Karoline Krüger

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Karoline Krüger snakker ut om ektemannen Sigvarts alvorlige ulykke

Livet for den folkekjære artisten ble snudd opp ned med både alvorlig sykdom og trafikkulykke. I dag har hun tatt lærdom av den tunge tiden.


– Man tror at man er et strå, og så skjønner man at man er en stålvaier. – Det som var så fantastisk var at han var så nærværende at han fikk låne telefonen av ambulansemannen. – Og jeg syntes det var så fint. – Det å være pårørende er veldig krevende, og jeg har veldig respekt for de menneskene som opplever slike situasjoner der ting er kroniske. Det har gitt meg noen verktøy når det kommer til å forholde seg til andre på en respektfull måte. Og jeg hørte at det var Sigvart, og han sa: «Vi har vært i en ulykke. De vet så godt hva det er og hva det handler om. Det er alvorlig. Og det er klart det ble annerledes. – Det var det første stykket jeg spilte i hvor jeg ikke sang. Jeg syntes det var en fantastisk ting. – Du skal plutselig forholde deg til det å være dødelig.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Gråtkvalt Bjørn Eidsvåg: Etter følelsesladde handlingen i Hver gang vi møtes

Bjørn Eidsvåg (68) har i en årrekke vært en av Norges fremste og mest folkekjære artister. I løpet av årene har han skapt utallige musikalske øyeblikk vi ...


Hun har klart reisen fra «barne-popstjerne» til musikalartist/skuespiller, med bravur. I helgens episode er det artist Karoline Krüger (52) sin tur. I løpet av årene har han skapt utallige musikalske øyeblikk vi sent vil glemme.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Karoline Krüger om brutal kreft-beskjed: – Alt ble annerledes

Krüger er mest kjent fra da hun vant Melodi Grand Prix i 1988 med låten «For vår jord» av Anita Skorgan. Hun kom også på femteplass i Eurovision Song Contest ...


Det er en del av min livsreise. – Jeg synes ikke det er så vanskelig å fortelle om det som skjedde i disse årene. For meg er det et lykketreff å ha gått gjennom de oppturene og nedturene vi har hatt i vårt liv sammen med ham, sier Karoline Krüger i programmet. Lørdag er det Karoline Krügers kveld i «Hver Gang Vi Møtes» på TV 2. Hun forteller om den brutale beskjeden det var å få vite at hun hadde fått kreft for 13 år siden. Det er en utrolig intens opplevelse, sier Krüger og fortsetter:
show more
Post cover
Image courtesy of ""
Gift i 30 år: Fikk ett klart råd av ektemannen før «Hver gang vi møtes»

Karoline Krüger fikk to gode råd av ektemannen Sigvart Dagsland, som har deltatt i «Hver gang vi møtes» tidligere. Da hun glemte det ene rådet, ...


Det er et stort gyllent øyeblikk at Sigvart blir 60 år, smiler Karoline Krüger til Her og Nå. Og så har jeg lyst til å skrive litt mer musikk, det er det en stund siden jeg har gjort. Det hun først trodde var en betennelse i hofta, viste seg å være mer alvorlig. – Jeg vil gjøre akkurat det jeg driver med nå. Det har vi lært er viktig, understreker Karoline. Da det sto på som verst, og man knapt kunne gå i butikken, så hadde vi mulighet til å åpne døra og være ute. Det tror jeg har gitt et helt annet alvor til arbeidet vårt. For Karoline var det godt å kunne fokusere på musikk igjen etter at det ble full stans av konserter under pandemien. Så det var det Sigvart sa, flyt med og sørg for nok klær, forteller Karoline lattermildt. Det var helt magisk. – Jeg vil at det skal være fokus på musikk. Det var helt fantastisk.
show more