Newcastle

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Anthonys (21) oppførsel vekker harme i England: – De har gjort deg til den du er

Nylig ble det kjent at Anthony Gordon forlater Everton og blir Newcastle-spiller. 21-åringen har i lengre tid blitt koblet med Tyneside-klubben og valgte den ...


Det er uheldig at han gjør dette på en måte som kan ende opp med at laget ryker ut av en turnering de kan vinne. At han gjør dette og går glipp av en viktig kamp i FA-cupen, det er klønete, sier Bisgaard Sundet. – Det er litt forskjellige situasjoner med Gordon og Caicedo. Gordon er imidlertid ikke den eneste spilleren som har tatt drastiske steg for å tvinge gjennom en overgang denne vinteren. Men å ikke møte på trening gir inntrykk av dårlige holdninger, det er uprofesjonelt og respektløst overfor lagkompisene, de ansatte og fansen. – Det er merkelig at det blir sånn.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
West Ham tok sterkt bortepoeng mot Newcastle som forlenget superrekken

Newcastle greide «bare» 1-1 hjemme mot West Ham i Premier League lørdag, men er nå ubeseiret i 16 ligakamper på rad.


Etter en halvtime var Lucas Paquetá våken i feltet på et hjørnespark. I det siste har det blitt mye uavgjort for klubben fra Nord-England. Til tross for at de tok ledelsen, kom West Ham tilbake og sikret ett sterkt poeng.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
West Ham tok sterkt poeng – Newcastle forlenget superrekken

Newcastle greide «bare» 1-1 hjemme mot West Ham i Premier League lørdag, men er nå ubeseiret i 16 ligakamper på rad.


Etter en halvtime var Lucas Paquetá våken i feltet på et hjørnespark. I det siste har det blitt mye uavgjort for klubben fra Nord-England. Til tross for at de tok ledelsen, kom West Ham tilbake og sikret ett sterkt poeng.