Varane

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
United-stjernen Varane gir seg på landslaget – 29 år gammel

Manchester Uniteds midtstopperprofil Raphaël Varane (29) har spilt sin siste landskamp for Frankrike.


Jeg drømte om å gjøre som heltene våre, og 20 år senere hadde jeg en av de beste opplevelsene i livet mitt, en som gjorde meg veldig stolt. «Som barn husker jeg at jeg fulgte VM i 1998, laget, spillerne som fikk oss til å kjenne på ubeskrivelige følelser. «Å representere vårt flotte land i et tiår har vært en av de største æresbevisningene i mitt liv.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
United-stjernen Varane gir seg på landslaget: – En enorm stolthet

Manchester Uniteds midtstopperprofil Raphaël Varane (29) har spilt sin siste landskamp for Frankrike.


«Jeg kommer garantert til å savne disse øyeblikkene, men tiden er inne for at den nye generasjonen skal ta over. Til hver og en av dere, tusen ganger TAKK!», skriver han. «Som barn husker jeg at jeg fulgte VM i 1998, laget, spillerne som fikk oss til å kjenne på ubeskrivelige følelser. Jeg drømte om å gjøre som heltene våre, og 20 år senere hadde jeg en av de beste opplevelsene i livet mitt, en som gjorde meg veldig stolt. «Å representere vårt flotte land i et tiår har vært en av de største æresbevisningene i mitt liv. Før den tid tilhørte han den franske klubben Lens.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
United-stjernen Varane gir seg på landslaget – 29 år gammel

Manchester Uniteds midtstopperprofil Raphaël Varane (29) har spilt sin siste landskamp for Frankrike.


Jeg drømte om å gjøre som heltene våre, og 20 år senere hadde jeg en av de beste opplevelsene i livet mitt, en som gjorde meg veldig stolt. «Som barn husker jeg at jeg fulgte VM i 1998, laget, spillerne som fikk oss til å kjenne på ubeskrivelige følelser. «Å representere vårt flotte land i et tiår har vært en av de største æresbevisningene i mitt liv.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
United-stjernen Varane gir seg på landslaget – 29 år gammel

Manchester Uniteds midtstopperprofil Raphaël Varane (29) har spilt sin siste landskamp for Frankrike. Av NTB | 02.02.2023 13:37:39. Sport: I ...


Jeg drømte om å gjøre som heltene våre, og 20 år senere hadde jeg en av de beste opplevelsene i livet mitt, en som gjorde meg veldig stolt. Til hver og en av dere, tusen ganger TAKK!», skriver han. «Å representere vårt flotte land i et tiår har vært en av de største æresbevisningene i mitt liv.


Post cover
Image courtesy of "united.no"
Gir seg på landslaget - united.no

Raphaël Varane fikk 93 landskamper for Frankrike og ble verdensmester med Les Bleus i 2018. 02. februar 2023 (14:24) varane311222k.


– Jeg kommer til å savne øyeblikkene, men tiden er inne for en ny generasjon til å overta. Det er en plikt til å gi alt, spille med hjertet og vinne hver eneste kamp vi spiller. Vi har en rekke talentfulle unge spillere som er klar til å overta, som fortjener en sjanse og som trenger deg, skriver Varane med beskjed til Frankrikes supportere.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Raphael Varane har "valgt bort" Frankrike

Didier Deschamps ga Varane kapteinsbinden hos Les Bleus da midtstopperen var 21, for landslagstreneren er det et stort tap.


Allerede da var han en sann leder på og utenfor banen, kommer det fra Deschamps. -Raphael ringte meg for noen dager siden for å fortelle at han ville gi seg på landslaget. Varane ble raskt en fast mann på laget og jeg var aldri redd for å gi ham kapteinsbindet i en alder av bare 21.


Post cover
Image courtesy of "MSN"
Raphael Varane har «valgt bort» Frankrike

Han ble verdensmester i 2018 og nesten-verdensmester i 2022. Med 93 landskamper for et av verdens desidert beste landslag er det ikke noen skam å gi seg, ...