Premier League

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Anthonys (21) oppførsel vekker harme i England: – De har gjort deg til den du er

Nylig ble det kjent at Anthony Gordon forlater Everton og blir Newcastle-spiller. 21-åringen har i lengre tid blitt koblet med Tyneside-klubben og valgte den ...


Det er uheldig at han gjør dette på en måte som kan ende opp med at laget ryker ut av en turnering de kan vinne. At han gjør dette og går glipp av en viktig kamp i FA-cupen, det er klønete, sier Bisgaard Sundet. – Det er litt forskjellige situasjoner med Gordon og Caicedo. Gordon er imidlertid ikke den eneste spilleren som har tatt drastiske steg for å tvinge gjennom en overgang denne vinteren. Men å ikke møte på trening gir inntrykk av dårlige holdninger, det er uprofesjonelt og respektløst overfor lagkompisene, de ansatte og fansen. – Det er merkelig at det blir sånn.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Søndagens Premier League-rykter

Ifølge The Mirror går Manchester United mot en sommer hvor manager Erik ten Hag vil rydde opp i troppen for å prøve å hente inn spillere som Declan Rice og ...


Så langt har det blitt elleve kamper i Premier League for Bueno denne sesongen. Den 20 år gamle venstrebacken har vært Wolves-spiller siden 2019 og debuterte for klubben i høst. Ifølge The Mirror går Manchester United mot en sommer hvor manager Erik ten Hag vil rydde opp i troppen for å prøve å hente inn spillere som Declan Rice og Harry Kane.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mandagens Premier League-rykter

Joel Matip kan forlate Liverpool, Klopp jakter stjerneskudd og Mourinho kan gå mot PL-retur.


Ifølge han skal Romas Nicolo Zaniolo være mer aktuell for den tyrkiske klubben. Philippe Coutinho (30) har slitt med spilletid i Aston Villa den siste tiden, og nå kan det gå mot en exit for brasilianeren. Joel Matip har spilt for Liverpool siden han ble hentet gratis i 2016, men nå kan hans tid i helrødt gå mot slutten.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Lekkede dokumenter skal røpe store endringer i Premier League

Det har lenge vært jobbet med et nytt regelverk som skal sikre fremtiden til fotballen i både Premier League og andre divisjoner i Storbritannia.


Daily Mail beskriver endringene i engelske fotball som «drastiske». Det har lenge vært jobbet med et nytt regelverk som skal sikre fremtiden til fotballen i både Premier League og andre divisjoner i Storbritannia. Det betyr, ifølge avisene, at potensielle nye eiere må kunne bevise at de har anskaffet sin formue på lovlig vis.
show more