Grammy Awards 2023

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Grammy Awards 2023: Norsk produsent kjemper om tre priser

Musikkprodusenten Morten Lindberg kan vinne tre grammyer i to ulike kategorier i natt. I kategorien Årets album kjemper ABBA mot Beyoncé og Adele.


Hennes «Break My Soul» er nominert til både årets låtinnspilling og årets låt, mens «Renaissance» kan vinne Grammy for beste album. Mange ser Adele og Beyoncé som hovedkonkurrenter. I kategorien Årets album kjemper ABBA mot Beyoncé og Adele.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Får gjennomgå etter Grammy-utdelingen: – Et helt nytt ansikt

Madonna Louise Veronica Ciccone (64), også kjent som Madonna, introduserte Kim Petras (30) og Sam Smith (30) i forkant av deres «Unholy»-opptreden. Til tross ...


«Madonna forblir en av de mest suksessfulle artistene gjennom tidene, til tross for at dere som mobber ikke kan slutte å skrive om hvor mye dere hater utseendet hennes. I kommentarfeltet stormer det, men det er også flere som støtter 64-åringen. Dessuten, gud velsigne henne for at hun fortsatt har muligheten til å underholde oss i en alder av 64 år», er det en Twitter-bruker som svarer. Popartisten har gjennom tidene skapt musikkhistorie med hitlåter som «Hung Up», «Like a Virgin» og «La Isla Bonita», og i år skal hun legge ut på en stor turné hvor hun skal spille slagere fra hele sin karriere. Seriøst, gjør dette at dere føler dere bedre? «Dronningen av pop» har det siste året mottatt bekymringsmeldinger og kritikk for utseendet sitt, og i talen sin kom hun med stikk til kritikken som har stormet rundt henne.
show more