Aurora

 
 
Post cover
Image courtesy of "Firdaposten"
(+) Marthe og Aurora leiar russen sin aksjon: – Florøfolk, bli med!

Tradisjonen til florarussen med å støtte arbeidet til Kreftforeininga held fram. Årets russ med Marthe Grønnevik Nøttingnes og Aurora Tresvik Hukset i ...


Årets russ med Marthe Grønnevik Nøttingnes og Aurora Tresvik Hukset i spissen, har sett seg klare mål. Firdaposten er ein del av Amedia, og vi er ansvarlege for dine data. Tradisjonen til florarussen med å støtte arbeidet til Kreftforeininga held fram.


Post cover
Image courtesy of "Akershus Amtstidende"
Aurora (31) misbrukes i slankepille-reklame: – Vurderer politianmeldelse

«Aurora Gude fortalte hele sannheten om vekttapet hennes. Perfekt oppskrift for slankhet av Aurora Gude». Slik blir 31-åringen fremstilt i reklamen fra ...


At folk blir lurt til å bruke og tape penger på en slik svindel beskriver hun som en fæl tanke. De har jo brukt mine bilder og mitt navn uten samtykke, sier hun og legger til: – Folk har takket meg fordi de holdt på å bestille de slankepillene. Jeg vil ikke at folk skal se reklamen og tro at jeg står for dette, sier Gude til Nettavisen. Hun fikk nærmest sjokk da hun bladde seg gjennom Facebook-feeden sin og oppdaget at hennes navn og bilde var brukt til å fronte en kampanje for en slankemetode – uten hennes samtykke. At 31-åringen ble ufrivillig et ansikt utad for slankereklamen fikk henne til å se rødt.
show more