Harry Potter Legacy

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Harry Potter-spill får transkarakter

Etter flere kontroverser rundt J.K Rowlings uttalelser om transpersoner, introduseres karakteren Sirona Ryan i det splitter nye «Hogwarts Legacy»-spillet.


Det å sette meg ned, og late som om kontroversen ikke eksisterer, ville vært utrolig vanskelig, sa han i et intervju med VG før spillet ble lansert. Likevel baserer det seg på hennes univers, og teamet hennes har hatt en konsulentrolle i historie-utformingen. Rowling ikke er direkte involvert i utviklingen av «Hogwarts Legacy». Det tok dem en stund å innse at jeg var en heks og ikke en trollmann, sier Sirona Ryan i spillet. februar, men de aller ivrigste som har kjøpt tidlig tilgang kan få tilgang til spillet allerede i dag, 7. Flere fans har ventet i spenning på mega-satsingen «Hogwarts Legacy».
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Fansen reagerer: - Tullete

Warner Bros." antatte forsøk på å distansere seg fra J.K. Rowlings ytringer om transpersoner får lunken mottakelse.


- Dette er ikke en ny fortelling fra J.K. - Jeg har blitt fortalt at de la til en symbolsk, ikke-spillbar figur som er trans for å styre oppmerksomheten vekk fra J.K. Det er mer enn jeg kan si om mange av mine klassekamerater. Det tok dem litt tid å forstå at jeg er en heks, ikke en trollmann», sier Sirona i spillet, ifølge Rolling Stone. Vedkommende er så vidt med i spillet, skriver hen på Twitter. Til tross for at Warner Bros.
show more