Equinor

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Putin er ute: «Griseheldige» Norge håver inn

Russland har gått fra å være den største leverandøren av gass til Vest-Europa for et år siden til å være helt ute i kulden nå. Grunnen er naturligvis Vladimir ...


Samtidig vi ser at de økonomiske parameterne er slik at oljebehovet går litt ned noen steder, sier han. Det fører til mindre etterspørsel og er negativ for økonomisk vekst, sier Rommelhoff. Mange er nok overrasket over at vi har klart å øke produksjonen så mye som vi har, sier Rommelhoff. Vi er nå den største leverandøren av gass i Europa, flere og flere selskaper ønsker å jobbe med Equinor, sier konserndirektør Irene Rommelhoff, til Nettavisen. – Vi ser at det er lite ekstra kapasitet i oljemarkedet. Det er ikke en fordel å ha for høy pris over lang tid. Tilbudet av gass og olje globalt er nå nemlig faretruende lavt. Det vi gjør kommer fellesskapet til gode gjennom store skatteinntekter, sier konsernsjef Anders Opedal i Equinor, til Nettavisen. Russland har gått fra å være den største leverandøren av gass til Vest-Europa for et år siden til å være helt ute i kulden nå. Rørledningen ut av Norge er fulle, og skal vi lage en ny rørledning, må vi gjøre et nytt kjempestort funn og det gjør vi jo egentlig ikke lenger her i Norge. Alene skatteregningen til selskapet i 2022 beløp seg på over 500 milliarder norske kroner til den norske stat, tilsvarende nesten 100.000 kroner per innbygger. Vi har bidratt til å få frem mer energi som verden og spesielt Europa trenger.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Skal bli miljøvennlig: Tapte to milliarder

Med det er olje- og gassvirksomheten som gir de voldsomme pengesummene. En helt annen situasjon er det for Equinors nye satsing på fornybar, miljøvennlig energi ...


Det er planlagt, og vi taper så lenge vi er i investeringsfasen, sier han. – Vi har hatt en positiv kontantstrøm de siste årene, men samtidig investerer det tungt. – Overordnet vil du ikke se lønnsomhet på noen år. Bare i årets tre siste måneder av 2022 tapte Equinor 86 millioner dollar på fornybarsatsingen. Det er en naturlig del av det å bygge opp en virksomhet. Det er en betydelig forverring fra 2021, da tapene var på 136 millioner dollar i løpet av året.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
– Equinors resultater er ikke noe å være stolt over

Britiske klimaaktivister har i lang tid forsøkt å stanse prestisjeprosjektet Rosebank.


OPRED er tilsynsmyndighet og regulator for aktivitet på britisk sokkel, og skal også sørge for at miljøkrav oppfylles. Miljøaktivister har i lang tid krevd at Equinors britiske Rosebank-felt skal stanses, fordi miljøbelastningen ikke er forenlig med klimamålene. – Det å være avhengig av olje og gass gjør at regningene våre vokser. Feltet har en forventet levetid på 25 år. – Equinors resultater er ikke noe å være stolt av. Onsdag morgen leverte Equinor et rekordresultat for 2022.
show more
Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Equinor-topp gleder seg til pengene skal renne ut av kassen

I fjor flommet pengene inn i Equinor-kassen så fort at selv ikke ekstrautbytter og tilbakekjøp av aksjer var nok fra å hindre gjeldsgraden til å bunne på ...


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinor holder utbyttet på rekordnivå etter tidenes beste årsresultat – aksjen bykser

Olje- og gassgiganten avsluttet rekordåret 2022 med et justert driftsresultat på 15,1 milliarder dollar i fjerde kvartal. Det tilsvarer om lag 155 milliarder ...


Tidligere hadde selskapet uttalt et mål på ti milliarder i 2022–23 og 12 milliarder i 2024–25. Onsdag kommer selskapet med noen svar i sin årlige kapitalmarkedsoppdatering, som ledelsen også skal presentere for investorer og analytikere i London senere på dagen. Equinor fikk et justert driftsresultat innenfor fornybardivisjonen på minus 86 millioner dollar i fjerde kvartal, eller et tap på 887 millioner kroner. Og at vi investerer i en veldig god portefølje med lav break-even, og også lønnsomme prosjekter på fornybar, sier Opedal til DN på vei inn. Onsdagens analytikerkonferanse blir den første Opedal styrer i London, slik hans forgjengere har hatt for vane å gjøre i februar. Det innebærer at Equinor regner med å betale både det ordinære og ekstraordinære utbyttet på samme nivå gjennom hele året. Det er nærmere en dobling av tapene fra tredje kvartal. På forhånd var det stor spenning hos analytikerne knyttet til kapitalallokeringen. Totalt lander dette på samme nivå som for kvartalet før, som var det høyeste i Equinors historie. Ledelsen og styret er valgt inn for å ta den overgangen. Det tilsvarer om lag 155 milliarder norske kroner, og er noe bedre enn det analytikerne forventet på forhånd. Det endte til slutt på svimlende 773 milliarder kroner.
show more
Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"
Equinor ASA: Meldepliktig handel | GlobeNewswire by notified

Tildeling av aksjer til enkelte primærinnsidere og deres nærstående i Equinor (OSE: EQNR, NYSE: EQNR) i henhold til Equinor's aksjespareprogram.


These hires and promotions position Spryker for a year of continued global growth and focused execution on key initiatives and markets that will further the product, partner ecosystem, and customer experience. Årsrapporten vil umiddelbart efter offentliggørelsen være tilgængelig på Investeringsforeningen PFA Invests hjemmeside: www.pfainvest.dk Med venlig hilsen PFA Asset Management A/S Attachment 4.2.1a - BN6098_Årsrapport_2022_v11 Spryker appoints industry leaders aligned with strong partner centricity and growing global customer base BERLIN and NEW YORK, Feb. februar 2023. He joined the board of Ahold Indonesia in 1997 and became CEO of Ahold Indonesia in 2000. DK0060655702 CWISAKTKL Afdeling Stabile Aktier DK0010312529 CWIIA Afdeling Indien KL DK0061534963 CWIASKL Afdeling Asien DK0060057644 Med venlig hilsen Investeringsforeningen C WorldWide Henrik Brandt Direktør Vedhæftet fil 2023.CWW.ophævning af suspension 10. Hermed offentliggøres årsrapport 2022 for Investeringsforeningen PFA Invest, som bestyrelsen har godkendt pr. 10, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Spryker, the leading global composable commerce platform for Sophisticated Use Cases around Enterprise Marketplaces, Thing Commerce, and B2B Commerce, has announced three new leadership updates. Johan then went on to retail CEO and COO endeavors outside of Ahold, returning to Ahold Delhaize Press release Investeringsforeningen C WorldWide ophæver suspensionen af forenings afdelinger, og der kan igen stilles priser på alle afdelinger. Short nameNavnISIN CWIEMMKL Afdeling Emerging Markets DK0015945166 CWIGAEKL Afdeling Globale Aktier Etik DK0060287217 CWIGAKL Afdeling Globale Aktier DK0010157965 CWIGAAKKKL Afdeling Globale Aktier Akk.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Snittlønn på 1,2 millioner: Han må ansette flere i årene som kommer

Eldrebølge, kompetanseutvikling og det å være i forkant er blant nøkkelordene når Nettavisen snakker med Aksel Stenerud, leder for Mennesker og organisasjon i ...


– Det som er viktig er at vi er et bredt energiselskap. Det er det høyeste av alle næringsområdene. Han tror også det at man har et stort arbeidsmarked innenfor selskapet, som gjør at de ansatte kan bevege seg gjennom mange segmenter, gjør det attraktivt å jobbe der. – Den høye lønnsveksten i oljebransjen skyldes i stor grad at bonusene økte mye. Vi har en merkevare som er tiltrekkende. Det er et viktig argument, syns vi og de som kommer til oss. Det meldte Manglende språkkunnskaper og forfalsket CV er blant de forholdene de kunne avsløre. Samtidig det her de har mest konkurranse. På norsk sokkel har de mest frafall på grunn av alder. For ledere er snittlønnen på 1,45 millioner kroner. Allerede i 2014, da Equinor het «Statoil» var snittlønnen i selskapet
show more
Post cover
Image courtesy of "E24"
Analytiker om Equinors utbyttefest: – Knuser forventningene

Olje- og gasskjempen skal drysse 170 milliarder kroner over aksjonærene i år. Det utgjør nesten en femtedel av børsverdien, påpeker Pareto Securities.


Det er rettet til Equinor skrur ned det ekstraordinære utbyttet og hever det ordinære. Det sto tidligere at Equinor skrur ned det ekstraordinære utbyttet og hever det ekstraordinære. – De investerer jo i både olje- og fornybarprosjekter, men likevel har de mer enn nok cash til overs. Olaisen merker seg at selskapet gjør en liten endring i utbyttepolitikken. Equinor skrur ned det ekstraordinære utbyttet og hever det ordinære. [kvartalsrapport ](/olje-og-energi/i/BWbKxg/equinor-leverer-tidenes-stoerste-norske-aarsresultat)og varsel om [utbyttefest ](/olje-og-energi/i/Q7jpQV/equinor-vil-dele-ut-170-milliarder-kroner-til-aksjonaerene-i-2023)det kommende året.
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinor holder utbyttet på rekordnivå etter tidenes beste årsresultat – aksjen bykser

Olje- og gassgiganten avsluttet rekordåret 2022 med et justert driftsresultat på 15,1 milliarder dollar i fjerde kvartal. Det tilsvarer om lag 155 milliarder ...


Tidligere hadde selskapet uttalt et mål på ti milliarder i 2022–23 og 12 milliarder i 2024–25. Onsdag kommer selskapet med noen svar i sin årlige kapitalmarkedsoppdatering, som ledelsen også skal presentere for investorer og analytikere i London senere på dagen. Equinor fikk et justert driftsresultat innenfor fornybardivisjonen på minus 86 millioner dollar i fjerde kvartal, eller et tap på 887 millioner kroner. Og at vi investerer i en veldig god portefølje med lav break-even, og også lønnsomme prosjekter på fornybar, sier Opedal til DN på vei inn. Onsdagens analytikerkonferanse blir den første Opedal styrer i London, slik hans forgjengere har hatt for vane å gjøre i februar. Det innebærer at Equinor regner med å betale både det ordinære og ekstraordinære utbyttet på samme nivå gjennom hele året. Det er nærmere en dobling av tapene fra tredje kvartal. På forhånd var det stor spenning hos analytikerne knyttet til kapitalallokeringen. Totalt lander dette på samme nivå som for kvartalet før, som var det høyeste i Equinors historie. Ledelsen og styret er valgt inn for å ta den overgangen. Det tilsvarer om lag 155 milliarder norske kroner, og er noe bedre enn det analytikerne forventet på forhånd. Det endte til slutt på svimlende 773 milliarder kroner.
show more
Post cover
Image courtesy of "Hammerfestingen"
Rekordår for Equinor

2022 ble et rekordår for Equinor, som fikk et årsresultat på nær 75 milliarder dollar – det største årsresultatet levert av et norsk selskap noensinne.


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Abonnementet er bindende til det sies opp av abonnenten. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. – Equinor er unikt posisjonert for å levere energi og bidra til avkarbonisering og samtidig oppnå en høy avkastning. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Superlønnsomme olje- og gassinvesteringer – Equinor får pengene tilbake etter 2,5 år

Når konsernsjef Anders Opedal onsdag morgen går på talerstolen i den store konferansesalen i Londons finansdistrikt City, kan han slå i bordet med ...


Hittil har selskapet operert med et spenn på 250 til 500 millioner dollar i justert driftsresultat for denne virksomheten. Den frie kontantstrømmen etter skatt fra olje og gass endte på over 30 milliarder dollar. I motsatt ende er selskapets olje- og gassvirksomhet. Den satsingen er blitt vanskeligere å få fart på for Opedal. I et marked der selskapene overbyr seg selv har prisene i auksjoner der det kjempes om arealer mangedoblet seg. Det var overgangen til fornybarsamfunnet Opedal ville akselerere da han ble valgt som ny toppsjef i Norges suverent største selskap.
show more
Post cover
Image courtesy of "Avisa Nordland"
Equinor med superprofitt

Prisen på matvarer har fått stor oppmerksomhet fra myndigheten: Her skal marginene i hele verdikjeden granskes. Men myndighetene er ikke opptatt av den ...


Pumpeprisen på bensin er i dag på NOK 23,57. Lønnsøkningen var også på topp, med 7,9 prosent, betydelig over gjennomsnittet på 4,6 prosent. Men myndighetene er ikke opptatt av den skjeve utviklingen på drivstoffområdet.


Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Grønt skifte på vent: Equinor tjener nesten alt på olje og gass

Equinor-sjefen kaller selskapet bredt, men 98 prosent av Anders Opedals lommebok fylles av olje og gasspenger. Anders Opedal står fast på Equinors ...


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Equinor-sjefen kaller selskapet bredt, men 98 prosent av Anders Opedals lommebok fylles av olje og gasspenger. Les hele saken med abonnement


Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Pareto-analytiker: Hyller Equinors utbyttegrep

Equinor knuser nå konkurrentene på utbytte. Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen fikk bekreftelsen han trengte for å rope kjøp.


11.46Lesetid: 2 minutterArtikkellengde er 321 ordSER STJERNER: Tom Erik Kristiansen jekker opp kursmålet etter onsdagens kapitalmarkedsdag. Dermed fikk Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen bekreftelsen han trengte for å rope kjøp.Publisert 9. Foto: Iván KvermeEnergiTil kategorisidenDel på FacebookDel på TwitterDel på LinkedinSend på epostKopier lenkenDelVis artiklerPer Stefan PræsterudSend epostJournalistDenne artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter
show more
Post cover
Image courtesy of "Tu.no"
Equinor-sjefen: – Gassforbruket må ned hvis europeiske lagre skal fylles til neste vinter

Konsernsjef Anders Opedal mener mild vinter har vært redningen i år.


Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Equinor-sjefen: Lover full gass forbi 2030

Equinor skal klare å levere minst 40 milliarder kubikkmeter med gass til Europa, ikke bare til 2026, men også til minst 2030, sier konsernsjef Anders ...


Mer om det, økte utbytter og om ikke Equinor har litt for få nye funn blir det mer om her. Det sier konsernsjef Anders Opedal om sine nye prognoser som ble lagt frem på kapitalmarkedsdagen. Equinor skal klare å levere minst 40 milliarder kubikkmeter med gass til Europa, ikke bare til 2026, men også til minst 2030.
show more
Post cover
Image courtesy of "Miljødirektoratet/Norwegian Environment Agency"
Equinor søker om endring av tillatelse på Gullfaks - kjemikalier og utslipp av sement med hydrokaronrester - Miljødirektoratet

Gullfaks Hovedfelt søker om tillatelse til utslipp av utboret sement med vedheng av vannbasert slam som inneholder spor av hydrokarboner og/eller oljebasert ...


Vedtaket og tillatelsen finnes i vår postjournal ( Eventuelt vedheng av oljebasert slam og/eller hydrokarboner ansees å være minimalt, og Equinor vurderer at utslipp til sjø utgjør ingen betydelig miljøskade. Gullfaks Hovedfelt søker om tillatelse til utslipp av utboret sement med vedheng av vannbasert slam som inneholder spor av hydrokarboner og/eller oljebasert slam av arbeidsmiljøhensyn.
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinor holder utbyttet på rekordnivå etter tidenes beste årsresultat – aksjen bykser

Olje- og gassgiganten avsluttet rekordåret 2022 med et justert driftsresultat på 15,1 milliarder dollar i fjerde kvartal. Det tilsvarer om lag 155 milliarder ...


Tidligere hadde selskapet uttalt et mål på ti milliarder i 2022–23 og 12 milliarder i 2024–25. Onsdag kommer selskapet med noen svar i sin årlige kapitalmarkedsoppdatering, som ledelsen også skal presentere for investorer og analytikere i London senere på dagen. Equinor fikk et justert driftsresultat innenfor fornybardivisjonen på minus 86 millioner dollar i fjerde kvartal, eller et tap på 887 millioner kroner. Og at vi investerer i en veldig god portefølje med lav break-even, og også lønnsomme prosjekter på fornybar, sier Opedal til DN på vei inn. Onsdagens analytikerkonferanse blir den første Opedal styrer i London, slik hans forgjengere har hatt for vane å gjøre i februar. Det innebærer at Equinor regner med å betale både det ordinære og ekstraordinære utbyttet på samme nivå gjennom hele året. Det er nærmere en dobling av tapene fra tredje kvartal. På forhånd var det stor spenning hos analytikerne knyttet til kapitalallokeringen. Totalt lander dette på samme nivå som for kvartalet før, som var det høyeste i Equinors historie. Ledelsen og styret er valgt inn for å ta den overgangen. Det tilsvarer om lag 155 milliarder norske kroner, og er noe bedre enn det analytikerne forventet på forhånd. Det endte til slutt på svimlende 773 milliarder kroner.
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinors fornybarsjef Pål Eitrheim får hjelp av ny bestevenn (+)

LONDON: Equinors fornybarsjef Pål Eitrheim skal få hjelp av direktøren for gass- og krafthandel til å koble sammen volumer fra sol, havvind og naturgass.


Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du ikke få målrettet reklame på tvers av ulike nettsteder. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen av eller ingen av disse funksjonene fungerer som de skal. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vet vi ikke når du har besøkt nettstedet vårt.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Snittlønn på 1,2 millioner: Han må ansette flere i årene som kommer

Det betyr at man bruker penger i en tidlig del av prosessen, i Equinors tilfelle at man er ute og ansetter i forkant, før mange går av med pensjon.


– Det som er viktig er at vi er et bredt energiselskap. Det er det høyeste av alle næringsområdene. Han tror også det at man har et stort arbeidsmarked innenfor selskapet, som gjør at de ansatte kan bevege seg gjennom mange segmenter, gjør det attraktivt å jobbe der. – Den høye lønnsveksten i oljebransjen skyldes i stor grad at bonusene økte mye. Vi har en merkevare som er tiltrekkende. Det er et viktig argument, syns vi og de som kommer til oss. Det meldte Manglende språkkunnskaper og forfalsket CV er blant de forholdene de kunne avsløre. Samtidig det her de har mest konkurranse. På norsk sokkel har de mest frafall på grunn av alder. For ledere er snittlønnen på 1,45 millioner kroner. Allerede i 2014, da Equinor het «Statoil» var snittlønnen i selskapet
show more
Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinor tjente over milliarden på én enkelt posisjon i ellevilt gassmarked (+)

LONDON: Equinor venter fortsatt stor volatilitet i gassmarkedet fremover – og det skal selskapet tjene på.


(Foto: Jeff Gilbert) Mer...Mikael Holter og Morten Ånestad Få med deg det som teller.


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Equinor holder utbyttet på rekordnivå etter tidenes beste årsresultat – aksjen bykser

Olje- og gassgiganten avsluttet rekordåret 2022 med et justert driftsresultat på 15,1 milliarder dollar i fjerde kvartal. Det tilsvarer om lag 155 milliarder ...


Tidligere hadde selskapet uttalt et mål på ti milliarder i 2022–23 og 12 milliarder i 2024–25. Onsdag kommer selskapet med noen svar i sin årlige kapitalmarkedsoppdatering, som ledelsen også skal presentere for investorer og analytikere i London senere på dagen. Equinor fikk et justert driftsresultat innenfor fornybardivisjonen på minus 86 millioner dollar i fjerde kvartal, eller et tap på 887 millioner kroner. Og at vi investerer i en veldig god portefølje med lav break-even, og også lønnsomme prosjekter på fornybar, sier Opedal til DN på vei inn. Onsdagens analytikerkonferanse blir den første Opedal styrer i London, slik hans forgjengere har hatt for vane å gjøre i februar. Det innebærer at Equinor regner med å betale både det ordinære og ekstraordinære utbyttet på samme nivå gjennom hele året. Det er nærmere en dobling av tapene fra tredje kvartal. På forhånd var det stor spenning hos analytikerne knyttet til kapitalallokeringen. Totalt lander dette på samme nivå som for kvartalet før, som var det høyeste i Equinors historie. Ledelsen og styret er valgt inn for å ta den overgangen. Det tilsvarer om lag 155 milliarder norske kroner, og er noe bedre enn det analytikerne forventet på forhånd. Det endte til slutt på svimlende 773 milliarder kroner.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Skal bli miljøvennlig: Tapte to milliarder

LONDON (Nettavisen): Norges største og viktigste selskap, Equinor går det griner for tiden. Selskapet genererer rekordinntekter, som i stor grad pumpes inn ...


Post cover
Image courtesy of "NTB Kommunikasjon"
Equinor ASA: Kjøp av aksjer til aksjeprogram for ansatte | GlobeNewswire by notified

Equinor ASA (OSE: EQNR, NYSE: EQNR) har 8. februar 2023 engasjert en tredjepart for å gjennomføre tilbakekjøp av selskapets aksjer til bruk i aksjebaserte ...


While our market is currently affected by the prevailing macroeconomic environment, we have a strong underlying Second quarter sales of instruments, particularly in the North American market, were challenged by a generally more subdued investment sentiment in our primary business segment, cell-based therapy. Despite the unfavourable market conditions, our earnings continued to grow. The second phase of the share buyback program in compliance with the Market Abuse Regulation (EU) 596/2014 (MAR), the Commission Delegated Regulation (EU) 2016/1052 and under the authorization granted by Nokia’s Annual General Meeting on 5 April 2022 started on 2 January 2023 234 9 February 2023 Interim report for the first half of 2022/23 15% revenue growth and DKK 145 million operating profit (+25%) for the first half following a challenging second quarter Steen Søndergaard, CEO: “Following a very satisfactory 2021/22 with historically high revenue and operating profit growth rates, revenue for the first half of 2022/23 unfortunately disappointed, despite 15% growth. The offer to acquire securities pursuant to the offering is made, and any investor should make their investment decision, solely on the basis of information that is contained in the prospectus to be made generally available in Denmark in connection with the offering. Press release Programmet for tilbakekjøp av aksjer vil bli gjennomført i henhold til gjeldende safe harbour-vilkår, og som fastsatt i den norske verdipapirhandelloven av 2007, EU Commission Regulation (EC) nr. Det maksimale antallet aksjer som kan erverves er 20.000.000 aksjer, hvorav opptil 12.000.000 aksjer kan erverves i perioden fra 15. februar 2023 til 15. februar 2023 engasjert en tredjepart for å gjennomføre tilbakekjøp av selskapets aksjer til bruk i aksjebaserte insentivprogrammer for ansatte og ledelse i perioden fra 15. Programmet for tilbakekjøp av aksjer i perioden fra 15.
show more