Ben Adams

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Subwoolfer kastet maskene: – Nå eller aldri

Etter et helt år med intenst hemmelighetskremmeri er katta ute av sekken. Subwoolfer kastet ulvemaskene på direkten under MGP-finalen lørdag kveld.


Paret ble [foreldre til en jente](https://www.vg.no/rampelys/i/pA2ja6/sara-skjoldnes-og-ben-adams-roeper-babynyhet) for to år siden. Sistnevnte røper at de styrte unna NRKs nyinnførte…](/rampelys/tv/i/pQn8bV/kjemper-om-plass-i-mgp-delfinale-to-se-terningkast?utm_source=inline-teaser&utm_content=q1kxaw) I dag er de både venner og kolleger og snakker sammen minst en time hver dag. [Marie Enoksen (38)](https://www.vg.no/rampelys/i/yPL2a/gaute-ormaasen-gifter-seg-i-helgen), har to barn, en datter på syv og en sønn på fire. Gautes artist røk ut forrige uke, mens Ben har en finger med i spillet på Og når han ser månen, er han veldig opptatt av at «der oppe har du vært, pappa!». – Når de andre i barnehagen har spurt om faren hans er en ulv, så har han svart: «Ja, jeg tror det». Og alle som liker Mikke Mus, vet at det er en person inni, sier Ben. Og så er det noe med konkurranseelementet. Det blir som med skuespillere, alle vet at de spiller en rolle. Det har vært slitsomt å måtte kle seg ut hver gang de skal et sted, samt tungt å puste og synge bak maskene. VG traff Gaute og Ben på et hemmelig sted tidligere i uken og fikk en lang prat om veien videre.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Subwoolfer kastet maskene på direkten: Disse gjemte seg bak

Lørdag kveld konkurrerte ni artister om seieren i Melodi Grand Prix og en plass videre til finalen i Eurovision i mai. Til slutt var det Alessandra og låten ...


Jeg klarer ikke å snakke, sa han til programleder Stian Thorbjørnsen. Det var en tydelig rørt Pettersen som fremførte låten i Trondheim Spektrum lørdag. Det hadde jeg ikke da, men det har jeg nå. Hun fikk nemlig tilbud om å delta i MGP igjen i 2021 etter at Eurovision-finalen året før ble avlyst grunnet pandemien, men hun takket pent nei. Jone hadde for øvrig hatt en noe alternativ oppladning til den store MGP-finalen, da han Hun fikk flest stemmer av både den internasjonale juryen og det norske folk, og vant overlegent foran Ulrikke Brandstorp med comeback-låten «Honestly».
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Subwoolfer kastet endelig maskene

Gaute Ormåsen (39) og Ben Adams (41) skjulte seg under maskene til Subwoolfer, MGPs store hemmelighet fra i fjor.


Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"
Subwoolfer tar av maskene for første gang | Universal Music Norge

I dag er Subwoolfer ute med låten ”Worst Kept Secret”, som hadde premiere under kveldens MGP-finale i Trondheim. Etter å ha levd i Eurovision-sirkuset i ...


Om låta sier Gus Polden følgende: - “Jeg tar neste vakt” handler om å løfte blikket og hjelpe folk som har det vanskeligere enn deg selv. Jeg har selv et ønske om å bli mer handlingskraftig, og ikke begrense det til en tanke om å engasjere seg, men å faktisk gjøre det. Tidligere denne uken gikk låten inn på Spotifys viral-liste i en rekke territorier, deriblant som #2 globalt og #4 i UK og USA. April, men allerede i dag er Peach ute med førstesingelen “Perfect For You”. Dre’s solo career all started with the The Chronic, one of the Tina & Bettina klare for MGP-finalen med "Queen" Ny låt fra Gus Polden: “Jeg tar neste vakt” Dr. Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier i kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med låten “Queen of Kings”. Pressemelding Subwoolfer er galaksens største band, og består av brødrene Keith og Jim. I dag er Subwoolfer ute med låten ”Worst Kept Secret”, som hadde premiere under kveldens MGP-finale i Trondheim. From Alan Walker to Tix to Ylvis to other randoms, the rumour mill has been a wild ride. Gjennom fjoråret har pressen gått langt for å prøve og avsløre identiteten til de gule ulvene.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gudbrandsdølen Dagningen"
Subwoolfer kaster maskene i kveld: – Det skal bli godt å slippe mistanken

I fjor representert Subwoolfer Norge i Eurovision etter å ha vunnet den norske Melodi Grand Prix finalen.


I kveld er det varslet at de to ulvene skal kaste maskene under årets finale i Norsk Melodi Grand Prix. Om han faktisk var i gruppa som ble nummer 10 i den internasjonale finalen, det er det faktisk usikkerhet om. Ifølge manageren til gruppa besto Subwoolfer av brødrene Keith og Jim som møttes for 4,5 milliarder år siden, da månen var en egen planet.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Nå er de avslørt

TRONDHEIM (Dagbladet): I fjor sendte Norge den maskerte duoen Subwoolfer videre til finalen i Eurovision Song Contest i Italia.


- Jeg har sett på det norske Eurovision-bidraget flere ganger, og jeg er ikke lenger i tvil. Jeg har snakket med mange andre som også mener det samme, fortalte han til dagbladet. Avsløringen kom fram i radioprogrammet «Magic Radio breakfast», ifølge Daily Mail.


Post cover
Image courtesy of "Østlendingen"
(+) – Norges dårligste hemmelighet

Ben Adams og Gaute Ormåsen skjulte seg bak de gule maskene: – Tvilen har heldigvis holdt, kommuniserer de nå avslørte måneulvene til Østlendingen.


Østlendingen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Ben Adams og Gaute Ormåsen skjulte seg bak de gule maskene: – Tvilen har heldigvis holdt, kommuniserer de nå avslørte måneulvene til Østlendingen.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Subwoolfer kastet maskene – var ikke forberedt på suksessen

Under finalen av Melodi Grand Prix avslørte de gule ulvene sin ekte identitet. l-d2H1oW2HE. MASKORAMA-ØYEBLIKK: Ben Adams og Gaute Ormåsen har skjult seg bak ...


Selv om de kunne synge kunne de ikke prate og har hele tiden benyttet seg av sin faste tolk, Carl-Henrik Wahl. Men så kom vi til Eurovision, og så eksploderte det. Men inntil i kveld har ikke ulvene ville gi folket svar på hvem de egentlig er.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Maskene falt på scenen. Dette er Subwoolfer.

Fjorårets til nå tildekte MGP-vinnere har endelig latt maskene falle: Det er Gaute Ormåsen og Ben Adams som har skjult seg inni de gule ulvekostymene.


De har konsekvent avvist dette. Det var denne, sammen med den nye sangen «Worst Kept Secret», som ble fremført i Trondheim Spektrum. Subwoolfer kom på en tiendeplass i Eurovision i Torino i fjor med «Give That Wolf a Banana».


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Subwoolfer avslørte sin identitet

GOD KVELD NORGE (TV 2): Popduoen Subwoolfer tok av seg maskene og avslørte sin identitet under kveldens Melodi Grand Prix finale.


Frem til nå har ingen av dem bekreftet ryktene. Frem til nå har duoen omtalt seg selv som brødrene Keith og Jim. Adams og Ormåsen har vært to navn som stadig har blitt nevnt på sosiale medier når det har vært snakk om hvem som har skjult seg i kostymene.