Grammy

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Ben Affleck går viralt etter Grammy-utdelingen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ben Affleck vekket oppsikt da han gjestet Grammy-utdelingen sammen med kona, Jennifer Lopez.


[pic.twitter.com/lzKtdUdfUa] [February 6, 2023] Det er ikke første gangen Affleck går viralt for sitt ansiktsuttrykk. Man is already at 23% — Dr. Ben Affleck is every introvert everywhere. [pic.twitter.com/BUC9trJUEb] [February 6, 2023] [pic.twitter.com/OQxA54H9P1] [February 6, 2023]


Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Grammy-utdelingen: Stjernene får gaveposer til 60.000 dollar

Gaveposene som Beyonce, Taylor Swift og de andre stjernene kan ta med hjem, er i realiteten kofferter fylt opp med høyteknologiske luksusvarer som artistene ...


Selv om det er hyggelig å få ting, må artistene likevel huske på å betale skatt av godsakene. Derfor blir gaveposene regnet som en inntekt, opplyser skattemyndighetene. Men årets goodiebag er blitt fylt opp til randen med luksusvarer, men også kuponger for blant annet fettsuging.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Blunk hvis du kan

Artist og skuespiller Jennifer Lopez (53) var blant dem som ble vitner til en rekke rørende øyeblikk utover kvelden, i selskap av ektemannen Ben Affleck (50).


«Ben Affleck er som introverte over alt. [#Grammys] [pic.twitter.com/qO6xBPAbXl] [February 6, 2023] [pic.twitter.com/lzKtdUdfUa] [February 6, 2023] Du kan se batteriene hans gå tom på direkten. [#Grammys] [pic.twitter.com/tpRxT3x4ZJ] [February 6, 2023] «Ben Affleck ser ut som at han heller vil være på Dunkin (Amerikansk donut-butikk, journ.anm.)», skriver en annen.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Grammy-vinneren er på vei til Oslo

Den gjeveste Grammy-prisen, for årets plate, gikk til sangeren Lizzo for hennes «About Damn Time». Neste helg er hun i Oslo Spektrum. Grammy-showet ble en ...


For sistnevnte var han også nominert for beste lydteknikk i den klassiske kategorien. Raitt fikk også prisen for beste roots-sang for «Just Like That» og beste americana-framføring for «Made Up My Mind». Enda en gang var den norske produsenten Morten Lindberg nominert i klassen for beste Immersive audio, før kalt surround sound. Hun er den første transkvinnen som vinner denne kategorien, noen hun la sterk vekt på i en følelsesladet takketale, til stående applaus. Prisen for Årets sang, kategori 3, deles ikke formelt ut til artisten, bare til komponist og tekstforfatter. Vinnersangen til Oslo-aktuelle Lizzo (Melissa Viviane Jefferson), «About Damn Time», høres ut som en feiring av å slå seg løs på sine egne premisser, skamløst basert på klassisk disco fra Chic til Kool & the Gang.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamer.no"
Assassin's Creed Valhalla vant den aller første Grammy-prisen i ny spillkategori

Årets Grammy-utdeling inkluderte for første gang en egen spillkategori. Fem spill var nominert for «Beste musikalske lydspor for videospill og andre ...


Spillet har fått sin aller siste oppdatering, og teamet har gått videre for å jobbe med kommende Assassin's Creed-spill. – Til slutt vil jeg bare si takk til alle de som kjempet for å få opprettet denne kategorien for spillmusikk. Årets Grammy-utdeling inkluderte for første gang en egen spillkategori.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
USA-senator mener popstjerner oppfordrer til djeveldyrking

Republikaneren Ted Cruz beskylder Grammy-vinnere for å spre hat etter en opptreden iført djeveldrakt.


Artisten Kim Petra kommenterte framførelsen etter showet, ifølge Business Insider. Amerikanske kristne må komme i gang med arbeidet, skrev hun. Som politiker har Cruz kjempet mot både koronarestriksjoner og vaksinekrav i hjemlandet. Business Insider skriver at forestillingen særlig vakte raseri blant konservative og kristne, som de siste årene har vært kritiske til saker som transpersoners rettigheter og andre LHBTQ-saker. [ En av forestillingene gjorde at flere amerikanske konservative politikere og kommentatorer satte kaffen i halsen, skriver flere medier, deriblant
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
På innsiden av Grammy-gaveposene: Gir gavekort på plastisk kirurgi

Gjestene fikk med seg en helt spesiell gavepakke da de forlot utdelingen.


[Får gjennomgå etter Grammy-utdelingen: – Et helt nytt ansikt](https://www.nettavisen.no/livsstil/far-gjennomga-etter-grammy-utdelingen-et-helt-nytt-ansikt/s/5-95-898616) Denne gang har selskapet mildt sagt overgått fjorårets gaveposer. [Ble historisk under Grammy-utdelingen: Satt fast i trafikken](https://www.nettavisen.no/livsstil/ble-historisk-under-grammy-utdelingen-satt-fast-i-trafikken/s/5-95-897271) [ forvirring på sosiale medier](https://www.nettavisen.no/livsstil/far-gjennomga-etter-grammy-utdelingen-et-helt-nytt-ansikt/s/5-95-898616). [Independent](https://www.independent.co.uk/life-style/grammys-2023-gift-bag-celebrities-b2276189.html) ble gaveposene satt sammen av markedsføringsselskapet Distinctive Assets, som har satt sammen Grammys-gaveposer i over 20 år. [og i den anledning møtte en rekke kjente artister og kjendiser opp til Crypto.com Arena i Los Angeles](https://www.nettavisen.no/livsstil/ble-historisk-under-grammy-utdelingen-satt-fast-i-trafikken/s/5-95-897271), der utdelingen ble holdt.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Får gjennomgå etter Grammy-utdelingen: – Et helt nytt ansikt

Madonna Louise Veronica Ciccone (64), også kjent som Madonna, introduserte Kim Petras (30) og Sam Smith (30) i forkant av deres «Unholy»-opptreden. Til tross ...


«Madonna forblir en av de mest suksessfulle artistene gjennom tidene, til tross for at dere som mobber ikke kan slutte å skrive om hvor mye dere hater utseendet hennes. I kommentarfeltet stormer det, men det er også flere som støtter 64-åringen. Dessuten, gud velsigne henne for at hun fortsatt har muligheten til å underholde oss i en alder av 64 år», er det en Twitter-bruker som svarer. Popartisten har gjennom tidene skapt musikkhistorie med hitlåter som «Hung Up», «Like a Virgin» og «La Isla Bonita», og i år skal hun legge ut på en stor turné hvor hun skal spille slagere fra hele sin karriere. Seriøst, gjør dette at dere føler dere bedre? «Dronningen av pop» har det siste året mottatt bekymringsmeldinger og kritikk for utseendet sitt, og i talen sin kom hun med stikk til kritikken som har stormet rundt henne.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Går viralt etter dette

Ben Affleck ga sosiale medier en skikkelig latterkule under Grammy-utdelingen. VIRALT: Ben Affleck ...


«Ben Affleck er som introverte over alt. [#Grammys] [pic.twitter.com/qO6xBPAbXl] [February 6, 2023] [pic.twitter.com/lzKtdUdfUa] [February 6, 2023] Du kan se batteriene hans gå tom på direkten. [#Grammys] [pic.twitter.com/tpRxT3x4ZJ] [February 6, 2023] «Ben Affleck ser ut som at han heller vil være på Dunkin (Amerikansk donut-butikk, journ.anm.)», skriver en annen.
show more