Gaziantep

2023 - 2 - 6

Gaziantep-slottet kollapser etter at et skjelv med styrke 7,4 rammet ... (TyrkiaNytt.no)

Det historiske slottet ble skadet i Gaziantep da et stort jordskjelv med en styrke på 7,4 rammet landets sørøst, hvis episenter er Pazarcık-distriktet i ...

Mens noen bastioner i de østlige, sørlige og sørøstlige delene av det historiske Gaziantep-slottet i det sentrale Şahinbey-distriktet ble ødelagt av jordskjelvet, ble ruskene spredt på veien. I noen bastioner ble det observert store sprekker etter jordskjelvet. Det historiske slottet ble skadet i Gaziantep da et stort jordskjelv med en styrke på 7,4 rammet landets sørøst, hvis episenter er Pazarcık-distriktet i Kahramanmaraş.

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep stanser flyvninger etter ... (TyrkiaNytt.no)

Passasjerflyvningene til flyplassene Kahramanmaraş, Hatay og Gaziantep ble innstilt etter at et stort jordskjelv med styrke 7,7 rammet Türkiyes...

Hatay lufthavn, hvis rullebane ble skadet på grunn av jordskjelvet, ble stengt for alle flyvninger. Redningsaksjoner er i gang i Hatay og de berørte områdene, med AFAD, National Medical Rescue Team (UMKE), 112 nødhelsetjenester, politi, gendarmeri og brannvesen som sendes til distriktene for å øke redningsarbeidet. Foreløpig er det kun fly som frakter hjelpe- og redningsteam som har lov til å lande og ta av fra de to flyplassene.

Explore the last week