Jesse Marsch

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Jesse Marsch aktuell for ny viktig jobb bare timer etter han ble sparket fra Leeds i fritt fall

Den amerikanske manageren Jesse Marsch er den rake motsetningen til Marcelo Bielsa som han tok over for for litt under et år siden.


Tidligere ameriansk landslagsspiss og nå kommentator for ESPN Eric Wynalda er overbevist om at tror 49-åringen ville være den perfekte personen til å ta over det landslaget, og sa: «Jesse passer godt av flere grunner. Det amerikanske fotballforbundet har sett lunta en stund og har ventet med å ta en beslutning om ny sjef i håp om Leeds ville gi deres nummer en på kandidatlisten sparken. Den amerikanske manageren Jesse Marsch er den rake motsetningen til Marcelo Bielsa som han tok over for for litt under et år siden.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Jesse Marsch aktuell for ny viktig jobb bare timer etter han ble ...

Den amerikanske manageren Jesse Marsch er den rake motsetningen til Marcelo Bielsa som han tok over for for litt under et år siden.


Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Trio skal lede Leeds mot Manchester United etter managersparkingen

Michael Skubala, Paco Gallardo og Chris Armas får ansvaret for Leeds-laget i påvente av at en ny manager skal komme på plass.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Klubben bekrefter: Leeds har sparket manager Marsch

Premier League-klubben Leeds har sparket manager Jesse Marsch etter et knapt år i sjefstolen. Michael Skubala, Paco Gallardo og Chris Armas får ansvaret ...


Da lå klubben på 16.-plass i Premier League. Mandag ble det kjent at Premier League-klubben har sparket manager Jesse Marsch etter et knapt år i sjefsstolen. Skubala ble i fjor sommer ansatt som trener for klubbens U21-lag.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Leeds har sparka manager Marsch

Amerikanaren tok over jobben seint i februar i 2022. Då låg klubben på 16.-plass i Premier League. Marsch redda Leeds frå nedrykk med ein 17.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Leeds sparker Jesse Marsch

Leeds har bestemt seg for å sparke manager Jesse Marsch. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Leeds United.


– Vi vil takke Jesse og støtteapparatet hans for deres innsats og ønsker dem lykke til i fremtiden, skriver klubben i pressemelding. Forrige seier i Premier League kom mot Bournemouth for over tre måneder og siden. Klubben gjør det klart at også Rene Maric, Cameron Toshack og Pierre Barrieu, som var del av Marsch sitt støtteapparat, også forlater klubben.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Leeds-manager har fått sparken

Etter en rekke dårlige resultater har Jesse Marsch fått sparken i Premier League-klubben.


Marsch reddet Leeds fra nedrykk med en 17.plass ved sesongslutt forrige sesong. Leeds møter også Manchester United i ny kamp fire dager senere. Leeds står kun med to seire på de ti siste kampene i Premier League, og tapte senest søndag mot Nottingham.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Bekreftet: Leeds sparket manageren

Leeds har ikke vunnet en ligakamp siden før VM-pausen i fjor. Forrige trepoenger kom mot Bournemouth 5. november. Amerikaneren fikk jobben som Leeds-manager 28.


På plassen bak ligger [Everton ](https://www.vg.no/tag/everton-fc)med like mange poeng, men med en kamp mer spilt. [Leeds ](https://www.vg.no/tag/leeds-united)ligger på 17.-plass i Premier League etter 20 spilte kamper. I januar forsterket klubben seg i flere ledd. Både Georginio Rutter og Maximilian Wöber ble signert. Dermed ender han med 37 kamper som Leeds-manager. [Bournemouth ](https://www.vg.no/tag/c9754f84-1555-4a3c-87b3-ab790e53101a/afc-bournemouth?after=2022-05-03T19:58:05.011Z)5.
show more
Image courtesy of "MSN"
På tide å kalle inn Marcelo Bielsa

Da var Jesse Marsch historie på Elland Road. Amerikaneren ble veid for lett hos RB Leipzig etter noen måneder i jobben, nå skjedde det samme hos Leeds.


Image courtesy of "MSN"
Neste Premier League-manager har fått sparken

Da var det gjort. Marcelo Bielsa ble erstattet av amerikaneren Jesse Marsch i februar 2022, da kom det en uttalelse fra klubbledelsen at Marsch var treneren ...