Bonnie Raitt

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Grammy-vinneren er på vei til Oslo

Den gjeveste Grammy-prisen, for årets plate, gikk til sangeren Lizzo for hennes «About Damn Time». Neste helg er hun i Oslo Spektrum. Grammy-showet ble en ...


For sistnevnte var han også nominert for beste lydteknikk i den klassiske kategorien. Raitt fikk også prisen for beste roots-sang for «Just Like That» og beste americana-framføring for «Made Up My Mind». Enda en gang var den norske produsenten Morten Lindberg nominert i klassen for beste Immersive audio, før kalt surround sound. Hun er den første transkvinnen som vinner denne kategorien, noen hun la sterk vekt på i en følelsesladet takketale, til stående applaus. Prisen for Årets sang, kategori 3, deles ikke formelt ut til artisten, bare til komponist og tekstforfatter. Vinnersangen til Oslo-aktuelle Lizzo (Melissa Viviane Jefferson), «About Damn Time», høres ut som en feiring av å slå seg løs på sine egne premisser, skamløst basert på klassisk disco fra Chic til Kool & the Gang.
show more