Ola Solbakken

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Mourinho med knallhard kritikk av Solbakken

Allerede en måned inn i Roma-oppholdet til Ola Solbakken kommer lagets trener José Mourinho med nådeløs kritikk av nordmannens taktikkforståelse.


– Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta. Det er ikke vanskeligere enn det. Etter lagets 2-0-seier over Empoli uttalte Mourinho seg om hvorfor det ikke har blitt mer spilletid på Solbakken til nå.


Post cover
Image courtesy of "Nidaros"
Mourinho nådeløs mot Solbakken: – Han forstår ikke

Torsdag var Ola Solbakken en av José Mourinhos utvalgte til AS Romas Europatropp. Fredag var nordmannens navn borte fra listen. På pressekonferansen etter AS ...


Det er laget som er i fokus. – Han er veldig varm, hyggelig og snill. Hvordan det gjøres er ikke det viktigste, så kommer det andre etterpå. Det er ikke vanskeligere enn det. Det viktigste er tre poeng. – Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Mourinho med nådeløs Solbakken-dom: – Han forstår ikke hva høyt press er

Roma-trener José Mourinho (60) kom med en klar beskjed til sin norske nysignering Ola Solbakken (24) etter 2–0-seieren over Empoli lørdag.


Det kom ikke som en overraskelse for landslagstrener [Ståle Solbakken ](https://www.vg.no/tag/staale-solbakken)(54). Det er ikke vanskeligere enn det. VG har forsøkt å komme i kontakt med Ola Solbakken, uten å lykkes. – Han må lære seg hvordan vi spiller. Han forstår ikke hva høyt press er, sier Mourinho på pressekonferansen, gjengitt av – Solbakken forstår ikke taktikken vår på samme måte som resten av gutta.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Solbakken er Mourinho sin nye hoggestabbe

Hvis du spør Luke Shaw bør Ola Solbakken komme seg unna Jose Mourinho så fort som overhodet mulig. Hans og flere andre sin erfaring med Roma-manageren er at ...


– Luke Shaw som fortsatt er Manchester United spiller på det niende året sa sommeren 2021: «Jeg tror ikke du forstår hvor ille de to-tre årene vi hadde sammen var». Han forstår ikke hva høyt press er» Den 2.janaur i år fikk den 24 år gamle høyrevingen sin drøm oppfylt.