Real Madrid vs Valencia

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Sjokkert etter VAR-avgjørelse: - Helt utrolig

Real Madrid raste etter annullering, men vant likevel etter amper kamp. Fabian Magdalon Palmstrøm Throndsen. 02. feb 2023 22: ...


Det er ikke sport. Benzema er borti, men slik er fotball. Da kan det bli mange gule i resten av kampen om det er gult. – Det er litt holding og bryting flere veier. Det var så lite. Da er det mye man må ta tak i.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Real Madrid slo Valencia og tok innpå Barcelona

Real Madrid kuttet Barcelonas forsprang til fem poeng da de vant 2-0 på hjemmebane mot Valencia.


Sju minutter etter pausen dundret Marco Asensio ballen i mål fra distanse og sendte «Los Blancos» i ledelsen. Hjemmelaget inntok tidlig førersetet i kampen og presset mot mål, men slet med å få ballen i mål da gjestene forsvarte seg godt. Real Madrid jakter erkerivalen som for tiden innehar 1.-plassen i La Liga med et saftig forsprang.
show more