Karoline

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Overraskes av ektemannen

Rørt til tårer: - Det var lyden av hjemmefra.


Fordi det ryker du på med en gang. «Ja, de har ikke ringt og spurt meg om noe», sa hun humoristisk mens hun etterliknet ektemannens Stavanger-dialekt. Han hadde lagt inn i felleskalenderen vår at han skulle møte noen håndverkere, forteller hun, og fortsetter: Han lå på sykehuset i over en måned, med tolv brudd. Kveldens store overraskelse kom bare minutter etter at hun hadde fortalt om hvor viktig ektemannen har vært for henne. Det er også kjent som en aldri så liten «gråtefest», da det ofte dukker opp vonde eller såre historier fra fortiden.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Karoline Krüger hylles i «Hver gang vi møtes»: VG triller terning

Krüger kan se tilbake på en lang plate- og teaterkarriere, men har de siste årene gjort stor suksess på Folketeateret i Oslo med hovedroller i «Chess» og ...


[klikk her](https://www.vg.no/rampelys/musikk/i/76qQov/vi-kaster-terning-paa-hver-gang-vi-moetes) [klikk her](https://www.vg.no/rampelys/tv/i/BWGo9Q/freddy-kalas-hedres-i-hver-gang-vi-moetes-vg-triller-terningen) [klikk her](https://www.vg.no/rampelys/tv/i/dwv0vJ/bjoern-eidsvaag-hedres-i-hver-gang-vi-moetes-vg-anmelder-laat-for-laat)
show more
Post cover
Image courtesy of "Bergensavisen"
(+) To ganger har Karoline Krüger forholdt seg til døden

I 2010 fikk hun selv påvist kreft. Åtte år senere var ektemannen involvert i en alvorlig ulykke. Livskrisene har endret artisten.


Åtte år senere var ektemannen involvert i en alvorlig ulykke. I 2010 fikk hun selv påvist kreft. Bergensavisen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Karoline Krüger hylles i Hver gang vi møtes - trill terningen på låtene

52-åringen fra Bergen har for lengst etablert seg som en ettertraktet artist så vel som teaterskuespiller og komponist. Debuten kom allerede som elleveåring da ...


Nylig har hun gestaltet hovedrollene som Donna og Florence i henholdsvis Mamma Mia! nominert til Spellemannprisen i henholdsvis 2005 og 2019. Av disse ble De to stemmer og Labyrinter! I den sjette runden av sesongens Hver gang vi møtes er det Karoline Krüger hylles i Hver gang vi møtes – trill terningen på låtene [Karoline Krüger (52)](https://www.tv2.no/underholdning/god-kveld-norge/artistene-om-bransjens-utfordringer-en-dramatisk-periode/15376703/) som får alles øyne rettet mot seg i [Hver gang vi møtes](https://www.tv2.no/underholdning/hver-gang-vi-m%C3%B8tes/svindlere-prover-a-utnytte-hver-gang-vi-motes-suksessen/15431273/).
show more
Post cover
Image courtesy of "smp.no"
(+) Hyller samholdet – og Karoline

For det var den foreløpig største scenen for de fleste av de aktive skytterne i et skytterlag med stor oppsving i interessen. Og alle gledet seg ikke minst over ...


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Vi anmelder låt for låt

Karoline har akkurat snakket om denne sangen, som hun skrev som 13-åring og sang sammen med Sissel Kyrkjebø i NRK-programmet «Halvsju». Kristian har gjort ...


«Ka e du redd for» var opprinnelig en duett med Sigvart og Karoline. Det klinger unektelig bedre enn «Ein kallar det kjærlighet», som den heter på strømmeplattformene. Denne kommer i kategorien «velment», men det blir dessverre helbom. Så enkelt - og fint - kan det gjøres! Sjøl kaller hun det en «ungdomssynd». I år har han og Karoline vært gift i 30 år. «Når jeg ser ditt smil» er typisk 80-tallspop og et godt eksempel på hvorfor dette tiåret er utskjelt musikalsk. Det er søtt at han synger den til kjæresten «Netten», men den nye teksten klinger ganske dårlig. Men altså, det heter «en av dem», som Paus ganske riktig rettet det til den gang, og ikke «en av de». Hun ble lansert som «den nye Sissel», men ville finne sin egen stemme. Som både han og flere her sier, det er hans historie. -TV: Karoline Krüger (53 om noen dager) kommer alltid til å bli husket for seieren i Grand Prix med «For vår jord» som 18-åring i 1988.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Fikk skrekkbeskjed hos legen: Åtte år senere snudde alt

Karrieremessig har hun gjort stor suksess både på og av musikk- og teaterscenen, og privat har hun i 30 år vært gift med artistkollega Sigvart Dagsland (59).


– Produksjonen er veldig klare på at hvis det er noe du snakker om, som du kjenner etterpå at du kanskje ikke vil ha med, så har du full rett til å be dem ta det bort. – I livet opplever jo mange mye tungt, og det kan til tider føles som at man står på jernbanelinjen når toget kommer. – Det er jo selvfølgelig skremmende å få kreft, og halvparten av det er jo at vi generelt er veldig redde for selve ordet. Det føles veldig truende og fylt av sykdom og død. Sammen har de to døtre – og det er ingen tvil om at ekteskapet deres er sterkt. Og det var han også for henne da hun i 2010 fikk påvist kreft i tykktarmen.
show more