Real Madrid

2023 - 2 - 5

Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap (Dagsavisen)

Real Madrid gikk på et sviende tap da Mallorca dro i land 1-0-seieren på hjemmebane i La Liga søndag. Dermed kan Barcelona øke forspranget i tittelkampen.

Real Madrid klarte ikke å finne veien til nettmaskene og gikk på et nytt poengtap. Et kvarter ut i andre omgang fikk Real Madrid straffespark. Et innlegg fra Mallorca ble stusset av Vedat Muriqi via Nacho og i mål.

Real Madrid-smell: - Vinis helvete på Mallorca (TV 2)

– Det er voldsomt kritisk for Real Madrid, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes om tittelkampen, der Real Madrid jakter på Barcelona. Real Madrid-forsvarer ...

Det stoppet for mange ganger, og det var for mange feil og frispark. På vei inn i spillertunnelen holdt han Real Madrid-emblemet opp mot tribunen. – Det var en veldig tøff og vanskelig kamp. Det var vanskelig å spille mellom linjene. Ikke ham, ikke fotballen og ikke publikum. – Det skapes et klima rundt Vinícius som ikke favoriserer noen.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap (VG Nå)

(Mallorca – Real Madrid 1–0) Real Madrid gikk på et sviende tap mot Mallorca. Dermed kan Barcelona øke forspranget i tittelkampen.

(Mallorca – Real Madrid 1–0) Real Madrid gikk på et sviende tap mot Mallorca. Real Madrid klarte ikke å finne veien til nettmaskene og gikk på et nytt poengtap. Real Madrid med tøff smell – selvmål og straffebom i tap

Explore the last week