Grand Prix 2023

2023 - 2 - 4

Post cover
Image courtesy of "Nordre"

BUSK Grand Prix 2023: Bygdemafiaen ruler bygda! (Nordre)

Endeleg var det duka for ei ordinær BUSK Grand Prix- feiring for Brattvåg ungdomsskule med publikum til stades. 10A gjekk av med sigeren med songen ...

Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblem, vil vårt erstatningsansvar avgrense seg oppover til det abonnenten har betalt for tilsvarande tidsrom. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Abonnementet er bindende til det blir sagt opp av abonnenten. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Det gir også tilgang til eavis (papiravisen elektronisk). Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker.

Explore the last week