LeBron James

 
 
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
LeBron James har scoret flest poeng i NBA gjennom tidende

Los Angeles Lakers-spiller LeBron James (38) er offisielt den spilleren med flest poeng gjennom tidende i NBA.


Han takket også familie og venner for støtten gjennom årene han har holdt på. Den gamle rekorden har stått i 39 år. LeBron James har scoret flest poeng i NBA gjennom tidende


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Svimlende billettpriser: 780.000 kroner for å se LeBron James’ rekordjakt

Natt til onsdag kan LeBron James sette poengrekord i NBA. De beste setene krever et godt dykk i lommeboken.


Kun i salg i Vil du lese mer om NBA? Men siden sjansen er der for at James kan bli historisk i hjemmekampen mot Thunder, har prisene på de aller beste setene skutt i været.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Historiske James satte NBA-rekord: - Utrolig for meg

Los Angeles Lakers-spiller LeBron James (38) er offisielt den spilleren med flest poeng gjennom tidende i den amerikanske basketligaen NBA.


– Gratulerer LeBron James, Denne mannen har vært i søkelyset og blitt belastet med de største forventningene siden han var tenåring. Jeg husker fortsatt da min Showtime-lagkamerat, den legendariske Kareem Abdul-Jabbar, slo rekorden, – Jeg ser meg selv over alle som noen gang har spilt dette spillet … Han takket også familie og venner for støtten gjennom årene han har holdt på. Han hadde tronet øverst på poengtronen i 38 år. [Twitter.](https://twitter.com/SHAQ/status/1623208153587515392)
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
LeBron tok rekorden Jordan aldri klarte: Skrev baskethistorie i L.A.

OSLO/USA (VG) (LA Lakers – OKC Thunder 130–133) LeBron James (38) er nå den mestscorende NBA-spilleren gjennom tidene.


Mange mener James kunne spilt i NFL som «wide receiver», men da han måtte velge idrett ble det basket. Det var dager der jeg ikke ville på skolen. Der ble han plukket opp av Cleveland Cavaliers, som holdt til bare en drøy times kjøretur unna barndomsbyen Akron. Ifølge en ESPN The Magazine-artikkel var han borte fra skolen 82 av 160 dager da Gloria besluttet at det måtte en forandring til for at ikke niåringen skulle skli helt ut. Det positive var at sønnen allerede hadde rukket å markere seg som et idrettstalent. Det var en utrolig erfaring for meg i ung alder. Noen år senere flyttet LeBron tilbake til sin mor, men fortsatte å ha tett kontakt med Walker-familien. Det hjalp heller ikke at han tidlig begynte å skulke skolen regelmessig. Med tre strake trepoengere var telleren nede på åtte allerede halvveis i tredje periode. – Jeg kan spille flere år, det vet jeg. – Det er så surrealistisk. De samme billettene til oppgjøret mot Milwaukee Bucks natt til fredag norsk tid ble priset til utrolige 242.000 dollar – altså 2,5 millioner norske kroner ifølge [AP](https://apnews.com/article/los-angeles-lakers-oklahoma-city-thunder-nba-sports-basketball-8f24e21880de99d6d30d26c988954264?taid=63e2326ae5939600012fa14b&utm_campaign=TrueAnthem&utm_medium=AP&utm_source=Twitter).
show more