Johannes Thingnes Bø

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
- Eneste folk venter på nå er når han skal feile

Treneren er forberedt på et skyhøyt forventningspress gjennom VM. Johannes Thingnes Bø takker OL i 2022 for at nervene er fraværende,


spenningsmomentet rundt hvem som får det til og hvem som ikke får det til er det alle lurer på nå. Nervøsiteten er ikke i nærheten av det som den var i fjor, sier Thingnes Bø. Han er også rask på ski, så selv om han må i en strafferunde, kan han ta tid på tempoet i løypa. Det er fremdeles bra om han får en bom, men vi kan ikke være fornøyde med det, understreker Mazet. – Jeg går inn til dette mesterskapet her egentlig helt uten nerver i det hele tatt. Det er bra det bare er to skytinger i en stafett og ikke fire. Han er veldig sterk på standplass og veldig mentalt sterk. Det legger et ekstra press på ham for øyeblikket, sier Mazet. Det er viktig å prøve å få ned alle fem med en gang. – Når du leder og bruker et ekstraskudd, gjør du ikke jobben perfekt. Se VM i skiskyting på TV 2 Direkte og Play fra 8. Da den femte blinken går ned viser TV-bildene en Thingnes Bø som lukker øynene og puster lettet ut.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Følg VM i skiskyting direkte

På denne siden kan du følge alle rennene i VM i skiskyting. Onsdag er det miksstafett i VM i Oberhof.


- Sander Randeberg Hauan21. Da stilte Norge med nærmest tilsvarende lag. [samleside for skiskyting](https://www.vg.no/tag/skiskyting) kan du lese mer om årets sesong. På denne siden kan du følge alle rennene i VM i skiskyting.


Post cover
Image courtesy of "Mitt Kongsvinger"
(+) VM-gull til Johannes og Norge

Sturla Holm Lægreids tredjeetappe sendte Norge tilbake i medaljekampen etter en dårlig start på blandet stafett i skiskytter-VM. Det endte med gull.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Thingnes Bø gjekk Noreg inn til gull i stafettdrama etter enorm opphenting

Det norske laget bestod av Ingrid Landmark Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland, Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø. Tandrevold måtte ut i ei strafferunde ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Samuelsson røper ukjent drama bak VM-fiaskoen

Sebastian Samuelsson hadde en dårlig dag på standplass i VM onsdag og skjøt vekk Sveriges gullsjanser på mixedstafetten. Etter rennet var han naturlig nok ...


– På liggende var jeg veldig tent, men merket raskt at jeg bommet en hel del. Noe må ha skjedd siden det er så grove bom. Det må ha vært noe galt med våpenet. LES OGSÅ: Så bare fortsetter elendigheten, sier han videre. Sebastian Samuelsson hadde en dårlig dag på standplass i VM onsdag og skjøt vekk Sveriges gullsjanser på mixedstafetten.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Legger seg flat: - Kjipt

Johannes Thingnes Bø (29) gjorde jobben som ankermann og sørget for at Norge innledet skiskytter-VM i Oberhof på best tenkelige måte.


Da Thingnes Bø og de andre skjøt på standplass, var det få som skjønte hva som skjedde. Det var ikke det utgangspunktet de andre hadde håpet på, og i hvert fall ikke det utgangspunktet jeg ville gi dem. Jeg var litt overrasket over det selv, sa Thingnes Bø til TV 2 etter løpet. Alt kan skje, og jeg vet at vi har to av verdens beste skiskyttere på de to siste etappene, så jeg prøvde bare å ta inn sekunder der jeg kunne og hang på Denise så lenge som mulig, men hun var mye sterkere på sisterunden i dag. Tandrevold skjøt fullt hus på første skyting, men på stående glapp det skikkelig. Etter en marerittstart, leverte Norge da det gjaldt som mest.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Thingnes Bø om knust Samuelsson: - Fortjent

OBERHOF (TV 2): Sebastian Samuelsson får ikke mye sympati av Johannes Thingnes Bø etter kollapsen på standplass.


– Han er i bra form og vi har hatt gode dager hjemme og gode første dager her i Oberhof. Vi må virkelig sjekke det og sjekke som at alt sitter som det skal. – Det er veldig vanskelig å forklare. Nå får jeg to dager på å sjekke våpenet og skytingen, så tror jeg det blir bra. Sånn er det for «Sebbe» i dag og det er jo trist for deres (Sverige) sin del, sier Thingnes Bø med et glimt i øyet. Så det vil jeg si er fortjent, sier Thingnes Bø til TV 2.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Tok VM-gull etter nervepirrende stafett: - Veldig unødvendig

Det norske laget med Ingrid Landmark Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland, Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø tok gullet på miksstafetten i VM i ...


– Det virker som det var litt panikk i den skytingen. Han bommet tre ganger på liggende og gjorde det unødvendig spennende for seg selv. – Det er en veldig rar følelse når man er så skuffet over eget løp. – Jeg gjorde det bra og fikk akkurat nok sekunder. – Jeg tenker at jeg uansett har verdens beste lagkamerater om det blir gull eller sølv. Men jeg står her med gull, så det er vel definisjonen av gode lagkamerater. – Det var en veldig uforutsigbar stafett. – Det var full spiker opp første bakke. Det var en kamp helt inn. Jeg var stiv i beina under hele løpet etter det, men jeg gikk heldigvis bra og var rolig under ekstraskuddene. Tandrevold måtte ut i strafferunde og sendte Røiseland 55 sekunder bak Frankrike. Det er nervøsitet og VM.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Følg VM i skiskyting direkte

Dette blir uhyre spennende. Nå skal alt avgjøres. Italienske Tommaso Giacomel inn først, med Johannes Thingnes Bø rett bak. Kom igjen nå Johannes!


I mens fransken og italieneren fomler, beholder Lægreid roen og viser alle hvordan det skal gjøres. Kom igjen nå Johannes! På denne siden kan du følge alle rennene i VM i skiskyting.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
VM-gull til Norge: Enorm opphenting etter kollaps på andre skyting

OBERHOF/OSLO (VG) Ingrid Landmark Tandrevold fikk den store skjelven og skjøt fire bom på stående. Men Sturla Holm Lægreid hadde en ellevill dag på jobb ...


Italia og Norge skjøt side om side på siste stående. Og på siste etappe la Thingnes Bø inn litt ekstra drama med en bom på siste skyting, men han var iskald og traff på første ekstraskudd. Alle blinkene gikk rett ned på liggende, og hun tok innpå 15 sekunder til teten. Men det var flere som bommet på den skytingen, Norge har vunnet fire mixed stafetter på rad i mesterskap. På siste etappe var Bø helt overlegen. Men Norge kan mixed stafett. Lægreid gikk en enorm etappe, og tok inn de 50 sekundene Norge lå bak. Jeg var stiv i beina under hele løpet etter det, men jeg gikk heldigvis bra og var rolig under ekstraskuddene. På ankeretappen skapte Thingnes Bø spenning på første skyting. – Det var full spiker opp første bakke. – Det var dårlig skyting.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Norsk gull etter marerittstart: – Det virker som om det var panikk

Johannes Thingnes Bø gjorde det uvanlig spennende, men parkerte til slutt Italia på den siste runden.


Det er helt vanvittig at han ikke klarer å holde følge i to minutter. – Han klarer ikke å holde første bakken. – Hun skyter to treff, så bommer hun på tredje.


Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Thingnes Bø gikk Norge inn til gull i stafettdrama etter enorm opphenting

Det norske laget besto av Ingrid Landmark Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland, Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø. Tandrevold måtte ut i en strafferunde ...


Jeg var litt overrasket over det selv, sa Thingnes Bø til TV 2 etter løpet. Det tenkte jeg at det ikke var vits å gjøre, så da skjøt jeg ti treff. – Det er en monsteretappe av Lægreid. Det var veldig gøy å veksle med Johannes i tet, sa Lægreid. Det var ikke den starten jeg håpet på, og det var heller ikke det utgangspunktet de andre håpet å få. – Det er alltid kjipt å starte mesterskap dårlig, spesielt med lagkonkurranse og at det går ut over de andre også.
show more