Hogwarts Legacy

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Hogwarts Legacy setter rekord på Twitch

Med 1,3 millioner seere samtidige virker det som om snakk om boikott ikke fungerer, men de som gjør det bør lære å oppføre seg.


"Girlfriend Reviews" trender på Twitter i kveld fordi en del av duoen begynte å gråte da ekle og fornærmende meldinger i Twitch-chatten gjorde det helt klart at ikke alle liker at noen "støtter" Rowling ved å kjøpe, streame eller bare nevne spillet. Discovery og utviklerne har hatt såkalte Twitch Drops med ganske mange partnere, men det viser også at det er ganske mye interesse for spillet etter stort sett [veldig positive anmeldelser](/hogwarts-legacy-1175263/). [Hogwarts Legacy](https://www.gamereactor.no/hogwarts-legacy-113533/) før forum over hele verden ble fylt med folk som snakket om å boikotte spillet fordi det er satt i kontroversielle J.K. Det er imidlertid ikke bare gode nyheter, da noen tilsynelatende bare titter innom Twitch-streamene for å harselere de "som tør" markedsføre og/eller dele sin kjærlighet for Hogwarts Legacy. Vel, de som husker all ståheien om å boikotte [Call of Duty: Modern Warfare 2](https://www.gamereactor.no/call-of-duty-modern-warfare-2/) tilbake i 2009 vet hva sånt fører til: nye rekorder blir satt. For spillets side på
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Harry Potter-spill får transkarakter

Etter flere kontroverser rundt J.K Rowlings uttalelser om transpersoner, introduseres karakteren Sirona Ryan i det splitter nye «Hogwarts Legacy»-spillet.


Det å sette meg ned, og late som om kontroversen ikke eksisterer, ville vært utrolig vanskelig, sa han i et intervju med VG før spillet ble lansert. Likevel baserer det seg på hennes univers, og teamet hennes har hatt en konsulentrolle i historie-utformingen. Rowling ikke er direkte involvert i utviklingen av «Hogwarts Legacy». Det tok dem en stund å innse at jeg var en heks og ikke en trollmann, sier Sirona Ryan i spillet. februar, men de aller ivrigste som har kjøpt tidlig tilgang kan få tilgang til spillet allerede i dag, 7. Flere fans har ventet i spenning på mega-satsingen «Hogwarts Legacy».
show more
Post cover
Image courtesy of "Tek.no"
Hogwarts Legacy er lansert og får toppkarakterer - Tek.no

Warner Bros. Spillet er et stort «åpen verden»-spill, satt til slutten av 1800-tallet. Dermed er det altså satt til et tidspunkt lenge før Harry Potter eller ...


Også en rekke spillanmeldere har uttalt at de er usikker på hvordan de skal forholde seg til spillet. Så dette er ikke en sak hvor jeg vet hundre prosent hva jeg mener, uttalte Fjeld Olsen til VG. Grunnen til at mange likevel ikke ønsker å spille, eller anmelde spillet, er fordi forfatteren, J.K. Men det hele eskalerte i 2020, da Rowling i en twittermelding omtalte kvinner som «personer som menstruerer». Det høres i utgangspunktet for enkelt ut, men ifølge flere anmeldere er dette mer enn nok. Det er komplisert og avansert. Spillet er et stort «åpen verden»-spill, satt til slutten av 1800-tallet. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor. Mer om det lenger ned. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke». Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt.
show more
Post cover
Image courtesy of "ITavisen"
DIREKTE 19:00 - "Harry Potter Hogwarts Legacy" - ITavisen

Lasse Mjølhus er klar for å bli neste generasjons trollmann i kveld klokken 19:00 på vår Twitch kanal! The broadcaster has indicated that this channel is ...


Annonse Karakteren din er en student som har nøkkelen til en eldgammel hemmelighet som truer med å rive magi verdenen fra hverandre. Legg ut på en reise gjennom kjente og nye steder mens du utforsker og oppdager magiske beist, tilpasser karakteren din og lager eliksirer, mestrer troll forming, oppgraderer talenter og blir den magiske personen du ønsker å være.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Fansen reagerer: - Tullete

Warner Bros." antatte forsøk på å distansere seg fra J.K. Rowlings ytringer om transpersoner får lunken mottakelse.


- Dette er ikke en ny fortelling fra J.K. - Jeg har blitt fortalt at de la til en symbolsk, ikke-spillbar figur som er trans for å styre oppmerksomheten vekk fra J.K. Det er mer enn jeg kan si om mange av mine klassekamerater. Det tok dem litt tid å forstå at jeg er en heks, ikke en trollmann», sier Sirona i spillet, ifølge Rolling Stone. Vedkommende er så vidt med i spillet, skriver hen på Twitter. Til tross for at Warner Bros.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Hogwarts Legacy setter rekord på Twitch

Avalanche Software knapt å avduke Hogwarts Legacy før fora rundt om i verden ble fylt med folk som snakket om å boikotte spillet fordi det er satt i ...


"Girlfriend Reviews" trender på Twitter i kveld fordi en del av duoen begynte å gråte da ekle og fornærmende meldinger i Twitch-chatten gjorde det helt klart at ikke alle liker at noen "støtter" Rowling ved å kjøpe, streame eller bare nevne spillet. Discovery og utviklerne har hatt såkalte Twitch Drops med ganske mange partnere, men det viser også at det er ganske mye interesse for spillet etter stort sett [veldig positive anmeldelser](/hogwarts-legacy-1175263/). [Hogwarts Legacy](https://www.gamereactor.no/hogwarts-legacy-113533/) før forum over hele verden ble fylt med folk som snakket om å boikotte spillet fordi det er satt i kontroversielle J.K. Det er imidlertid ikke bare gode nyheter, da noen tilsynelatende bare titter innom Twitch-streamene for å harselere de "som tør" markedsføre og/eller dele sin kjærlighet for Hogwarts Legacy. Vel, de som husker all ståheien om å boikotte [Call of Duty: Modern Warfare 2](https://www.gamereactor.no/call-of-duty-modern-warfare-2/) tilbake i 2009 vet hva sånt fører til: nye rekorder blir satt. For spillets side på
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Hogwarts Legacy sammenlignet med filmene i ny video

Sjekk ut den fantastiske innsatsen som er lagt ned i den digitale versjonen av Galtvort av Avalanche Software.


Det er en sammenligning av berømte Harry Potter-filmsteder sammenlignet med hvordan de ser ut i spillet. Og husk, denne gangen er alt koblet sammen i en åpen verden, noe filmskaperne aldri trengte å bekymre seg for. En åpen Galtvort i videospill har vært vært en drøm for Harry Potter-fansen i over to tiår, og i dag er det endelig mulig å oppleve dette for alle de heldige trollmennene og heksene som har forhåndsbestilt Deluxe Edition av Hogwarts Legacy.
show more
Post cover
Image courtesy of "ITavisen"
TEST: Dette mener vi om et av årets mest etterlengtede - "Hogwarts Legacy" - ITavisen

Les vår test har testet Hogwarts Legacy som er en av de mest etterlengtede spillene i år. Dette er vår dom.


Dette er åpenbart god, gammeldags fan service, og det er egentlig ingenting i veien med det. Og det krevde ikke at jeg øvet på spesifikke kombinasjoner i timevis for å få timingen helt perfekt eller noe annet kjedelig fjas. Her er det i bunn og grunn ingen “straff” ved å bruke magi så lenge du veiver riktig med staven og sier de riktige ordene. Ancient Magic vokser opp inne i meg og jeg bruker den til å fange opp våpenet i luften og skyter det tilbake gjennom fienden. Tilbake til selve historien så er den som sagt ganske grei. Det er ikke et stort problem, men ødelegger naturligvis innlevelsen litt. Det var et av oppdragene i egne områder jeg fikk bryne meg på under prøvespillingen, og der tanken om at den åpne verdenen kanskje ikke var så åpen kom fra. Ofte med åpne verdener blir det bare veldig mye av ingenting, men i Hogwarts Legacy har hver del en reell funksjon, og det oppleves ikke som for mye gåing eller flyving for å komme rundt. Før jeg vet ord av det parerer, ruller, angriper og forsvarer jeg meg mot fiender fra alle kanter som om jeg var født til å gjøre det. Med andre ord er spilet en kombinasjon av åpen og lukket. Selv om ordet kanskje er litt utslitt så kan det ikke beskrives som annet enn magisk — de små landsbyene, mørke skogene og klipper mot havet. Vil spillet bli så bra som alle nok håper, eller er det bare en lat “cash grab” som stoler på at Harry Potter-navnet er nok?
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamer.no"
Farlig nær å oppfylle barndomsdrømmen

Ikke Smygard, ikke Smygard. Espen Jansen/Gamer.no. Lenge før Harry Potter. Handlingen i Hogwarts Legacy er satt til slutten av 1800-tallet og ...


Hovedpersonen er overraskende lett å styre, og det å benytte seg av de mange forskjellige formene for magi man snubler over er også usedvanlig godt gjennomført. De som i likhet med meg har sett fram til et ordentlig Harry Potter-rollespill i lang, lang tid, vet imidlertid at det ikke er historien det står og faller på i Hogwarts Legacy. Gangene i slottet bugner for eksempel over av malerier, artefakter og andre godsaker man kan studere og lære mer om, og det skorter heller ikke på hint og vink til filmene og bøkene. Handlingen i Hogwarts Legacy er satt til slutten av 1800-tallet og foregår således i et univers som ikke har hørt om hverken Harry Potter eller Voldemort. Ved å delta i skoletimer og utføre sideaktiviteter lærer man stadig nye formler som i tur lar deg utforske nye deler av skolen og områdene rundt. I det minste fram til nå, for etter mange år med rykter, avsløringer og en rekke utsettelser, er tiden omsider inne for lanseringen av det massive rollespillet Hogwarts Legacy.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Hogwarts Legacy - Anmeldelse

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?


Da kan du oppgradere karakteren din for å bli bedre på nettopp det, og hvis du foretrekker mer av en magisk Rambo er verktøyene for det også inkludert. Topp dette med det faktum at Avalanche Software fortsetter å legge til nye ting i spillmiksen hele veien, og du får et veldig variert eventyr som aldri føles repeterende eller foreldet. Faktisk er de aller fleste av dem folk jeg ikke kan samhandle med i det hele tatt. Du kan virkelig grave i så mange aspekter av eventyret og spille det på din måte. Noen ønsker ikke å bli skutt i luften i det hele tatt og trenger å bli håndtert med andre ting som ild, planter, drikker eller andre midler. Ting som å prøve å hoppe over høye gjenstander, stå på ujevne overflater, og måten studenter og lærere beveger seg på i spillverdenen indikerer at det ble gjort for lenge siden, og det samme gjør den ujevne leppesynkroniseringen. Jeg plages også av at sorteringen av gjenstander er veldig vilkårlig, så å finne hvilket utstyr som passer meg best betyr å gå gjennom alt jeg har for å sammenligne. Så langt, så bra, men jeg oppdager raskt for plagsomme menyene er i Hogwarts Legacy, og dessverre er det en frustrasjon som ikke avtar med tiden. Menyene har flere svakheter, hvorav den ene er at Avalanche Software har valgt å benytte seg av musepekersystemet, noe som er overlegent hvis du faktisk har en mus. Når vi først kommer til skolen blir vi møtt med den typiske velkomsten vi er vant til fra bøkene og filmene, og etter å ha blitt sortert inn i et hus får jeg en rask orientering før jeg blir alene igjen. Avalanche Software har forsøkt å skape en helt ny historie som er helt frakoblet alt som har med Voldemort å gjøre, og lykkes ganske bra. Det faktum at det har blitt forsinket flere ganger har ikke plaget meg mye fordi det tross alt har vært en pandemi, og det viser god dømmekraft fra Warners side at de har vært villige til å gi Avalanche Software mye mer tid til å realisere sine store planer - det vil si å tilby den første fullverdige simuleringen av J.K.
show more
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Vi sjekker ut Hogwarts Legacy i dagens GR Live

Det Avalanche Software-utviklede spillet gir Wizarding World-fans akkurat det de har lett etter, en spennende simulering av livet på Galtvort, og som du kan se ...


Det Avalanche Software-utviklede spillet gir Wizarding World-fans akkurat det de har lett etter, en spennende simulering av livet på Galtvort, og som du kan se har det Moroa starter til vanlig tid klokken 16. Sørg for å komme og få med deg handlingen, og se også videoanmeldelse vår av Hogwarts Legacy nedenfor. Derfor bør det ikke komme som noen overraskelse at nå som spillets Early Access-fase har startet dykker vi ned i Hogwarts Legacy i dagens Det er ingen overdrivelse å si at Hogwarts Legacy, til tross for at det først ble lansert i februar, er et av årets mest etterlengtede spill. [Dansk](https://www.gamereactor.dk/) [Svenska](https://www.gamereactor.se/) [Suomi](https://www.gamereactor.fi/) [English](https://www.gamereactor.eu/) [Deutsch](https://www.gamereactor.de/) [Italiano](https://www.gamereactor.it/) [Español](https://www.gamereactor.es/) [Português](https://www.gamereactor.pt/) [Français](https://www.gamereactor.fr/) [Nederlands](https://www.gamereactor.nl/) [中文版](https://www.gamereactor.cn/) [Indonesia](https://www.gamereactor.asia/) [Polski](https://www.gamereactor.pl/) [日本語](https://www.gamereactor.jp/)
show more