Bing

2023 - 2 - 7

Post cover
Image courtesy of "Tek.no"

Microsofts nye AI-drevne søkemotor Bing er lansert - Tek.no (Tek.no)

De skal integrere teknologi som ligner tekstroboten ChatGPT direkte i søkemotoren, noe som kan gi dem en fordel fremfor konkurrentene. Allerede nå er AI-knappen ...

De ser blant annet for seg at det kan brukes til å skrive en automatisk oppsummering av nettsider man surfer på. Det er imidlertid mulig å sette seg på en venteliste for å få full tilgang i fremtiden. – Dette er en ny dag for søk, sier Microsofts toppsjef Satya Nadella på et arrangement i selskapets hovedkvarter tirsdag.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Microsoft trapper opp satsingen på kunstig intelligens: Lanserer ... (Dagens Næringsliv)

Bare dagen etter at Google la frem sitt nye produkt Bard, lanserer Microsoft et samarbeid med OpenAI i sin søkemotor Bing.

For ytterligere vilkår [se her](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno). [(Vilkår)](https://www.dn.no/kundeservice/faq/vilkar-dnno/vilkar-dnno)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. AI-chatbots er designet for å svare på spørsmål og finne informasjon. - Du kan fortsette å stille flere spørsmål. Microsoft lanserer en variant av den velkjente chatboten ChatGPT i søkemotoren Bing. Så hvis du bruker eksempelet med å planlegge en tur, kan du følge opp med flere spørsmål som «Hvor mye vil denne turen koste oss?» eller «Kan vi legge til eller endre noe i reiseruten?»

Post cover
Image courtesy of "digi.no"

Bing får AI-oppgradering: Nå kan du teste Microsofts nye ... (digi.no)

Nye Bing har fått en potent injeksjon av kunstig intelligens-teknologi som skal gjøre søkingen mer effektiv, mer naturlig og mer samtaleaktig. artikkelen ...

Den nye AI-oppgraderingen av Bing gjør seg også gjeldende for kjerneopplevelsen og rangeringen av søkeresultatene. – Vi er glade over å kunngjøre at nye Bing kjører på en ny, nestegenerasjons OpenAI-språkmodell som er kraftigere enn ChatGPT og skreddersydd spesifikt for søk. [annonsørinnholdDisse fem stegene sikrer bedriften din](/tumstudio/sikkerhet/annonse-disse-fem-stegene-sikrer-bedriften-din/525498) [har investert store summer i OpenAI](https://www.digi.no/artikler/microsoft-satser-stort-pa-chatgpt/525328) og teknologiene som organisasjonen jobber med. Nå har Microsoft Nye Bing har fått en potent injeksjon av kunstig intelligens-teknologi som skal gjøre søkingen mer effektiv, mer naturlig og mer samtaleaktig.

Post cover
Image courtesy of "ITavisen.no"

"Nye Bing" får neste-generasjon ChatGPT - lanserer ny Edge ... (ITavisen.no)

Det er avslørt Microsoft skal integrere ChatGPT i sin søkemotor Bing. Dette kan endre alt og utfordre Google.

Søkeboksen i “nye Bing” støtter opp til 1000 tegn. Dette er et samarbeid med OpenAI som utvikler ChatGPT. “Nye Bing er tilgjengelig i dag i en begrenset forhåndsvisning på web-en, og alle kan besøke Bing.com i dag for å teste eksempelspørringer og registrere seg på ventelisten. “Gjennom vårt fantastiske samarbeid med Sam (red. En mobilopplevelse vil også være i forhåndsvisning snart.” Betal-tjenesten kan allerede hjelpe med å skrive ned møte-oppsummeringer.

Se hvordan Microsoft skal bruke ChatGPT-teknologien i Bing og Edge (Kode24)

– Dette er en ny dag for søk, sier Microsofts toppsjef Satya Nadella på et arrangement i selskapets hovedkvarter tirsdag.

Tirsdag kunngjorde kinesiske Baidu at de også holder på å utvikle en lignende robot. De ser blant annet for seg at det kan brukes til å skrive en automatisk oppsummering av nettsider man surfer på. Mandag kunngjorde Google at de er ferd med å lansere en tekstrobot som kan ta opp konkurransen med ChatGPT.

Lanserer ny Bing I strupen på Google (DinSide)

Tirsdag presenterte Microsoft en ny versjon av sin søkemotor basert på den samme teknologien som den virale chatboten ChatGPT, bare dager etter at flere brukere ...

I «Nye Bing», som Microsoft kaller det, kan du stille spørsmål på så naturlig språk som mulig. I tillegg til nye Bing, lanserer Microsoft også nye AI-funksjoner til nettleseren Edge. Google-sjef Sundar Pichai beskriver verktøyet som en «eksperimentell samtale-AI-tjeneste». Det er også mulig å sette seg på venteliste for å få tilgang til den nye søkemotoren raskere. Google har hatt en dominerende posisjon på søk i flere tiår. - Dette er en ny dag for søk, sa Microsofts toppsjef Satya Nadella på et arrangement i selskapets hovedkvarter tirsdag.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Microsoft med superutgave av ChatGPT – men også en ny advarsel (Aftenposten)

Et nytt, intenst kappløp mellom Google og Microsoft om å levere den beste kunstig intelligente chatboten er i gang. Årsaken er den eksplosive veksten til ...

Mandag kveld kunngjorde Google at de kommer med en chatbot som skal kunne gi oppdaterte svar basert på siste nytt. Men den kommer også med en advarsel. Microsoft med superutgave av ChatGPT – men også en ny advarsel

Post cover
Image courtesy of "ITavisen.no"

PRØV DETTE: Vi fikk nye Microsoft Bing med AI - ITavisen (ITavisen.no)

Slik fikk vi plutselig tilgang til nye Bing som er Microsofts søkemotor med AI. Still spørsmål og se hva som skjer.

Neste uke blir også spennende, for da skal Google skal nemlig avsløre sin konkurrent, Bard. Annonse

Explore the last week