Kajsa Vickhoff Lie

 
 
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

Ragnhild Mowinckel viste også strålende form, men en stygg feil ødela for Molde-alpinisten. I målområdet ble en nervøs Vickhoff Lie omfavnet at Mowinckel.


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

Hun er en rå dame, og det er veldig kult det hun får til, sier Ragnhild Mowinckel til VG om lagvenninnen. Molde-alpinisten var mental støtte for den norske ...


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

– Hun er en rå dame, og det er veldig kult det hun får til, sier Ragnhild Mowinckel til VG om lagvenninnen. Molde-alpinisten var mental støtte for den norske bronsevinneren i målområdet. Det ble svært spennende. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere ...


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
VM-bragd: - Må tørke tårer

Italienske Marta Bassino vant rennet foran Mikaela Shiffrin. Cornelia Huetter deler tredjeplassen med Vickhoff Lie. - Det er det verste og det beste jeg har ...


Jeg er så stolt av henne, sier Shiffrin til Viaplay. Det var den innersvingen i det ene partiet der. - Det er det verste og det beste jeg har opplevd. Jeg er så glad på hennes vegne. - Jeg har vanskeligheter å beskrive hvordan dette er. Jeg ga gass.


Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

Med startnummer 30 kom Alice Robinson fra New Zealand susende og truet den første norske VM-medaljen på kvinnesiden i en fartsdisiplin siden 1993. Robinson var ...


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Vickhoff Lie vant VM-bronse: – Betyr ekstremt mye

Kajsa Vickhoff Lie tok en sensasjonell bronse under onsdagens super-G. Medaljen var hennes første i et VM.


– Det har vært mange opp- og nedturer, men jeg er veldig glad for at ting ikke er så stabilt. – Jeg er veldig fornøyd. – Jeg prøvde. – Jeg er veldig, veldig fornøyd med at jeg klarer å være der oppe nå. Bare det å være tilbake og kjøre renn her, er en drøm for meg. Kajsa Vickhoff Lie fra startnummer fire leverte en kanon super-G i VM i Méribel onsdag.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

MÉRIBEL/OSLO (VG) Kajsa Vickhoff Lie (24) overrasket alle da hun sikret VM-bronse i super-G. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet.


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Historisk medalje - første på 30 år

Kajsa Vickhoff Lie kinket til med VM-bronse i super-G i franske Méribel onsdag. Ragnhild Mowinckel kjørte ned til 5.-plass tross en stor feil.


Som type er hun en som kommer tilbake fra skade, uredd, er villig til å ta risiko, utvikle seg og være nysgjerrig. Bare det å være tilbake og kjøre renn her, er en drøm for meg. Moldenseren fikk en fantastisk oppvarming til VM. Det er fantastisk, sier Ryste. – Jeg er veldig, veldig fornøyd med at jeg klarer å være der oppe nå. Jeg kommer ikke til å ta imot noen gratulasjoner før siste har passert målstreken, sier Vickhoff Lie til Viaplay.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Kajsa Vickhoff Lie med karrierens første VM-medalje – Bronse i super-G

Ingen norske kvinner har lykkes i fartsdisiplinene i VM i alpint på 30 år. I onsdagens Super-G brøt Kajsa Vickhoff Lie den forbannelsen, og sikret seg ...


Jeg håper og tror det ikke er noen som kan ta henne nå. – Det var på tide. Det er helt fantastisk. Det er flott at det var Kajsa som tok den etter den skaden. Det er en av de mest inspirerende historiene i vår generasjon, roser Shiffrin. – Hun er en av de mest naturlige skikjørerne jeg noensinne har sett.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

Med startnummer 30 kom Alice Robinson fra New Zealand susende og truet den første norske VM-medaljen på kvinnesiden i en fartsdisiplin siden 1993.


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Kajsa Vickhoff Lie hylles av superstjernen: – En av de mest inspirerende historiene

MÉRIBEL/OSLO (VG) Kajsa Vickhoff Lie (24) overrasket alle da hun sikret VM-bronse i super-G. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet.


I januar overrasket Kajsa Vickhoff Lie med andreplass i utfor i Cortina d’Ampezzo – etter at hun nylig hadde kommet tilbake fra halvannet års skadeavbrekk. – Det er det verste og det beste jeg har opplevd. – Jeg er veldig fornøyd med at jeg prøvde. – Det går lett. Kajsa Vickhoff Lie nektet å la seg gratulere før det var over. Jeg lever i en drøm, sier Vickhoff Lie til VG – minutter før hun sikret medaljen. jeg tar ikke imot gratulasjoner før alle har kjørt, sier Vickhoff Lie til Viaplay. Når mamma og pappa er her og ser på, så prøver jeg å gi dem litt ekstra valuta for pengene. Og hun har gitt så mye for å komme dit. Å ta VM-medalje er veldig imponerende, sier superstjernen. Men det ble ekstremt nervepirrende i målområdet. [ brudd i leggen ](https://www.vg.no/sport/alpint/i/vAnQ0V/vickhoff-lie-paadro-seg-brudd-i-leggen-etter-skrekkfallet)etter et stygt fall i Val di Fassa.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Vickhoff Lie vant VM-bronse: – Betyr ekstremt mye

Kajsa Vickhoff Lie tok en sensasjonell bronse under onsdagens super-G. Medaljen var hennes første i et VM.


– Det har vært mange opp- og nedturer, men jeg er veldig glad for at ting ikke er så stabilt. – Jeg er veldig fornøyd. – Jeg prøvde. – Jeg er veldig, veldig fornøyd med at jeg klarer å være der oppe nå. Bare det å være tilbake og kjøre renn her, er en drøm for meg. Kajsa Vickhoff Lie fra startnummer fire leverte en kanon super-G i VM i Méribel onsdag.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Vickhoff Lie sikret historisk VM-bronse: – Det verste og beste jeg har opplevd

Fra startnummer fire kjørte Vickhoff Lie til ledelse, men ble siden skjøvet ned til bronseplass, 33 hundredeler bak verdensmester Marta Bassino.


Moldenseren fikk en fantastisk oppvarming til VM. – Jeg er veldig fornøyd. Jeg kommer ikke til å ta imot noen gratulasjoner før siste har passert målstreken, sier Vickhoff Lie til Viaplay.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Vickhoff Lie fekk eit stykke norsk alpinhistorie rundt halsen

Vickhoff Lie delte plasseringa med austerrikaren Cornelia Hütter. Gullet gjekk til Marta Bassino frå Italia, medan den USA-amerikanske superstjerna Mikaela ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Kajsa Vickhoff Lie med karrierens første VM-medalje – Bronse i super-G

I onsdagens super-G brøt Kajsa Vickhoff Lie en 30 år lang forbannelse, og sikret seg karrierens første VM-medalje. Det imponerte superstjerna Mikaela ...


Jeg håper og tror det ikke er noen som kan ta henne nå. – Det var på tide. – Det har vært et vanskelig renn å se på, for alle kjørte så fort. Det er helt fantastisk. Det er en av de mest inspirerende historiene i vår generasjon, roser Shiffrin. – Hun er en av de mest naturlige skikjørerne jeg noensinne har sett.
show more