Ikea Varmblixt

 
 
Post cover
Image courtesy of "dinside.no"
Rives ut av hyllene

I dag tidlig slapp Ikea sin nye Varmblixt-kolleksjon. Nå er flere av produktene allerede utsolgt landet over.


- Jeg liker ikke å bytte ut ofte, og vil ha ting som varer og jeg trenger, sier han til DinSide. - Jeg vet det har vært veldig mye etterspørsel etter kolleksjonen i dag, og jeg mistenker at det er veldig mye av det som er solgt, forteller han og legger til: - Det var til og med kø utenfor Slependen om morgenen i dag, forteller han.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Rives ut av hyllene til Ikea

Flere av varehusene til Ikea opplever tomme hyller etter at designkolleksjon tok av på sosiale medier.


– Flere av de mest populære lampene skal bli en del av vårt faste sortiment. Det har helt sikkert bidratt til den voldsomme interessen. Til tross for at både smale og runde lys, skåler og drikkeglass er utsolgt ved flere varehus – har han en gladnyhet til den designglade som ønsker en del av kolleksjonen: – Først og fremst så handler det om at Marcelis og Ikea har laget en fantastisk kolleksjon som er tilgjengelig til en gunstig pris, sier Dagenborg. Mange av Varmblixt-produktene er allerede utsolgt ved flere varehus, og pressevakten tror det handler om at de har gjort design tilgjengelig for folk flest. – Vi ser at det har vært en uvanlig stor interesse for hele kolleksjonen, sier pressevakt i Ikea, Joachim Dagenborg, til TV 2.
show more