OnePlus 11

 
 
Post cover
Image courtesy of "Lyd & Bilde"
Ny kinesisk toppmobil er nå lansert globalt

OnePlus 11 er akkompagnert av nettbrettet OnePlus Pad. forfatter Peter Gotschalk Publisert 07.02.23 - 18:54.


[ OnePlus 7T](https://www.lydogbilde.no/test/mobil-nettbrett/de-beste-mobilene-til-jul/oneplus-7t-gt/). OnePlus fortsetter sitt samarbeid med Hasselblad, som vi allerede ble kjent med i 2021 med [OnePlus 9 Pro](https://www.lydogbilde.no/test/mobil-nettbrett/oneplus-9-pro/). Pris og nøyaktig tilgjengelighet vil bli kunngjort av OnePlus i løpet av de kommende ukene, melder selskapet i en uttalelse. Telefonen er tilgjengelig i to farger – Titan Black og Eternal Green – og den veiledende utsalgsprisen blir 9.190 kroner for modellen med 8 GB RAM og 128 GB innebygd lagringsplass, mens den større modellen med 16 GB RAM og 256 GB lagringsplass vil koste 9.990 kroner. Det er ikke uvanlig at OnePlus lanserer nye produkter hjemme i Kina opptil flere måneder før telefonene kommer til butikkhyllene i Europa. OnePlus opplyser at det bare vil ta omtrent 25 minutter å lade det 5000 mAh store batteriet.
show more
Post cover
Image courtesy of "ITavisen"
OnePlus sitt første nettbrett er offisielt - ITavisen

7. februar 15:00 skal OnePlus offisielt annonsere Oneplus 11 men det kommer også et nettbrett kalt OnePlus Pad.


Det kan nemlig utstyres med tastatur som magnet-klikkes på som vi er kjent til med moderne nettbrett. Det mest spennende blir grensesnittet. MediaTek Dimensity 9000 som omtrent kan sammenlignes med Snapdragon 8 Gen 1, driver det hele. OnePlus melder også at “OnePlus Pad støtter Multi-Screen Connect med OnePlus-telefoner som kjører OxygenOS 13.1 eller nyere. “Med optimaliserte maskinvare- og programvarefunksjoner er OnePlus Pad ideell for multitasking. Paden støtter også tilkobling til OnePlus-smarttelefoner.
show more
Post cover
Image courtesy of "Digi.no"
OnePlus 11: Tilbake på pallen

OnePlus fortjener mye ros for sin nye toppmodell. Den har, som de nye modellene fra Samsung, Qualcomms topp-prosessor Snapdragon 8 Gen 2. Det sikrer at den får ...


Her er det en 100 watts lader med på kjøpet, som de hever de har så god kontroll med at den ikke reduserer levetiden på batteriet. De har forklart til oss i et intervju at det har så sterke røtter ned i Android at det er som et slags operativsystem på operativsystemet. OxygenOS 13 er veldig bra og veldig fleksibelt, selv om det av og til kunne gjort ting raskere og enklere. Et ankepunkt vi synes er større enn det OnePlus later til å mene, er fraværet av trådløs lading. Den er mer høyoppløselig enn vanlig med 48 MP, og den har en stor sensor på 1/2.0". Nå er det smak og behag som gjelder. Med fire og fire piksler i samarbeid til å danne 2.0µm piksler er de sikret god lysstyrke når det tas 12,5 MP bilder. Det er de som avgjør for mange. I tillegg til den nye prosessoren har OnePlus utviklet det de kaller en egen teknologi for å utnytte det raske LPDDR5X-minnet bedre. Hovedkameraet er en 50 MP som, i motsetning til mange høyoppløste bildesensorer man får i mye billigere telefoner, er en stor sensor med veldig god kvalitet. Men enn så lenge ser det ut som Samsung er alene om den nye Victus 2-varianten. Det viser seg at 8,5 mm stemmer og at S23+ er 7,6 mm.
show more
Post cover
Image courtesy of "Tek.no"
OnePlus 11 - Test - Tek.no

Hasselblad-logoen er tilbake på kamerahumpen, og OnePlus-tradisjonen, den fysiske stillebryteren på siden av telefonen er der igjen. Lynrask brukeropplevelse, ...


Men det er fortsatt flere brytere og tilpasningsmuligheter i en OnePlus enn i de fleste av konkurrentene. Det er langt viktigere at den ytelsen hentes ut «riktig» i form av en smidig og god brukeropplevelse. Og i «tilbakesteget» til 100W ladeeffekt er vi også tilbake på en medfølgende USB A-kontakten. Jeg tillater meg å irritere meg over at jeg må kjøpe en ren USB-C-kabel hvis OnePlus 11 skal snakke med laderne og laptopen jeg har fra før. Og ta med i regnestykket at du da halverer mengden RAM, som for en telefon som kanskje skal vare i fem år er ganske viktig. Og vel, det er da tross alt noe av det første jeg legger merke til etter å ha brukt telefonen. Slik er det med OnePlus 11 også. Det er en separat bryter som lar deg skru skjermen av ved et dobbeltapp på en tom del av startskjermen. Ser vi til konkurrentene er det som regel kun de absolutte toppmodellene som har innmat som matcher OnePlus 11. Lettvint og fint når det er tid for møte på jobb. OnePlus 11 kan fås ned i rett over 9.000 kroner for en utgave med 128 gigabyte lagring og 8 gigabyte RAM. Men en slags fukttålighet er det «markert for», siden den skal ha IP64-sertifisering.
show more