Post cover
Image courtesy of "TyrkiaNytt.no"
Kjøretøyinngang til Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman stopper i 48 timer - TyrkiaNytt.no

Visepresident Fuat Oktay ga en uttalelse ved Disaster and Emergency Management Authority (AFAD) Center om den siste situasjonen angående...


Ved å dele informasjon om at 3294 søk- og redningspersonell kom til Türkiye fra andre land, sa Oktay: "Over 70 land har sendt forespørsler, 14 av dem er faktisk på feltet. 11 lokal tid inngangen til kjøretøy til Hatay, Kahramanmaraş og Adıyaman har vært stoppet i 48 timer, bortsett fra de som foretar katastroferelaterte forsendelser. Ved å oppgi at totalt 380 500 katastrofeofre er skjermet i sovesalene tilknyttet departementet for nasjonal utdanning (MEB) og departementet for ungdom og sport, kunngjorde Oktay at fra kl.
show more
Post cover
Image courtesy of "TyrkiaNytt.no"
Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep stanser flyvninger etter jordskjelvet 7,7 - TyrkiaNytt.no

Passasjerflyvningene til flyplassene Kahramanmaraş, Hatay og Gaziantep ble innstilt etter at et stort jordskjelv med styrke 7,7 rammet Türkiyes...


Hatay lufthavn, hvis rullebane ble skadet på grunn av jordskjelvet, ble stengt for alle flyvninger. Redningsaksjoner er i gang i Hatay og de berørte områdene, med AFAD, National Medical Rescue Team (UMKE), 112 nødhelsetjenester, politi, gendarmeri og brannvesen som sendes til distriktene for å øke redningsarbeidet. Foreløpig er det kun fly som frakter hjelpe- og redningsteam som har lov til å lande og ta av fra de to flyplassene.
show more