Eurovision

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Medlemmene i den internasjonale juryen

Radio DJ for Bauer Media og BBC Radio. Har tidligere drevet en temakanal for Eurovision. Ellie Dixon. Artist og produsent med stor suksess og mange følgere.


Agent i musikkbransjen med eget PR og managementselskap. Artist og sanger. Mottok Icelandic Music Awards for årets jazzalbum i 2021, samt mottatt pris for årets nykommer i jazz og blues. Artist og låtskriver. Spesialisert på Jazz, Soul og R&B. Konsertprodusent for en rekke nasjonale og internasjonale konserter og festivaler i Tsjekkia. Tidligere delegasjonsleder for Tsjekkia i Eurovision Song Contest. Produsent for den Ukrainske Kringkasteren med ansvar for den nasjonale finalen av Eurovision i Ukraina. Komponist for flere Ukrainske filmer, teaterforestillinger og moteshow. Musikkprodusent og komponist. Show produsent for Finlands nasjonale kringkaster YLE, og showansvarlig for Uuden Musiikin Kilpailu. Komponist for film, klassisk kammermusikk, kor, pop og jazzlåter for diverse artister.
show more
Post cover
Image courtesy of "Spaniaavisen"
Costa Blanca-artist vant spansk Eurovision

Artisten Blanca Paloma fra Elche (Alicante) gikk helt til topps under den spanske grand prix-finalen i Benidorm lørdag kveld.


Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse. Eaea" er flamenco-inspirert så det holder og Elche-artisten får skryt for sin vokalprestasjon.Men er det en låt som kan hevde seg i finalen - hør selv under her: Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer.