Beyonce

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Nordmann vant Grammy med Beyoncé

Beyoncé skrev i natt historie ved å bli den mestvinnende artisten på Grammy Awards, sammenlagt gjennom karrieren. Hennes produsent, Jens Christian Isaksen ...


Det riktige er at hun vant for «song of the year». * I en tidligere versjon av denne saken fremstod det som om Bonnie Raitt vant Grammy for «record of the year», årets låtinnspilling. Og «årets album» uavhengig av kategorier. Den 73 år gamle blues/folk/country-veteranen Bonnie Raitt så himmelfallen ut da hun tok imot prisen for årets låt – «song of the year» som er en låtskriverpris, der «record of the year» belønner artist og produsenter. R&B-stjernen Lizzo fikk prisen for «record of the year», årets låtinnspilling, med sin «About Damn Time», mens Harry Styles tok hjem Grammy for årets album. Det var låtprisen «record of the year» – årets innspilling – hvor «Break My Soul» var nominert.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Beyoncé blei historisk med fire nye prisar under Grammy-utdelinga 2023

Med totalt 32 prisar har Beyoncé blitt den mestvinnande artisten i Grammy-historia. Med på vinnarlaget hadde ho bergensaren Jens Christian Isaksen.


februar skal Lizzo ha konsert i Noreg for første gong, då ho vitjar Oslo Spektrum med «The Special Tour». Ho vann òg pris for beste remiks med same låt. Eg følte meg misforstått, men eg forblei sann mot meg sjølv for å gjere verda til ein betre stad. Beyoncé dytta med det den ungarsk-britiske dirigenten Georg Softi ned frå Grammy-trona, som i løpet av sitt liv fekk 31 prisar. – Det var på ei tid der positiv musikk ikkje var mainstream. utgåva av Grammy-utdelinga fekk ein røff start for dronninga av pop.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Grammy-vinneren er på vei til Oslo

Den gjeveste Grammy-prisen, for årets plate, gikk til sangeren Lizzo for hennes «About Damn Time». Neste helg er hun i Oslo Spektrum. Grammy-showet ble en ...


For sistnevnte var han også nominert for beste lydteknikk i den klassiske kategorien. Raitt fikk også prisen for beste roots-sang for «Just Like That» og beste americana-framføring for «Made Up My Mind». Enda en gang var den norske produsenten Morten Lindberg nominert i klassen for beste Immersive audio, før kalt surround sound. Hun er den første transkvinnen som vinner denne kategorien, noen hun la sterk vekt på i en følelsesladet takketale, til stående applaus. Prisen for Årets sang, kategori 3, deles ikke formelt ut til artisten, bare til komponist og tekstforfatter. Vinnersangen til Oslo-aktuelle Lizzo (Melissa Viviane Jefferson), «About Damn Time», høres ut som en feiring av å slå seg løs på sine egne premisser, skamløst basert på klassisk disco fra Chic til Kool & the Gang.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Beyoncé tar rekord med flest Grammy-priser

Med fire nye priser er Beyoncé blitt artisten som har vunnet flest priser i Grammy-showets historie.


[Kjemper om tre grammyer](https://www.dagsavisen.no/kultur/2023/02/05/i-natt-kjemper-norsk-produsent-om-tre-grammyer/) ] [Hold deg oppdatert. I klassen «Best Immersive Audio Album» var han nominert som tekniker på albumene «Picturing the Invisible: Focus 1» av Jane Ira Bloom, og «Tuvayhun – Beautitudes for a Wounded World» med Nidarosdomens jentekor og Trondheimsolistene. Blues-folk og countrysangeren Bonnie Raitt vant uventet Grammy-prisen for årets låt med «Just Like That», mens Harry Styles tok hjem Grammy for årets album.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Jens fra Nesttun kan vinne Grammy med Beyoncé i natt

Stjernen stakk av med fire av de ni prisene hun var nominert til under den 65. utgaven av Grammy-utdelingen.


utgaven av Grammy-utdelingen. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Stjernen stakk av med fire av de ni prisene hun var nominert til under den 65.