Joik

2023 - 2 - 6

Post cover
Image courtesy of "Ságat"

Ánde har kjempet for dette i 31 år (Ságat)

Det skal altså være en lanseringsfeiring av Digijoik-prosjektet på museet til uka, der de skal presentere nye løsninger for offentliggjøring av joik på Digitalt ...

Ifølge lov om opphavsrett er brukerID og passord strengt personlig, og det er kun tillatt å ha papirkopi av digital avis til personlig bruk. Hvis du deler din brukerID og/eller ditt passord eller på annen måte misbruker Ságats tjenester, forbeholder Ságat seg retten til å stenge tilgangen med øyeblikkelig virkning. Ved kjøp av digitalt avisabonnement gir du samtidig samtykke til at leveringen skjer med det samme, og du har derfor ikke angrefrist på dine kjøp. Ságat er ikke ansvarlig for innhold på websider som sagat.no linker til. Ságat er ikke forpliktet til å yte teknisk bistand til abonnentens utstyr eller oppkobling. Såfremt en annen logger seg inn på samme brukerID og passord, mister første bruker forbindelsen til digital avis. Du kan laste ned og skrive ut en enkel kopi av materialet til ditt eget bruk. Ságat forbeholder seg retten til å deaktivere diskusjonsforum/kommentarer når som helst og uten forvarsel. Vi er heller ikke forpliktet til å kommentere/svare på innlegg. Du er personlig ansvarlig for det du publiserer av kommentarer og poster i diskusjonsforumet. Ságat forbeholder seg også retten til å deaktivere og slette brukerprofiler med mangelfulle eller falske opplysninger. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet.

Post cover
Image courtesy of "Altaposten"

Hege joiket med klarinett: – Mattis Hættas joik i Melodi Grand Prix ... (Altaposten)

Blant mange, flotte kulturelle innslag på Samenes nasjonaldag var Hege Andersson sitt i en klasse for seg.

Explore the last week