Jeep Avenger

2023 - 2 - 7

Post cover
Image courtesy of "ITavisen.no"

Norske priser avslørt - ITavisen (ITavisen.no)

La oss gå rett til poenget (alle priser eks. frakt og levering):. Jeep Avenger Longitude: 328 900 kroner; Jeep Avenger Altitude: 358 900 kroner; Jeep Avenger ...

Ifølge Jeep er dette “ikke er vanlig i segmentet.” “En stor skjerm foran føreren kompletteres med en 10.,25 tommer stor berøringsskjerm, godt synlig for både fører og passasjerer. – Vår nye Jeep Avenger representerer et viktig vendepunkt for merket, og er den første av en portefølje av helt nye elektriske Jeep-modeller som blir introdusert i Europa.

Post cover
Image courtesy of "Bil24"

Jeeps første elbil blir ganske så rimelig (Bil24)

Ja, erkeamerikanske Jeep har på gang en elbil. Eller mer riktig, de har faktisk på gang fire elbiler. Den rene elbilmodellen Recon, en helelektrisk versjon av ...

Som de fleste andre moderne biler byr også Jeep Avenger på flere kjøremoduser, og noen som nordmenn bør sette ekstra pris på. Terrengmerket er som kjent bestevenner med ukjent landskap, og kjører på med en kompakt SUV på kun 4,08 meter når de skal entre den elektriske verden. Det lover godt for bilen som allerede har hanket inn bilverdens nest største pris, for den ble nylig kåret til årets bil i Europa. Når Jeep Avenger får norsk terreng under hjulene blir det altså mulig å velge mellom tre versjoner, Longitude, Altitude og toppmodellen Summit. Eller mer riktig, de har faktisk på gang fire elbiler. Ja, erkeamerikanske Jeep har på gang en elbil.

Liten el-Jeep kan bli storselger (Bilnorge.no)

VW ID.BUZZ var på forhånd regnet som soleklar favoritt i konkurransen «Årets Bil 2023», men Jeep ville det annerledes og sikret tittelen med elektriske ...

Dimensjoner (L/B/H) Førerskjermen kompletteres med en 10,25 tommer stor berøringsskjerm. I normalprogrammet yter motoren 109 hk og i spareprogrammet 82 hk, men all effekt er tilgjengelig ved fullt pådrag uansett valgt program. De to er omtrent like store, er godt utstyrt selv i grunnversjon og deler den oppgraderte teknologien med batterikapasitet økt til 50 kWt netto (54 kWt brutto) og maksimal motoreffekt økt fra 136 til 156 hk i sportmodus. Forklaringen ligger i at bilen deler plattform med flere fossilbiler. Men det gjelder ikke for Avenger, som i likhet med alle de elektriske små- og kompakte bilene fra Stellantis, kun trekker på forhjulene.

Post cover
Image courtesy of "Lyd & Bilde"

Årets bil blir billigere enn fryktet (Lyd & Bilde)

Avenger ble Jeeps først bil noensinne til å få den prestisjefylte Car of the Year-prisen, i 2023. Den kompakte SUV-en som er rett over fire meter lang, ...

Det finnes også en Mud-innstilling for bedre grep på gjørme, og Sand for de gangene man befinne seg på et løst underlag. Jeep Avenger Altitude legger seg midt mellom Longitude og Summit med en startpris på 358.900 kroner. Sport skal gi mer feedback og et mer sportslig oppsett, mens Snow skal sørge for bedre trekkraft på isete vinterveier.

Jeep Avenger: Snart i Norge - her er prisene (TV 2)

Utvalget i kompakte, elektriske SUV-er vokser raskt. Nå kommer et nytt og interessant tilskudd til dette segmentet fra det legendariske bilmerket Jeep.

– Vår nye Avenger representerer et viktig vendepunkt for merket, og er den første av en portefølje av helt nye elektriske Jeep-modeller som blir introdusert i Europa. Bilen er skreddersydd for det norske markedet, med egenskaper som bringer noe helt nytt inn i denne klassen, sier Shant Håndstad, merkesjef for Jeep hos importøren Bertel O. Allerede fra Longitude-versjonen er Avenger godt utstyrt, med flere førerstøttesystemer som: Hill Descent Control, og Jeep Selec-Terrain. Jeep Avenger introduseres nå i tre utstyrsnivåer på det norske markedet: Longitude, Altitude og toppmodellen Summit. - Jeep Avenger Longitude: 328.900 Det kan vi trygt kalle aggressiv prising.

Post cover
Image courtesy of "Norsk Elbilforening"

Så mye vil "årets bil i Europa" koste i Norge (Norsk Elbilforening)

Jeep Avenger blir tidenes billigste Jeep? Så mye vil «årets bil i Europa» koste i Norge. ELEKTRISK: For første gang kan du kjøpe en helelektrisk Jeep. Og prisen ...

Bilen er skreddersydd for det norske markedet, med egenskaper som bringer noe helt nytt inn i denne klassen, sier Shant Håndstad i en Gjør som over 120 000 andre elbilister! Interiøret i Jeep Avenger er tilpasset aktiv bruk, og totalt har fører og passasjerer tilgang på 34 liter med oppbevaringsplass – over dobbelt så mye som det som er vanlig i dette segmentet. Dette er selvfølgelig en elbil. – Vår nye Jeep Avenger representerer et viktig vendepunkt for merket, og er den første av en portefølje av helt nye elektriske Jeep-modeller som blir introdusert i Europa. Med en lengde på litt over fire meter, er Jeep Avenger en kompakt SUV som posisjonerer seg i det raskt voksende B-SUV-segmentet.

Jeep Avenger, pris og levering Nå har Avenger fått norsk pris (Elbil24)

(Elbil24): Da den europeiske juryen i Car of the Year (COTY) talte opp stemmene for en måned siden, var det Jeep Avenger som fikk den høyeste scoren, og som ...

Disse egenskapene får du som ekstrautstyr til Altitude-utgaven og koster da 13.900 ekstra. På innsiden finnes LED-stemningslys i åtte farger. Her er det LED-lykter både foran og bak, automatiske fjernlys, sotede ruter og innfellbare sidespeil. Altitude har også adaptive cruise control, ryggekamera og utvidet skiltleser, samt større og konfigurerbart instrumentpaneldisplay (10,25" vs 7") med visning av navigasjon. USB-C-kontakt er også å finne i baksetet her, og infotainmentløsninga har live trafikk, værvarsler, parkeringsplasser, fotoboksvarsler, ladestasjoner og den slags. 339.900 kroner er prisen som er satt på innstegsmodellen av Avenger, som kalles Longitude.

Explore the last week