Samsung, S23

2023 - 2 - 1

Samsung - samsung galaxy s23 - samsung galaxy s23 ultra - samsung s23 ultra

Post cover
Image courtesy of "Tek.no"

Samsung Galaxy S23 - Sniktitt - Tek.no (Tek.no)

Det handler selvsagt om Samsungs Galaxy S23-serie, der heftigste familiemedlem heter S23 Ultra. Men de litt mindre og mer håndterbare variantene Galaxy S23 og ...

Pass på å raske med deg en lader hvis du trenger, for det følger ikke med i esken. Det utgjør antakelig litt - spesielt om vi tar med at raskere og mer effektive prosessorer trekker ned strømbehovet når de utfører de samme oppgavene. Du er unnskyldt om du ikke ser forskjell på en S22 Ultra og en S23 Ultra, men i hånden føles de likevel annerledes. Verdien av å kunne fange detaljer om hva som har skjedd på nesten en kilometers avstand kan i visse tilfeller være ganske stor. Dermed er bildene i galleriet under å betrakte som et tidlig førsteinntrykk av hva telefonen kan levere, med mulige justeringer etter at den er oppdatert og «ferdig-ferdig». Det blir ikke fantastisk, og du vil neppe henge opp bildene på veggen. Da bildet over ble delt på redaksjonkanalen ble det omtalt som en «mygg i solnedgang»-funksjon. Løsningen er lik den som fantes i Galaxy S22 Ultra, men programvaren skal ha blitt litt forbedret i den nye telefonen. Vi har sett 200-megapikselskamera før, blant annet fra Motorola, og erfaringen så langt er ikke at det er enorme mengder informasjon i bildene. Og optimalt sett bør 200 megapiksler kunne gjøre det, men et viktig spørsmål er om du får reelle 200 megapiksler med informasjon i bildene. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere. Designen er ny for de to «vanlige» modellene i år.

Samsung Galaxy S23 Årets første storlanseing (DinSide)

S23 Ultra har fått en heftig kameraoppgradering, men ellers er det lite nytt med årets Samsung-toppmodeller.

Den store endringen er kanskje at den synlige kamerahumpen på baksiden er fjernet, noe som gir et renere og penere design. Som i fjor er likhetene flere enn forskjellene på disse to modellene. Som de siste åra er det Ultra-modellen som er den gjeveste av de tre nye Galaxy S23-modellene. Den har selvsagt 120 Hz bildeoppfriskning, men denne gangen har den en ny teknologi for å justere lysstyrken i dagslys, kalt Vision booster, som skal forhindre gjenskinn på de med solrike dagene. Rent designmessig har det skjedd lite siden sist, utover noen nye farger og et litt mer kantete design. Vi har kommet dit hvor det ikke lenger er mye nytt når mobilprodusentene oppdaterer toppmodellene sine.

Post cover
Image courtesy of "Lyd & Bilde"

Test av Samsung Galaxy S23 Ultra? (Lyd & Bilde)

Vi ønsket å ha en ferdig test av den nyeste Samsung-topptelefonen klar til i dag. Men Samsung sa nei. Og den koreanske elektronikk-giganten er langt fra ...

Først og fremst ved hjelp av transparens (som denne artikkelen er et forsøk på), og med tiden kanskje også en offentlig etisk kodeks for hvordan vi samarbeider redaksjonelt med elektronikkindustrien. Det var denne NDA-en som var dråpen som fikk begeret til å renne over, men i virkeligheten er det mange elektronikkprodusenter som er minst like nær å gå over streken som dere. Og det er nå opp til medier å tegne en linje i sanden og si «hit, men ikke lengre». Ergo har ikke vilkårene endret seg, og denne kommentaren handler ikke om å slå ned på Samsung for å ønske å holde kortene tett til brystet så lenge som mulig. [Aktuelle tilbud](https://prisguiden.no/tilbud?utm_campaign=export-products-category&utm_source=lydogbilde.no&utm_medium=partner) [Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. Men de siste årene har selskapenes forsøk på å påvirke teknologimedier og vårt innhold nådd et tidligere usett nivå som nesten kan virke tvangsneurotisk, slik som eksemplene ovenfor viser. Men den nye avtalen betyr rett og slett at vi ikke kan teste de nye telefonene før ETTER den offisielle lanseringen. Nemlig at det ikke skal lekkes informasjon om de nye mobilene til tredjepart før lanseringen. Det skal sies at vi selvfølgelig forstår hva Samsung prøver å hindre med de strenge kravene. Vi medier kan regne med at vi får korrekt informasjon i god tid, noe som til slutt kommer våre lesere til gode. Men som den oppmerksomme leser nok har skjønt, er det produsentene som har makten her. På denne måten kan produsenten sikre seg rask dekning av nye produkter med en gang de lanseres.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Samsung avduker nye mobil-toppmodeller - satser på gigantisk ... (Nettavisen)

Samsung har nettopp avduket sine nye mobiltoppmodeller i Galaxy-serien. Dette er modellene som ved siden av Apples modeller år inn og år ut er bestselgere i ...

Det er heller ikke gjort endringer på vidvinkel- og zoom-kameraene. Den finnes også i varianter med 12 GB RAM og 512GB eller 1 TB lagring. Så selv om det å ta bilder i full 200 megapiksels oppløsning er mulig, er standard fortsatt at bildene lagres i bare 12 megapikslers oppløsning. Nå har alle fått en ny 12 megapiksels utgave, med en bedre autofokus. Kort oppsummert er det 30-40 prosent mer ytelse og lavere strømforbruk sammenlignet med forgjengeren. Det fører til at stadig flere beholder mobilen sin lenger. De vanlige S23-modellene har mistet «kamerahumpen» på baksiden og fått litt større batteri. I stedet brukes informasjonen fra mange, mange flere bildepunkter av mobilens bildeprosessering til å lage et så godt bilde som mulig. Konkret er det snakk om Snapdragon 8 Gen 2, som ble annonsert rett før jul. Ultra-modellen har fått litt annen avrunding i kantene, inkludert de avrundede skjermkantene. Det betyr integrert penn, enda større skjerm og mer avansertkamera. Samsung har nettopp avduket sine nye mobiltoppmodeller i Galaxy-serien.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Her er Samsungs nye flaggskiptelefon (Finansavisen)

Masse piksler, raskere prosessor og mer energieffektiv. Samsungs flaggskip Galaxy S23 Ultra lader opp til å bli et skikkelig høydepunkt.

Og et kamera som både skal kunne levere strålende bilder til privat bruk, så vel som et forbedret frontkamera for bedre videokonferanse, video og så videre. Det litt kjedelige argumentet er «totalpakken» S23 Ultra representerer, men det er likevel et viktig poeng. Den skal også være spesielt bygget for kunstig intelligens (AI), som blant annet skal gjøre telefonens bildeprosessering bedre og raskere.

Post cover
Image courtesy of "digi.no"

Samsung S23 Ultra: Flere megapiksler, anyone? (digi.no)

Vi er inne i et tidlig vårslipp av nye toppmodeller med Android. Ikke minst Samsungs har vært ventet på av mange som ønsker seg dt aller siste flaggskipet ...

Det er risikabelt, selv om vi mener Ultraen med den nye prosessoren og pennen har mer å tilby. Veldig gode, men det er de i S22 også. De er jo ikke alene om det, men det er grunn til å ha høy tiltro til det de gjør. Nå er det veldig bra. Vi vet ikke det, men det er veldig god oppløsning i mørke partier selv om sola opptrer i et annet sted av bildet. Det betyr at du trygt kan ha den i fem år, helt til Android 17 skal skiftes ut til 18. Den er en forklaring på at vi ser mindre forbedringer enn det vi hadde forventet. Men at den er rask, er det lett å måle selv. Det som virkelig skiller Ultraen fra andre toppmodeller, er den innebygde S-pennen. Det er forbedringer og oppgradert teknologi på en lang rekke områder. Det største spørsmålet med denne utgaven er kanskje hvor mye bedre det er med et 200 MP kamera enn et på «skarve» 108 MP. Ytre sett er det ikke stor forskjell på S23 Ultra og S22 Ultra.

Explore the last week