Real Madrid

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Real Madrid-smell: - Vinis helvete på Mallorca

– Det er voldsomt kritisk for Real Madrid, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes om tittelkampen, der Real Madrid jakter på Barcelona. Real Madrid-forsvarer ...


Det stoppet for mange ganger, og det var for mange feil og frispark. På vei inn i spillertunnelen holdt han Real Madrid-emblemet opp mot tribunen. – Det var en veldig tøff og vanskelig kamp. Det var vanskelig å spille mellom linjene. Ikke ham, ikke fotballen og ikke publikum. – Det skapes et klima rundt Vinícius som ikke favoriserer noen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap

Real Madrid gikk på et sviende tap da Mallorca dro i land 1-0-seieren på hjemmebane i La Liga søndag. Dermed kan Barcelona øke forspranget i tittelkampen.


Real Madrid klarte ikke å finne veien til nettmaskene og gikk på et nytt poengtap. Et kvarter ut i andre omgang fikk Real Madrid straffespark. Et innlegg fra Mallorca ble stusset av Vedat Muriqi via Nacho og i mål.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap

(Mallorca – Real Madrid 1–0) Real Madrid gikk på et sviende tap mot Mallorca. Dermed kan Barcelona øke forspranget i tittelkampen.


(Mallorca – Real Madrid 1–0) Real Madrid gikk på et sviende tap mot Mallorca. Real Madrid klarte ikke å finne veien til nettmaskene og gikk på et nytt poengtap. Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap