sentimentet endret seg midt i en positiv rapporteringssesong. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 84,45 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag. [Les hele oljekommentaren her.](/energi/2023/02/01/7981758/oljeprisen-stiger-sentimentet-endret-seg?internal_source=sistenytt) Horisont Energi nær halveres og faller i skrivende stund 47,3 prosent. Aksjen stuper i dag etter skilsmissemelding med Equinor og Vår Energi. Gard Aarvik i Pareto Securities finner dette «svært støttende» for aksjen, da det gir forutsigbarhet for en omstart av anlegget, inkludert finansiering av arbeidskapital. Investeringen forventes å gi Elkem 300 millioner kroner mer i omsetning fra 2024. Det er nå innført børspause i aksjen i påvente av melding fra selskapet. 10.30 står hovedindeksen i 1.206,37, opp 0,91 prosent. Oslo Børs åpnet rett opp onsdag og oppturen har bare fortsatt.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Rec-rally på Oslo Børs (Finansavisen)

Onsdag gikk Rec Silicon opp 25 prosent mens Oslo Børs la på seg 1 prosent.

Aksjen falt 5,4 prosent til 27,90 kroner. Aksjen klatret 8,7 prosent til 9,24 kroner. Equinor gikk opp 0,5 prosent til 304,80 kroner mens Aker BP gikk ned 0,3 prosent til 302,40 kroner.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Investorene sendte Oslo Børs opp nær en prosent – Rec Silicon steg ... (Dagens Næringsliv)

Silisiumprodusenten Rec Silicon steg over 25 prosent etter å ha meldt om en avtale med største eier Hanwha Solutions tirsdag kveld. Supplyrederiet Dof falt på ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). Der er det ventet at sentralbanksjef Jerome Powell vil servere en renteøkning på 0,25 prosentpoeng, altså et knepp ned fra det elleville tempoet gjennom fjoråret. [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Selskapet vil komme med ytterligere informasjon om konkursprosessen når en bostyrer er oppnevnt, opplyste Flyr. Rec vil også motta en forhåndsbetaling «i tråd med industrinormer» fra Hanwha. Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Oppgang på Oslo Børs – Rec ble dagens vinner (Nettavisen)

Hovedindeksen ved Oslo Børs steg onsdag 1 prosent, til 1.206,83 poeng. Blant de store vinnerne var Rec Silicon, som steg hele 25 prosent.

Mest omsatt var som vanlig Equnior, som steg 0,5 prosent. [avtale](https://live.euronext.com/nb/product/equities/NO0010112675-XOSL#CompanyPressRelease-12025070) mellom datterselskapet Rec Solar Grade Silicon og Hanwha Solutions. Ifølge [Finansavisen](https://www.finansavisen.no/finans/2023/01/31/7981732/rec-silicons-datterselskap-inngar-avtale) innebærer den at Rec Silicon skal levere all silisium fra Moses Lake-anlegget i USA til storeieren Hanwha.

Oppgang på Oslo Børs – Rec vart vinnar i dag (Møre)

Produsenten av silisiummateriale melde etter børsslutt tysdag om ein avtale mellom dotterselskapet Rec Solar Grade Silicon og Hanwha Solutions.

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Oppgang på Oslo Børs – Rec vart vinnar i dag (Nordre)

Produsenten av silisiummateriale melde etter børsslutt tysdag om ein avtale mellom dotterselskapet Rec Solar Grade Silicon og Hanwha Solutions.

Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblem, vil vårt erstatningsansvar avgrense seg oppover til det abonnenten har betalt for tilsvarande tidsrom. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. Abonnementet er bindende til det blir sagt opp av abonnenten. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Handelen med aksjar vart rett før klokka 12 stansa i påvente av ei kunngjering frå offshorereiarlaget, som prøver å løyse ei gjeldskrise.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Investorene sendte Oslo Børs opp nær en prosent – Rec Silicon steg ... (Dagens Næringsliv)

Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år. Oljeprisen ligger i onsdag på rundt 85,0 dollar, rundt 0,6 prosent lavere enn ved inngangen til ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). Der er det ventet at sentralbanksjef Jerome Powell vil servere en renteøkning på 0,25 prosentpoeng, altså et knepp ned fra det elleville tempoet gjennom fjoråret. [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Selskapet vil komme med ytterligere informasjon om konkursprosessen når en bostyrer er oppnevnt, opplyste Flyr. Rec vil også motta en forhåndsbetaling «i tråd med industrinormer» fra Hanwha. Hovedindeksen har nå steget en drøy halv prosent så langt i år.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Underleverandør til Hanwha (Finansavisen)

MAKSPRIS PÅ POLYSILISIUM: Hanwhas styreformann Kim Seung-youn i en høring i Seoul, Sør-Korea. Selskapet hans planlegger å gjøre REC Silicon til ...

feb. Sør-Korea er et industrividunder. Verdensledende selskaper har blitt skapt av familiestyrte selskaper med sterk statlig kontroll.

Explore the last week