Hogwarts Legacy review

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamer.no"
Farlig nær å oppfylle barndomsdrømmen

Ikke Smygard, ikke Smygard. Espen Jansen/Gamer.no. Lenge før Harry Potter. Handlingen i Hogwarts Legacy er satt til slutten av 1800-tallet og ...


Hovedpersonen er overraskende lett å styre, og det å benytte seg av de mange forskjellige formene for magi man snubler over er også usedvanlig godt gjennomført. De som i likhet med meg har sett fram til et ordentlig Harry Potter-rollespill i lang, lang tid, vet imidlertid at det ikke er historien det står og faller på i Hogwarts Legacy. Gangene i slottet bugner for eksempel over av malerier, artefakter og andre godsaker man kan studere og lære mer om, og det skorter heller ikke på hint og vink til filmene og bøkene. Handlingen i Hogwarts Legacy er satt til slutten av 1800-tallet og foregår således i et univers som ikke har hørt om hverken Harry Potter eller Voldemort. Ved å delta i skoletimer og utføre sideaktiviteter lærer man stadig nye formler som i tur lar deg utforske nye deler av skolen og områdene rundt. I det minste fram til nå, for etter mange år med rykter, avsløringer og en rekke utsettelser, er tiden omsider inne for lanseringen av det massive rollespillet Hogwarts Legacy.
show more