Real Madrid vs Valencia

2023 - 2 - 3

Image courtesy of "Dagsavisen"

Real Madrid slo Valencia og tok innpå Barcelona (Dagsavisen)

Real Madrid kuttet Barcelonas forsprang til fem poeng da de vant 2-0 på hjemmebane mot Valencia.

Sju minutter etter pausen dundret Marco Asensio ballen i mål fra distanse og sendte «Los Blancos» i ledelsen. Hjemmelaget inntok tidlig førersetet i kampen og presset mot mål, men slet med å få ballen i mål da gjestene forsvarte seg godt. Real Madrid jakter erkerivalen som for tiden innehar 1.-plassen i La Liga med et saftig forsprang.

Sjokkert etter VAR-avgjørelse: - Helt utrolig (TV 2)

Real Madrid raste etter annullering, men vant likevel etter amper kamp. Fabian Magdalon Palmstrøm Throndsen. 02. feb 2023 22: ...

Det er ikke sport. Benzema er borti, men slik er fotball. Da kan det bli mange gule i resten av kampen om det er gult. – Det er litt holding og bryting flere veier. Det var så lite. Da er det mye man må ta tak i.