Barcelona mot Sevilla

2023 - 2 - 5

Image courtesy of "Nettavisen"

Barcelona er halvveis til magisk grense i La Liga (Nettavisen)

Barcelona er i rute til å klare noe som kun har skjedd to ganger tidligere i den spanske toppserien. Vi tror Barcelona tar sin syvende strake seier søndag.

De har scoret i elleve av de siste tolv ligakampene, og de har scoret i 13 kamper på rad i alle turneringer. De har tross salt holdt nullen i tre av de fire siste hjemmekampene mot gjestene fra Andalucia. De tapte 0-1 i Palma, og dermed kan Barca øke forspranget i La Liga. Nykommerne Jules Kounde og Andreas Christensen har vært nøkkelspillere for å lime sammen forsvaret til katalanerne, og keeper Marc-Andre ter Stegen har vært i superform denne sesongen. Xavis lag har kun sluppet inn ett mål på de ni første hjemmekampene i La Liga denne sesongen. De har scoret i alle fire kampene, og statistikken tyder på at de kan klare det igjen. Den sjansen benytter de seg av. Kun to lag har klart å ta 100 poeng i den spanske toppdivisjonen. Barcelona er i kjempeform. ligamål denne sesongen, og vi tror han kan lage problemer for Sevilla søndag. Barcelona har tatt 50 poeng etter halvspilt sesong. Vi tror Barcelona tar sin syvende strake seier søndag.

Barcelona herjet med Sevilla – rykket fra på tabelltoppen (Nettavisen)

Barcelonas stjernegalleri slet i én omgang, men en forrykende forestilling etter pause ga 3-0-seier mot Sevilla i spansk fotball søndag.

Det var en tøff smell for tittelambisjonene til Carlo Ancelottis mannskap. Først slo han den målgivende pasningen da Gavi enkelt kunne spasere inn 2-0. Etter pause var det kun ett lag på banen.

Barcelona herjet med Sevilla - rykket fra på tabelltoppen (TV 2)

Barcelonas stjernegalleri slet i én omgang, men en forrykende forestilling etter pause ga 3-0-seier mot Sevilla i La Liga søndag.

De er underholdende, og etter hvert også effektive. De har mange strenger å spille på med mange spillere ute og uten Robert Lewandowski på scoringslisten. – Barcelona er tilbake!