Toblach

 
 
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Theodorsen gikk Norge inn til seier i Toblach: – Et ærefullt oppdrag

Ankerkvinnen Silje Theodorsen (28) gikk på Norges 1.-lag for første gang og svarte med å sikre Norge seieren i søndagens verdenscupstafett i langrenn i ...


– Det var ganske jævlig, og jeg ble pinne stiv. De havnet tidlig bak og kom i mål til 6.-plass, 3.22,7 minutter bak. Hun vekslet på 4.-plass og var 3,9 sekunder bak Tyskland i tet. Kalvå måtte gi fra seg noen sekunder, men var bare 13,5 sekunder bak Sverige og Tyskland Jeg turte ikke å vente lenger på andrerunden og gikk for en langspurt. De var 26,7 og 26,9 sekunder bak.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Svahn hopper av stafetten i Toblach – Sverige 2 stiller med tre løpere

Sveriges Skiforbund melder at Linn Svahn likevel ikke stiller som ankerkvinne på Sveriges 2.-lag i søndagens verdenscupstafett i langrenn. Av NTB | 05.02.2023 ...


Sport: Svahn var oppsatt på siste etappen, men det blir slik at Sveriges 2.-lag stiller med de tre oppsatte løperne på de tre første etappene. Sveriges Skiforbund melder at Linn Svahn likevel ikke stiller som ankerkvinne på Sveriges 2.-lag i søndagens verdenscupstafett i langrenn. Svahn hopper av stafetten i Toblach – Sverige 2 stiller med tre løpere
show more
Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Norge vant stafetten i Toblach foran storfavoritten Sverige

Det gjorde Norge med Heidi Weng, Anne Kjersti Kalvå, Ingvild Flugstad Østberg og Silje Theodorsen på ankeretappen. Sistnevnte gikk et meget godt langrenn og ...


Da hun var ferdig med sin etappe vekslet hun over halvminuttet bak Norge og Tyskland. – Det var tøft mot slutten. Det er synd. Hun gikk Sveriges tredje etappe og har en del av skylden i at Sverige fikk det tøft i løypene i Toblach. Det er sånne ting man bare drømmer om. Noe jeg ikke hadde turt å håpe på, sier Theodorsen som knuste konkurrentene og sørget for at Norge vant.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Norge vant stafetten i Toblach foran storfavoritten Sverige

Grunnen er at det var en annen løper som gikk en etappe enn det som opprinnelig var registrert. Sofie Krehl gikk ankeretappen, men det var Coletta Rydzek som ...


Da hun var ferdig med sin etappe vekslet hun over halvminuttet bak Norge og Tyskland. Sofie Krehl gikk ankeretappen, men det var Coletta Rydzek som var oppført av tyskerne. – Det var tøft mot slutten. Det er synd. Det er sånne ting man bare drømmer om. Noe jeg ikke hadde turt å håpe på, sier Theodorsen som knuste konkurrentene og sørget for at Norge vant.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Theodorsen gikk Norge inn til seier i verdenscupstafetten i Toblach: – Et ærefullt oppdrag

Ankerkvinnen Silje Theodorsen (28) gikk på Norges 1.-lag for første gang og svarte med å sikre Norge seieren i søndagens verdenscupstafett i langrenn i ...


– Det var ganske jævlig, og jeg ble pinne stiv. De havnet tidlig bak og kom i mål til 6.-plass, 3.22,7 minutter bak. Hun vekslet på 4.-plass og var 3,9 sekunder bak Tyskland i tet. Kalvå måtte gi fra seg noen sekunder, men var bare 13,5 sekunder bak Sverige og Tyskland. Jeg turte ikke å vente lenger på andrerunden og gikk for en langspurt. De var 26,7 og 26,9 sekunder bak.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Stafettsjokk i Toblach - Valnes med dyster VM-spådom

Søndagens herrestafett ble en skuffelse for Norge. Erik Valnes imponerte imidlertid på sin etappe, men har null tro på egne muligheter i VM.


Den beholdt han helt til Ivo Niskanen i feltet bak bestemte seg for dra skikkelig til. Det ble en utklassingsseier til Valnes og andrelaget. – Hvis jeg skal gå en etappen der må det nesten bli dødsfall i troppen. De er sterke de to spurtene fra Sverige og Italia, sier Østberg Amundsen til Viaplay etter løpet. Røthe på Norges førstelag vekslet med Didrik Tønseth helt nede på 7. Jeg kjente det i langbakken på første runden.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Norge vant stafetten i Toblach foran storfavoritten Sverige

Sistnevnte gikk et meget godt langrenn og knuste tyske Coletta Rydzek en drøy kilometer før målgang. – Det var et ærefullt oppdrag å få avslutte en sånn her ...


Da hun var ferdig med sin etappe vekslet hun over halvminuttet bak Norge og Tyskland. Sofie Krehl gikk ankeretappen, men det var Coletta Rydzek som var oppført av tyskerne. – Det var tøft mot slutten. Det er synd. Det er sånne ting man bare drømmer om. Noe jeg ikke hadde turt å håpe på, sier Theodorsen som knuste konkurrentene og sørget for at Norge vant.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Amundsen og Norge stafettslått i Toblach: – Jeg var ganske sluttkjørt

Federico Pellegrino spurtet inn til seier på hjemmebane i Toblach foran Sveriges Edwin Anger. Norges 1.-lag ble slått med sju tideler. Norges 2.


Det var en innertier, sa Valnes til Viaplay. – Dette var bra. Norges 2.-lag kom rett bak der igjen. Norges 1.-lag ble slått med sju tideler. – Jeg var ganske sluttkjørt etter fire uker med skirenn, og det var ikke mye saft igjen. – Det mest positive med etappen er at jeg gjør en OK spurt, men dessverre var ikke beina gode nok til å ta vare på forspranget fra Simen, sa Østberg Amundsen til Viaplay.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Northug vant langløp - knuste svensk mester

Petter Northug (37) gikk søndag inn til seier i langløpet Cortina - Toblach, som går over 42 km i fristil. Rennet er ikke en del av Ski Classics, ...


Han deltok også i Marcialonga for en uke siden. Rennet er ikke en del av Ski Classics, men flere sterke løpere stilte til start. Sandström gikk for fire dager siden inn til gull i det svenske mesterskapet på 15 km fristil, men klarte ikke hamle opp med Northug i søndagens langløp.