Grammy-s 2023

 
 
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Fans og familie er forbanna etter Grammy-hyllest

Takeoff, Loretta Lynn, David Crosby, Fleetwood Mac's Christine McVie, Bobby Rydell, Naomi Judd, Lisa Marie Presley og Olivia Newton John får alle sin hyllest.


«Vent, de inkluderte ikke Aaron Carter i hyllesten?! [Aaron Carter var et popikon i sin tid](https://730.no/hedrer-aaron-carter-pa-scenen/), som knuste flere rekorder i sin karriere og virkelig banet vei for kommende, unge popstjerner. [Nick Carter og Backstreet Boys hedrer Aaron Carter på scenen](https://730.no/hedrer-aaron-carter-pa-scenen/)
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Grammy-vinneren er på vei til Oslo

Den gjeveste Grammy-prisen, for årets plate, gikk til sangeren Lizzo for hennes «About Damn Time». Neste helg er hun i Oslo Spektrum. Grammy-showet ble en ...


For sistnevnte var han også nominert for beste lydteknikk i den klassiske kategorien. Raitt fikk også prisen for beste roots-sang for «Just Like That» og beste americana-framføring for «Made Up My Mind». Enda en gang var den norske produsenten Morten Lindberg nominert i klassen for beste Immersive audio, før kalt surround sound. Hun er den første transkvinnen som vinner denne kategorien, noen hun la sterk vekt på i en følelsesladet takketale, til stående applaus. Prisen for Årets sang, kategori 3, deles ikke formelt ut til artisten, bare til komponist og tekstforfatter. Vinnersangen til Oslo-aktuelle Lizzo (Melissa Viviane Jefferson), «About Damn Time», høres ut som en feiring av å slå seg løs på sine egne premisser, skamløst basert på klassisk disco fra Chic til Kool & the Gang.
show more