Leirvassbu

2023 - 2 - 6

Post cover
Image courtesy of "Gudbrandsdølen Dagningen"

Leirvassbu solgt for 30 millioner kroner – dette er kjøperen (Gudbrandsdølen Dagningen)

GD omtalte i august 2022 at eierne og driverne av Leirvassbu fjellstue, Tove og Ole Jacob Grindvold og Christian Sulheim, ønsket å selge overnattingsstedet ...

Leirvassbu er åpent for gjester omtrent halve året fordelt på en sommersesong og en vintersesong. [NRK](https://www.nrk.no/innlandet/sparebankstiftelsen-dnb-kjoper-leirvassbu-fjellstue-_-dnt-skal-drifte-hytta-1.16285875) melde at Leirvassbu fjellstue er solgt til Sparebankstiftelsen DNB for 30 millioner kroner. Han forteller til NRK at det er Sparebankstiftelsen som overtar eiendomsselskapet, mens Den Norske Turistforening (DNT) Oslo og omegn skal overta drifta av Leirvassbu fjellstue.

Post cover
Image courtesy of "Fjuken"

Leirvassbu selt for 30 millionar kroner - opnar til påske (Fjuken)

Sparebankstiftelsen DNB har finansiert kjøpet av Leirvassbu Fjellstue, og hytta skal drivast av DNT Oslo og Omegn, som ei betent DNT-hytte.

Sparebankstiftelsen DNB kjøper Leirvassbu Fjellstue – DNT skal ... (NRK)

– Dette er ein viktig stad for alle som er glade i friluftsliv, seier Henning Hoff Wikborg, dagleg leiar for DNT Oslo og omegn. Til no har fjellstova med rundt ...

Vi gleder oss veldig og kjenner også på eit stort ansvar, seier Wikborg. – Etter dialog med Sparebankstiftelsen DNB har vi no likevel fått moglegheita til å overta hytta. Det er meir enn 50 2000-meterstoppar i dagsturavstand frå hytta, så dette er eit veldig rikt og spennande område, seier Henning Hoff Wikborg.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

DNT overtar Leirvassbu Fjellstue (ABC Nyheter)

Den norske Turistforening (DNT) har overtatt Leirvassbu fjellstue og skal være klar for gjester allerede til påskeferien i år.

Både gamle og nye gjester skal fortsatt oppleve Leirvassbu med gjestefokus og store opplevelser i naturen. Leirvassbu er en svært populær hytte og en trivelig møteplass for turfolk. – Vi er klare for å åpne dørene allerede i neste måned. Vi er veldig glade for å kunne sikre dette friluftstilbudet sammen med DNT, sier administrerende direktør i Sparebankstiftelsen DNB, André Støylen. [Høgruta i Jotunheimen](http://memurubu.no/se-og-gjore/hogruta/), og den 5. Det er 45 kilometer, en times biltur, fra Lom til fjellstua i Bøverdalen.

Post cover
Image courtesy of "Fri Flyt"

DNT overtar Leirvassbu Fjellstue | FRIFLYT.NO (Fri Flyt)

De siste 16 årene er det familien Grindvold-Sulheim som har eid og drevet fjellstuen, som ligger i hjertet av Jotunheimen. – Alt har en tid.

Vi er en garantist for at det blir åpning i mars. – Når vi nå overtar er vårt mål å videreføre det flotte tilbudet som er bygget opp på Leirvassbu. – Vi ønsket at Leirvassbu skulle fortsette å drives slik det har blitt gjort i 16 år.

Explore the last week