Meta

2023 - 2 - 2

Post cover
Image courtesy of "E24"

Facebook-eier Meta hopper 20 prosent på positiv Wall Street (E24)

Meta hopper på Wall Street etter solide inntekter i fjerde kvartal. Nasdaq stiger kraftig.

Google-eier Alphabet var opp 6 prosent etter åpning. Apple var opp 3,7 prosent og Amazon opp 7 prosent. Det er Facebook-eieren sitt største hopp siden juni 2013, ifølge Bloomberg.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Facebook-eier Meta løfter teknologisektoren på Wall Street (Dagens Næringsliv)

Industritunge Dow Jones, som består av 30 håndplukkede antatt viktige aksjer, faller 0,5 prosent. Nasdaq Composite, som domineres av teknologiselskapene, stiger ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Etter børsslutt torsdag legger både Apple, Amazon og Google-eier Alphabet frem tall.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Meta til værs etter kvartalsrapport – flere IT-resultater i vente (ABC Nyheter)

Aksjekursen til Facebook-eier Meta gjorde et byks etter onsdagens resultatfremlegging. Torsdag kommer det ferske tall fra Amazon, Apple og Google.

Det er ventet at også Googles eierselskap Alphabet vil legge fram tall som viser tilbakegang i annonsesalget. Apple er den eneste av IT-gigantene som så langt ikke har varslet masseoppsigelser. Det er første gang omsetningen har falt på årsbasis siden selskapet gikk på børs i 2012.

Meta til vêrs etter kvartalsrapport – fleire IT-resultat i vente (Møre)

Aksjekursen til Facebook-eigar Meta gjorde eit byks etter resultatframlegginga onsdag. Torsdag kjem det ferske talet frå Amazon, Apple og Google. Publisert: ...

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "E24"

Tek-fest på Wall Street - Facebook-eier Meta hopper over 20 prosent (E24)

Det er Facebook-eieren sitt største hopp siden juni 2013, ifølge Bloomberg. Det er gode nyheter også for Nasdaq, som skyter fart torsdag.

Google-eier Alphabet er opp 6 prosent etter åpning. Apple er opp 2,5 prosent og Amazon er opp 7 prosent. Aksjen er opp nesten 20 prosent like etter åpning. Klokken 20.45 er aksjen opp 25 prosent. På forhånd var det ventet at selskapet skulle levere inntekter på 31,65 milliarder dollar i fjerde kvartal, hvorav 30,86 milliarder av dette skulle komme fra reklameinntekter, ifølge estimater fra Bloomberg. Flere av tek-gigantene skal levere resultat torsdag, og gårsdagens rentebeslutning har gitt investorene troen på at den tunge tiden er forbi.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Gigantisk opptur: Den beste dagen siden 2013 (Nettavisen)

Aksjemarkedet drives blant annet frem av Meta-aksjen, som har vært opp hele 27 prosent, og dermed har sin beste dag siden 2013. Aksjekursen til Facebook-eier ...

[Alphabet](https://www.cnbc.com/2023/02/02/alphabet-googl-earnings-q4-2022.html) er ifølge [CNBC ](https://www.cnbc.com/2023/02/02/alphabet-googl-earnings-q4-2022.html)ned rundt 4 prosent på etterhandelen. [Amazon](https://www.cnbc.com/2023/02/02/amazon-amzn-earnings-q4-2022.html) er ned over 5 prosent etter stengetid. Norsk Hydro (-0,74), DNB (-0,45), Frontline (-0,64) og Rec Silicon (-5,93) endte dagen med røde tall. Dax-30-indeksen i Frankfurt steg 2,05 prosent med FTSE 100 i London i hælene som gikk opp 2 prosent. I tillegg falt flere lakseselskaper etter uttalelser om den nye lakseskatten fra finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). Oljeprisen har i løpet av dagen falt med 0,67 prosent. Apple er den eneste av IT-gigantene som så langt ikke har varslet masseoppsigelser. Det er ventet at også Googles eierselskap Alphabet vil legge fram tall som viser tilbakegang i annonsesalget. Det er første gang omsetningen har falt på årsbasis siden selskapet gikk på børs i 2012. [Apple-aksjen](https://www.cnbc.com/2023/02/02/apple-aapl-earnings-q1-2023.html) er ned 3,3 prosent etter stengetid etter meldingen om at Apple-salget falt 5 prosent i den største kvartalsvise inntektsnedgangen siden 2016. Markedet reagerte likevel positivt, og Facebook-sjef Mark Zuckerberg forsikret investorene om at fremtiden ser lys ut. Googles morselskap Alphabet meldte nylig at de planlegger å kvitte seg med 12.000 stillinger, og aksjen endte på torsdag opp 7,2 prosent.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Gigantisk opptur: Den beste dagen siden 2013 (Nettavisen)

Aksjemarkedet drives blant annet frem av Meta-aksjen, som har vært opp hele 27 prosent, og dermed har sin beste dag siden 2013. Aksjekursen til Facebook-eier ...

[Alphabet](https://www.cnbc.com/2023/02/02/alphabet-googl-earnings-q4-2022.html) er ifølge [CNBC ](https://www.cnbc.com/2023/02/02/alphabet-googl-earnings-q4-2022.html)ned rundt 4 prosent på etterhandelen. [Amazon](https://www.cnbc.com/2023/02/02/amazon-amzn-earnings-q4-2022.html) er ned over 5 prosent etter stengetid. Norsk Hydro (-0,74), DNB (-0,45), Frontline (-0,64) og Rec Silicon (-5,93) endte dagen med røde tall. Dax-30-indeksen i Frankfurt steg 2,05 prosent med FTSE 100 i London i hælene som gikk opp 2 prosent. I tillegg falt flere lakseselskaper etter uttalelser om den nye lakseskatten fra finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). Oljeprisen har i løpet av dagen falt med 0,67 prosent. Apple er den eneste av IT-gigantene som så langt ikke har varslet masseoppsigelser. Det er ventet at også Googles eierselskap Alphabet vil legge fram tall som viser tilbakegang i annonsesalget. Det er første gang omsetningen har falt på årsbasis siden selskapet gikk på børs i 2012. [Apple-aksjen](https://www.cnbc.com/2023/02/02/apple-aapl-earnings-q1-2023.html) er ned 3,3 prosent etter stengetid etter meldingen om at Apple-salget falt 5 prosent i den største kvartalsvise inntektsnedgangen siden 2016. Markedet reagerte likevel positivt, og Facebook-sjef Mark Zuckerberg forsikret investorene om at fremtiden ser lys ut. Googles morselskap Alphabet meldte nylig at de planlegger å kvitte seg med 12.000 stillinger, og aksjen endte på torsdag opp 7,2 prosent.

Post cover
Image courtesy of "E24"

Tek-fest på Wall Street - Facebook-eier Meta hopper over 20 prosent (E24)

Det er Facebook-eieren sitt største hopp siden juni 2013, ifølge Bloomberg. Det er gode nyheter også for Nasdaq, som skyter fart torsdag.

Google-eier Alphabet var opp 6 prosent etter åpning. Apple var opp 3,7 prosent og Amazon opp 7 prosent. Det er Facebook-eieren sitt største hopp siden juni 2013, ifølge Bloomberg.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Megarekyl for Meta (Finansavisen)

FORMUEN ØKER RASKT: Verdien av Mark Zuckerbergs Meta-aksjer er doblet i løpet av bare tre måneder. Foto: Bloomberg. FinansTil kategorisiden. Del på Facebook.

Også Ferrari var i nyhetene, og her ble kursløftet på nesten 6 prosent. Alle de tre rentebeslutningene var som ventet. Facebook-eierens aksjekurs var ved firetiden opp med mer enn 19 prosent, i kjølvannet av overraskende sterke inntekts- og brukertall for fjerde kvartal.

Post cover
Image courtesy of "E24"

Tek-fest på Wall Street før resultatslipp (E24)

I påvente av resultater fra flere tek-giganter, suste Nasdaq opp over 3 prosent torsdag.

Google-eier Alphabet var opp 6 prosent etter åpning. Apple var opp 3,7 prosent og Amazon opp 7 prosent. Det er Facebook-eieren sitt største hopp siden juni 2013, ifølge Bloomberg.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Facebook-eier Meta til himmels – teknologikjempene steg kraftig før ... (Dagens Næringsliv)

Industritunge Dow Jones, som består av 30 håndplukkede antatt viktige aksjer, falt 0,12 prosent. Nasdaq Composite, som domineres av teknologiselskapene, steg 3, ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Etter børsslutt torsdag legger både Apple, Amazon og Google-eier Alphabet frem tall.

Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"

Megarekyl for Meta (Finansavisen)

FORMUEN ØKER RASKT: Verdien av Mark Zuckerbergs Meta-aksjer er doblet i løpet av bare tre måneder. Foto: Bloomberg. FinansTil kategorisiden. Del på Facebook.

Også Ferrari var i nyhetene, og her ble kursløftet på nesten 6 prosent. Alle de tre rentebeslutningene var som ventet. Facebook-eierens aksjekurs var ved firetiden opp med mer enn 19 prosent, i kjølvannet av overraskende sterke inntekts- og brukertall for fjerde kvartal.

Post cover
Image courtesy of "KOM24.no"

Overskuddet mer enn halvert for Facebook-eier Meta (KOM24.no)

Facebook-eier Meta melder om en nedgang på 55 prosent i resultatet i fjorårets siste kvartal. Bunnlinjen viste et overskudd på 4,65 milliarder dollar.

Meta med beste børsdag på ti år, men de andre gigantene skuffet (Shifter)

Visen var i stor grad den samme for Google-eier Alphabet, med positivitet før tallslippet. I fjerde kvartal var omsetningen 76,05 milliarder dollar, noe lavere ...

Resultatet var 13,6 milliarder dollar, som er omkring syv milliarder dollar lavere enn fjerde kvartal året før. Omsetningen var på 32,1 milliarder kroner i fjerde kvartal - litt lavere enn på samme tid i fjor, men høyere enn ventet. Selskapet omsatte for 149,2 milliarder dollar i fjerde kvartal - som var litt sterkere enn ventet, men resultat etter skatt skuffet, med 278 millioner dollar - med 14,3 milliarder dollar i samme periode i fjor.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Facebook-eier Meta til himmels – teknologikjempene steg kraftig før ... (Dagens Næringsliv)

Industritunge Dow Jones, som består av 30 håndplukkede antatt viktige aksjer, falt 0,12 prosent. Nasdaq Composite, som domineres av teknologiselskapene, steg 3, ...

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Etter børsslutt torsdag legger både Apple, Amazon og Google-eier Alphabet frem tall.

Explore the last week