Willingen

2023 - 2 - 3

Det norske hopplaget vant blandet lagkonkurransen i Willingen (NRK)

Det norske laget stilte med en sterk kvartett bestående av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til sammen sørget for ...

– Sånne hopp gjør deg litt redd for det som kan skje. Det er helt vanvittig, sier han til NRK. Det er noe av det villeste jeg har sett i en hoppbakke, sier tidligere hopper Johan Remen Evensen til NRK. Bergane er på det norske rekruttlandslaget og har også prøvd seg i verdenscupen. Mot slutten fikk hun det tyngre og måtte slippe to løpere foran seg på listene. Vindforholdene var for dårlige til at det kunne gjennomføres en annenomgang.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Det norske hopplaget vant blandet lag-konkurransen i Willingen – 2 ... (Radio Haugaland)

Sport: Det norske laget stilte med en sterk kvartett bestående av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til sammen ...

Han fikk en hard landing som så ut til å gå ut over kneet. Silje Opseth var tredje nordmann ut og hoppet 130 meter. Hun ga nordmennene et godt utgangspunkt og sørget for 107.9 poeng men måtte dele førsteposisjonen med det japanske laget. Sport: Det norske laget stilte med en sterk kvartett bestående av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til sammen sørget for seier med 450,6 poeng. Etter hoppene fra herrene i pulje to ble det ingen deling av 1.-plassen. 5,3 poeng der igjen kom Tyskland.

Post cover
Image courtesy of "Altaposten"

Anna Odine & co vant lag-konkurransen i Willingen – 2. omgang avlyst (Altaposten)

Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag, men det skjedde ikke uten drama.

Det norske hopplaget vann blanda lagkonkurransen i Willingen – 2 ... (Møre)

Det norske laget stilte med ein sterk kvartett beståande av Anna Odine Strøm, Marius Lindvik, Silje Opseth og Halvor Egner Granerud, som til saman sørgde ...

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Redd Granerud etter konkurrentens fall: – Gledet meg ikke til å hoppe (VG Nå)

Da slovenske Timi Zajc (22) forsvant ut av bakken og landet så og si på sletta i Willingen, sto Halvor Egner Granerud (26) på toppen og fikk med seg ...

– Når det ender med hopp på 161 meter så er det litt skummelt. Å lande flatt i 120 km/t er ikke noe jeg har lyst til, sier samme mann til Viaplay. Jeg gledet meg ikke til å hoppe etter det. – Det er vanlig at vi sier at «han landet på sletta», men han landet faktisk på sletta. Så vidt jeg vet går det bra med han, og det er det viktigste, sier Granerud til arrangøren. – Det er dette som er så skummelt når det er så varierende forhold, istemte Viaplay-ekspert Anders Jacobsen.

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Andre omgang ble avlyst etter ellevilt hopp (Eurosport)

Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag. Men det ble ikke uten dramatikk. Andreomgangen ble avlyst som en følge av ...

Marius Lindvik hoppet lengst av utøverne og svevde ned til 145 meter og en sammenlagt ledelsen på 223,7 poeng. Det skilte 35,5 poeng ned til Østerrike på 2. Det var slovenske Timi Zajc som virkelig fikk luft under skiene sine da han landet på 161,5 meter i tyske Willingen.

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Andre omgang ble avlyst etter ellevilt hopp: – Villeste skihoppet jeg ... (Eurosport)

Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag. Men det ble ikke uten dramatikk. Andreomgangen ble avlyst som en følge av ...

Marius Lindvik hoppet lengst av utøverne og svevde ned til 145 meter og en sammenlagt ledelsen på 223,7 poeng. Det skilte 35,5 poeng ned til Østerrike på 2. Det var slovenske Timi Zajc som virkelig fikk luft under skiene sine da han landet på 161,5 meter i tyske Willingen.

Post cover
Image courtesy of "Altaposten"

Tre norske hoppere blant de syv beste i kvaliken (Altaposten)

Fredag formiddag ble det gjennomført kvalifisering foran kvinnenes hoppkonkurranse i tyske Willingen på lørdag. Hjemmehåpet Katharina Althaus klinket til ...

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Det norske hopplaget vant blandet lag-konkurransen i Willingen – 2 ... (ABC Nyheter)

Det norske laget vant den blandede lagkonkurransen i verdenscupen i hopp fredag. Østerrike og Tyskland tok 2.- og 3.-plassen, og 2.-omgangen ble avlyst.

Fallet til Timi Zajc bidro nok også til at ble med det ene hoppet for alle utøverne. Vindforholdene var for dårlige til at det kunne gjennomføres en annenomgang. Hun ga nordmennene et godt utgangspunkt og sørget for 107,9 poeng, men måtte dele førsteposisjonen med det japanske laget. Det gjorde at Norge vant konkurransen med hele 35,5 poeng ned til Østerrike på 2.-plass. – Sånne hopp gjør deg litt redd for det som kan skje. Han fikk en hard landing som så ut til å gå ut over kneet.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Halvor Egner Granerud flyr ned til nok en seier (Nettavisen)

Halvor Egner Granerud viste solid hopping i fredagens lagkonkurranse. Vi tror den imponerende nordmannen vinner igjen i Willingen.

Det så utrolig solid og kontrollert ut, og høyreskien som han av og til sliter med å få opp i første del av svevet, spiller på lag for tiden. [Vårt tips er at Halvor Egner Granerud vinner i Willingen. Det har nordmannen i bøtter og spann om dagen. Med sin lave svevkurve og store fart på slutten av svevene passer teknikken til østerrikeren godt i Willingen. Han har et ellevilt bra nivå for tiden, og siden hoppuka startet har han vært på pallen i ti renn på rad, noe som nesten ikke skal være mulig i denne sporten med så små marginer. Seier til Zajc gir 6.00 i odds og topp tre 1.75. Han traff bakken på hele 161,5 meter, og det er det villeste hoppet undertegnede noen gang har sett. Seier til østerrikeren gir 4.00 i odds. Mühlenkopfbakken ble bygget i 1925, og den første bakkerekorden ble satt i 1926 på 35 meter. Mestvinnende i bakken er Noriaki Kasai fra Japan og Kamil Stoch fra Polen med tre seiere hver. På grunn av sterk og ustabil vind ble det en vanskelig dag på jobben for verdens beste hoppere. Det første verdenscuprennet ble arrangert her i 1995, og ble vunnet av Andreas Goldberger.

Post cover
Image courtesy of "Folkebladet"

Bjørseth best av de norske i Willingen før finaleomgangen (Folkebladet)

Thea Minyan Bjørseth er best av de norske på niendeplass i kvinnenes verdenscuprenn i hopp i Willingen. Ema Klinec leder på en ellers svak norsk dag.

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Bjørseth best av de norske i Willingen før finaleomgangen (MSN)

Ema Klinec landet på 137,5 meter, og med 120,7 poeng er hun 2,3 poeng foran den japanske veteranen Sara Takanashi. Takanasho var lengst med sine 139 meter.

Post cover
Image courtesy of "Folkebladet"

Granerud i ledelsen i Willingen (Folkebladet)

Halvor Egner Granerud er i posisjon til å ta sin tredje strake verdenscupseier. Han leder hoppkonkurransen i tyske Willingen etter første omgang.

Daniel-André Tande fikk det heller ikke til å stemme og landet på 121 meter. Det er ny konkurranse i Willingen søndag. Marius Lindvik leverte et hopp på 124 meter og var tre plasser bak kvalifisering til finaleomgangen. Det var et av mine beste renn i karrieren, sa Granerud til arrangøren. I første omgang måtte han hoppe fra en avsats lenger ned enn de før ham, men han smalt til med et kjempehopp. Marginen ble til slutt på 2,7 poeng.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Halvor Egner Granerud tok sin tredje strake verdenscupseier – best i ... (ABC Nyheter)

Halvor Egner Granerud sikret sin tredje strake verdenscupseier med to kjempehopp i storbakken i tyske Willingen lørdag. NTB. 4. feb. 2023 17:57 – Oppdatert ...

Daniel-André Tande fikk det heller ikke til å stemme og landet på 121 meter. Det er ny konkurranse i Willingen søndag. Marius Lindvik leverte et hopp på 124 meter og var tre plasser bak kvalifisering til finaleomgangen. Det var et av mine beste renn i karrieren, sa Granerud til arrangøren. I første omgang måtte han hoppe fra en avsats lenger ned enn de før ham, men han smalt til med et kjempehopp. Marginen ble til slutt på 2,7 poeng.

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

Granerud tok sin tredje strake verdenscupseier – best i Willingen (Eurosport)

Med to svev på 149,5 og 138 meter slo Asker-hopperen slovenske Anze Lanisek i kampen om seieren. Det var vanskelige forhold i bakken lørdag, og det var Granerud ...

Det er ny konkurranse i Willingen søndag. Marius Lindvik leverte et hopp på 124 meter og var tre plasser bak kvalifisering til finaleomgangen. seier i verdenscupen.

Post cover
Image courtesy of "MSN"

Granerud i ledelsen i Willingen (MSN)

Halvor Egner Granerud er i posisjon til å ta sin tredje strake verdenscupseier. Han leder hoppkonkurransen i tyske Willingen etter første omgang.

Explore the last week