Märtha Louise

 
 
Post cover
Image courtesy of "MinMote"
Prinsesse Märtha Louise rørt av Holzweiler i København

Holzweilers nye kolleksjon har fått navnet «Deep Sea» og er inspirert av livet under vann. Naturen er alltid en stor inspirasjon for familien, forteller Susanne ...


– Det er ikke så mye nytt utad, sier Andreas Holzweiler. Det er en utrolig spennende tid å være en «Holzweiler» på! ](https://www.minmote.no/nyheter/a/nWrPao/holzweiler-soekte-uloennet-praktikant)Stillingen var en såkalt internship, hvor de lette etter en ulønnet praktikant for et halvår. Så vi tror på at man må omfavne forandring, og se på alle mulighetene, og ikke være så redd for det. Senere samme måned gikk merket ut på sin egen Instagram-konto og meldte at de ville [etterbetale alle ulønnede praktikanter siden 2014.](https://www.minmote.no/nyheter/a/janW9n/norsk-kleskjede-etterbetaler-praktikanter-etter-massiv-kritikk) – Vi profesjonaliserer organisasjonen vår spesielt i forhold til den internasjonale satsingen. Vi elsker, og har alltid elsket vekst og utvikling, så det vil alltid være en stor del av Holzweiler. – Jeg er så stolt. Det er helt utrolig å se hva de har fått til, sier prinsesse Märtha Louise etter Holzweilers visning under moteuken. – Ja, det blir jeg faktisk. Holzweiler-familien er fantastiske mennesker. KØBENHAVN (MinMote): – Jeg er så stolt.
show more