Liverpool FC

2023 - 2 - 4

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

Ti poeng opp? Ingen fare! (Liverpool.no)

En halv sesong gjenstår, og historien viser at det ikke er noen grunn til å gi opp topp fire.

plass med 35 poeng, ett poeng ned til femteplass. Til slutt ble de røde nummer tre, og hadde faktisk en liten luke på tre poeng ned til femteplassen. plass med 76 poeng, ett poeng ned til femteplass. Forrige sesong finner vi et nytt bevis på at det er mulig å hente mye dersom man finner formen i andre halvdel. Det var sju poeng opp til fjerdeplass og ti til tredjeplass. Det har seg dessverre slik at vi må helt tilbake til 2014/15-sesongen for å finne forrige gang Liverpool hadde færre enn de 29 poengene de i har skrapt sammen i 2022/23 etter halvspilt Premier League.

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

Nunez tilbake i startoppstillingen - fornyet tillit for midtbanetrioen (Liverpool.no)

I angrepsrekken er det duket for Mohamed Salah, Cody Gakpo og Darwin Nunez i samarbeid, mens Joe Gomez og Joel Matip danner midtstopperpar for bare femte gang i ...

Jürgen Klopps lag skal møte Wolves for tredje gang i år. Andy Robertson er dagens kaptein for de røde. De to kampene mellom lagene i januar ble spilt i FA-cupen.

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

Fabinho stod over på grunn av sykdom (Liverpool.no)

Fabinho var ikke å se verken i startoppstillingen eller på benken i lørdagens kamp mot Wolves på Molineux. Etter kampen forklarer Jürgen Klopp at ...

For øyeblikket sitter det ikke helt, og det er noe han må komme seg gjennom. Han er ikke verdens lykkeligste mann for øyeblikket, men han forstår avgjørelsen, sa Klopp. Før helgen var Klopp åpen om at Liverpools nummer 3 ikke er inne i sin beste form.

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

Tok sterk og viktig hjemmeseier (Liverpool.no)

LFC Women - Reading Women 2-0 (0-0), Prenton Park: Liverpool FC Women jaktet søndag sin første seier i 2023, og leverte varene hjemme på Prenton Park da ...

Liverpool klatrer til åttendeplass på tabellen med elleve poeng fra elleve kamper. De kan nå begynne å se oppover på tabellen, heller enn å frykte de som ligger bak dem. LFC Women - Reading Women 2-0 (0-0), Prenton Park: Liverpool FC Women jaktet søndag sin første seier i 2023, og leverte varene hjemme på Prenton Park da Reading kom på besøk.

Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"

Hevder endringer i flere avdelinger har skapt uro i klubben (Liverpool.no)

Kontinuiteten i den sportslige ledelsen i Liverpool FC er borte. Det er ikke bare den trehodede ledertrioen Jürgen Klopp, sportsdirektør Michael Edwards og ...

Når det gjelder ledertrioen er Gordon den andre som Klopp har mistet i mye av det daglige arbeidet. Det er mindre tillit til avgjørelsene nå», sier en kilde i klubben ifølge Reddy. Reddy skriver at både Moxon og Ward forlater klubben fordi de ikke lenger føler de kan gjøre en så god jobb som de kunne gjort fordi de ikke har makten til å gjøre det.

Explore the last week