Mason Greenwood

2023 - 2 - 2

Greenwood

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Anklagene mot Manchester United-spiller Mason Greenwood frafalt (Nettavisen)

Det var i januar 2022 at Manchester United-spilleren ble arrestert, mistenkt for trusler og overgrep mot sin daværende kjæreste. Han ble senere siktet for ...

Han ble to dager senere løslatt mot kausjon. I midten av oktober ble 21-åringen formelt siktet for voldtektsforsøk og møtte i retten for første gang. Han ble senere siktet for voldtektsforsøk i oktober 2022.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Anklager mot United-stjerne droppet (VG Nå)

Politiet har lagt bort etterforskningen av Mason Greenwood. 21-åringen var siktet for voldtekt og fysisk vold mot en tidligere kjæreste.

Jeg tror det blir vanskelig å se forbi de lydklippene som ble delt om Greenwood i sosiale medier. januar i fjor, mistenkt for vold og voldtekt mot en kvinne. Dette har stått på i over ett år, så det er nesten litt vanskelig å ta innover seg at dette har skjedd. I løpet av få timer spredte innleggene seg over hele verden. Politisaken ble offentlig kjent i januar 2022. Etter en periode i varetekt, ble Greenwood løslatt mot kausjon.

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

Anklager frafalt (Dagsavisen)

Siktelsen mot Manchester United-spissen Mason Greenwood (21) er lagt bort. Han ble i januar i fjor pågrepet etter påstander om voldtekt og overfall.

Greenwood ble for ett år siden arrestert som følge av påstander knyttet til en ung kvinne etter at lydopptak og bilder ble publisert i sosiale medier. I uttalelsen står det at Greenwood ikke lenger straffeforfølges. Han ble to dager senere løslatt mot kausjon.

Post cover
Image courtesy of "United.no"

Dropper alle anklager mot Greenwood - united.no (United.no)

Greater Manchester Police bekrefter torsdag ettermiddag at man ikke går videre med straffesaken mot Mason Greenwood. Chief Superintendent Michaela Kerr, ...

I slike omstendigheter er det vår plikt å stanse den videre saksgangen. Selv om det er en stor interesse i media for denne saken vil vi ikke gi ytterligere kommentarer». Det bekrefter Greater Manchester Police og påtalemyndigheten torsdag ettermiddag.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Anklager mot United-profil Greenwood frafalt (ABC Nyheter)

Siktelsen mot Manchester United-spissen Mason Greenwood (21) er lagt bort. Han ble i januar i fjor pågrepet etter påstander om voldtekt og overfall.

Han er rett og slett et naturtalent». Den norske manageren uttalte blant annet sommeren 2019 at den unge spissen «kan spille i alle angrepsposisjoner. Han ble to dager senere løslatt mot kausjon.

Anklagene mot Greenwood er frafalt (TV 2)

Rettssaken mot Mason Greenwood skulle opprinnelig starte i november 2023. Nå er alle anklager frafalt. Det bekrefter Greater Manchester Police i en ...

Under disse omstendighetene er det vår plikt å avslutte saken. Greenwood har ikke spilt fotball for Manchester United siden han ble arrestert 30. Nike har avsluttet sin sponsoravtale med engelskmannen, og Electronic Arts har fjernet ham fra Fifa 22-spillet sitt.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Anklager mot United-stjerne droppet (Aftenposten)

Politiet har lagt bort etterforskningen av Mason Greenwood. 21-åringen var siktet for voldtekt og fysisk vold mot en tidligere kjæreste.

Politiet i Manchester hadde sett bildene på sosiale medier, og nå mistenkte de «en person for vold og overfall», skrev de i en uttalelse. Jeg tror det blir vanskelig å se forbi de lydklippene som ble delt om Greenwood i sosiale medier. januar i fjor, mistenkt for vold og voldtekt mot en kvinne. Dette har stått på i over ett år, så det er nesten litt vanskelig å ta innover seg at dette har skjedd. Politisaken ble offentlig kjent i januar 2022. Etter en periode i varetekt ble Greenwood løslatt mot kausjon.

Mason Greenwood Tror på sjokk-comeback (Dagbladet.no)

Torsdag kveld slapp politiet i Manchester bomba om at alle anklagene mot Mason Greenwood (21) er frafalt. Unggutten ble for ett år siden pågrepet som følge ...

3 20 Greenwood signerte februar 2021 en ny kontrakt med United, som strekker seg fram til sommeren 2025. Men nå er han en fri mann, og da må han behandles deretter. - Jeg kjenner ikke alle omstendighetene, jeg har bare fått med meg det som har stått i media. Torsdag kveld slapp politiet i Manchester bomba om at alle anklagene mot Mason Greenwood (21) er frafalt.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Derfor ble saken mot Mason Greenwood henlagt (Nettavisen)

Mason Greenwood er en fri mann etter at Manchester-politiet droppet siktelsen mot ham.

Jeg er ikke veldig overrasket over det egentlig, for sånn fungerer loven. Kanskje er det enklere å dra til utlandet. Det er vanskelig for meg å si om veien videre er United eller om det er en annen klubb i England. – Det er noen lydopptak og diverse, og de er jo der selv om saken nå blir droppet. Dette er en klubb med en historie, tradisjon og standarder. Det er ikke bare, bare.

Ten Hag vil ikke kommentere Greenwood-saken (Dagsavisen)

Manchester United-manager Erik ten Hag vil ikke snakke om Mason Greenwood etter at saken mot 21-åringen ble henlagt torsdag.

Grunnet en kombinasjon av nye opplysninger i saken og at nøkkelvitner har trukket seg, frafalt tiltalen mot 21-åringen torsdag. [Klubben vil gjennomføre egen prosess etter at anklagene ble droppet](https://www.dagsavisen.no/sport/fotball/2023/02/02/anklager-mot-united-profil-greenwood-frafalt/) ] Jeg henviser til klubbens egen uttalelse i saken og kan for øyeblikket ikke si noe mer enn det, sa ten Hag på en pressekonferanse fredag.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

For ødelagt til å spille for Manchester United (Nettavisen)

MASON GREENWOOD ER en fri mann og fortjener en ny sjanse i livet og på fotballbanen, men som fotballspillende ambassadør for det globale varemerket ...

MANGE VIL STÅ klare til å plukke opp Mason Greenwood, til og med i England. Med det som utgangspunkt er det vanskelig å se en framtid på Old Trafford. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London. januar 2022 ble han sett på som Manchester Uniteds framtid. Manchester United reagerte og gjorde det eneste riktig, de suspenderte spilleren med umiddelbar virkning. Tilgivelse er en del av livet.

Explore the last week