Staysman

2023 - 2 - 4

Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"

Staysman om karrieren: – Mange som var sikre på at dette aldri kom ... (Sosialnytt.com)

Når Stian «Staysman» Thorbjørnsen går på scenen og leder MGP-sirkuset sammen med Arianrhod Engebø, er det guttedrømmen som går i oppfyllelse.

Det er fest og moro og alt er lov og gøy. Jeg tror ikke det er flere idioter med i «Paradise Hotel» enn i «Farmen kjendis», sier han til ukebladet. Det verste realityprogrammet jeg har vært med på er «Farmen kjendis».De folkene som var med der ville jeg aldri ansatt, men fader så fine folk som var med i «Paradise».

Post cover
Image courtesy of "Firdaposten"

Arian: – Eg gler meg til å tenke: Shit, vi gjorde det! (Firdaposten)

Arianrhod «Arian» Engebø er eit kjent fjes for mange. Dei tre siste laurdagane har ho stått fremst på TV-skjermen som programleiar i årets Melodi Grand Prix ...

– Eg synest TV er kjempegøy, men det som er viktig for meg er å vite at eg har ein heimstad i Studio P3. – Eg kan ikkje vente på at nokon andre skal gi meg ein jobb. MGP treffer eit større og breiare publikum, og det er heller konseptet, at det handlar om artistane, som gjer at det appellerer til eit større publikum. Eg har fått mange nye erfaringar og blitt kjent med masse nye menneske. Ho beskriv han som ein skikkeleg artig og humørfylt type, som både er inkluderande og omtenksam. Då har eg måtta ha gått litt i meg sjølv og tenkt: Viss Stian er der, må eg òg opp i ringane! Eg er redd for å «jinxe» det, ler Arian. Stemninga mellom dei er veldig god, og saman har dei danna ein tradisjon bak scena kvar laurdag etter sending. – Eg klarar ikkje å puste letta ut og tenke at det har gått bra før den siste sendinga har gått bra. – Vi er særleg fornøgd med at årets programleiarar har ein eigarskap til MGP. Overgangen frå radio til TV har bestått i mykje likt og mykje nytt. Eg føler eg framleis kan vere meg, snakke mitt språk, vere ekte og vere meg sjølv.

Explore the last week