Madonna

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Vekker oppsikt: Ugjenkjennelig

Grammy Awards: Vekker oppsikt: Ugjenkjennelig. Fansen kunne ikke tro sine egne øyne da Madonna dukket opp under prisutdelingen.


Det var egentlig ingen grunn til å gjøre det. Hun kom til å eldes vakkert. Kan det?», har en seer tvitret. Det var heller ansiktet som utløste et hav av reaksjoner på hovedsakelig Twitter. Det kan ikke være henne? Slutt å lek med ansiktene deres», skrev en annen.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Får gjennomgå etter Grammy-utdelingen: – Et helt nytt ansikt

Madonna Louise Veronica Ciccone (64), også kjent som Madonna, introduserte Kim Petras (30) og Sam Smith (30) i forkant av deres «Unholy»-opptreden. Til tross ...


«Madonna forblir en av de mest suksessfulle artistene gjennom tidene, til tross for at dere som mobber ikke kan slutte å skrive om hvor mye dere hater utseendet hennes. I kommentarfeltet stormer det, men det er også flere som støtter 64-åringen. Dessuten, gud velsigne henne for at hun fortsatt har muligheten til å underholde oss i en alder av 64 år», er det en Twitter-bruker som svarer. Popartisten har gjennom tidene skapt musikkhistorie med hitlåter som «Hung Up», «Like a Virgin» og «La Isla Bonita», og i år skal hun legge ut på en stor turné hvor hun skal spille slagere fra hele sin karriere. Seriøst, gjør dette at dere føler dere bedre? «Dronningen av pop» har det siste året mottatt bekymringsmeldinger og kritikk for utseendet sitt, og i talen sin kom hun med stikk til kritikken som har stormet rundt henne.
show more
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Madonna-fans bekymret etter å sett henne på Grammys 2023: "Det kan ikke være henne? Kan det?"

Av alle de høylytte, stolte og «der ute» kjendisene i verden, er det kanskje ingen som har vært like kontroversiell gjennom årene som Madonna.


Det er ikke første gang folk har reagert på Madonnas tilsynelatende stadig skiftende utseende. «Jeg er her for å takke alle opprørerne der ute, som skaper nye veier og tar støyten for det. Det er rett og slett ingen grunn til å føle behovet for å tilpasse seg noen urealistisk skjønnhetsstandard. Nå føler vi at det er viktig å minne folk på at alle er vakre på sin egen måte. Likevel var det ikke ordene hennes så mye som utseende som førte til at internett reiste seg i forbauselse. Kjendiser i moderne tid ser ut til å være fascinert av ideen om å beholde sitt ungdommelige utseende så lenge som mulig.
show more