Paco Rabanne

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
Parfymelegenden Paco Rabanne er død

Paco Rabanne, en av verdens mest berømte parfyme- og motedesigner, har dødd 88 år gammel i sitt hjem i Frankrike.


I 1968 signerte han en avtale med den Catalonia-baserte Puig-familien, som var tungvektere i mote- og duftindustrien. århundre". "Den radikale, opprørske ånden skilte ham fra hverandre: Det er bare én Rabanne."


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Paco Rabanne er død

Den spanske parfymekongen og moteskaperen Paco Rabanne er død, 88 år gammel. En eksentrisk skikkelse i fransk moteverden er borte.


Parfymemerket som bærer hans navn, er blitt ett av de mest kjente i verden. Han gjorde seg også bemerket for mange eksentriske TV-opptredener. Mannen som egentlig het Francisco Rabaneda Cuervo, var født i Baskerland.


Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Parfymekongen Paco Rabanne er død

Paco Rabanne sammen med ukrainske Veronika Jeanvie, også moteskaper, i Kyiv i 2007. Fredag døde parfyme- og moteskaperen, 88 år gammel.


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Den spanske parfymekongen og moteskaperen Paco Rabanne er død, 88 år gammel. En eksentrisk skikkelse i fransk moteverden er borte.