Lisa Rinna

 
 
Post cover
Image courtesy of "ELLE Norge"
– Skrikene da jeg gikk ut på catwalken var helt ville å høre på

It-jentene bak det meget suksesfulle merket Rotate var inspirert av 80-tallet og Glam Rock-epoken. Freedom of styling var et av utrykkene jentene brukte for ...


Skrikene jeg hørte da jeg gikk ut på catwalken var helt ville å høre på. Jeg er ekstremt rørt i dag, og har mottatt tusenvis av meldinger. Med denne kolleksjonen ville vi skape en look som føltes empowering og ustoppelig.


Post cover
Image courtesy of "kk.no"
Se hvem som dukket opp på catwalken i København

For joda, det var et for mange nokså kjent fjes som entret catwalken onsdag kveld. Det gikk et kollektivt gisp gjennom salen da den amerikanske skuespilleren, ...


Det danske motemerkets nye kolleksjon er visstnok dedisert til stilen som gjennomsyret sent 1980-talls glam-rock-kultur og som siden er kommet igjen og igjen. – Denne sesongen har vi hentet inspirasjon fra rock'n'roll-ikoner, både gamle og nye, for å skape en kolleksjon som føltes styrkende og ustoppelig. Fra starten av er jeg blitt fortalt at jeg ikke når opp til skjønnhetsstandarden i motebransjen, men når jeg ser på castingen til @rotatebirgerchristensen ser jeg at den etterlengtede endringen er i ferd med å skje. – Vi ville formidle denne energien av dristig frihet ved å eksperimentere med kontraster; overdrevne former mot det elegante, dempede farger mot fargerike. – Mangfold har manglet, men jeg synes at Danmark faktisk er ganske gode på det. «Hylene fra publikum fikk meg til å gråte da jeg så videoen da jeg våknet i dag.
show more