Reese Witherspoon

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Fikk kjeft av kona etter dette

Hollywood-stjernene Reese Witherspoon (46) og Ashton Kutcher (45) er for tida aktuelle med hovedrollene i den romantiske komedien «Your Place or Mine».


Det ville blitt et rykte, hevder han i podkasten «Chicks in the Office», ifølge I den anledning har duoen blitt fotografert sammen en rekke ganger, blant annet på flere filmvisninger. «Reese og Ashton ser ut som et par som har bestemt seg for å skilles, men som ikke har fortalt det til vennene sine ennå», skriver en bruker. På Twitter har det nemlig blitt delt en rekke bilder av duoen side om side på den røde løperen. Det er imidlertid flere som reagerer på de siste bildene av kollegaene. Hollywood-stjernene Reese Witherspoon (46) og Ashton Kutcher (45) er for tida aktuelle med hovedrollene i den romantiske komedien «Your Place or Mine».
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Ashton Kutcher om bildene med Reese Witherspoon: Fryktet rykter

Reese Witherspoon (46) og Ashton Kutcher (45) spiller hovedrollene i en ny romantisk komedie, med tittelen «Your Place or Mine».


– Vi hadde det morsomt og herlig. Jeg måtte ikke si ja, og det var heller ikke nødvendig for å bygge karrieren. Ingenting gikk galt, og jeg ble skikkelig bortskjemt. – Det var rett og slett et valg jeg tok. «Jeg velger å tro at filmen til Reese Witherspoon og Ashton Kutcher er så hot at de måtte se ut som de hatet hverandre på alle pressetreffene for å unngå drama», skriver en kvinne. Reese Witherspoon (46) og Ashton Kutcher (45) spiller hovedrollene i en ny romantisk komedie, med tittelen «Your Place or Mine».
show more