Märtha Louise

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagens.no"
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett: Dette bruker de 300 000 kr på hver måned

Det fremtidige paret skulle opprinnelig bo sammen i det luksuriøse Beverly Hills, California, men det ser ut til at planene er endret.


Ved første øyekast ser den ut til å være lys, men det kan også ha noe med kvaliteten på bildet og sollys å gjøre. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom. De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt.


Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Durek Verrett vekker oppsikt – svimlende høye utgifter avslørt

I mai 2019 fant prinsesse Märtha Louise (51) lykken med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (48). Men parets kjærlighetshistorie har langt i fra vært ...


De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom, sa han da. [med kongehusets regler.](https://no.newsner.com/de-kongelige/her-gjor-durek-verrett-det-forbudte-bryter-kongehusets-regler/) [Durek Verrett](https://no.newsner.com/de-kongelige/sjaman-durek-deler-oppsiktsvekkende-helsebeskjed-etter-norgesbesoket-andene-sa/). LES MER: [ Her gjør Durek Verrett det forbudte – bryter kongehusets regler](https://no.newsner.com/de-kongelige/her-gjor-durek-verrett-det-forbudte-bryter-kongehusets-regler/)
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Durek Verrett ville leie leilighet for 300.000 i måneden

Først var det planer om å finne et krypinn i Beverly Hills i California, men nå er disse planene endret. Det er foreløpig uvisst i hvilken del av USA de tenker ...


De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt. Jeg er sikker på at vi en dag vil finne en, fortalte Durek Verrett. Så vi fortsetter å lete. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom, har Verrett tidligere røpet på sosiale medier. – Vi er glad for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn, understreker de, – De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt
show more