Leeds United

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Den neste jobben han linkes til kan være Liverpool

Alle vet at Leeds United skal ha ny manager. Det enda større spørsmålet i Premier League er om Liverpool snart trenger en også.


Liverpool er Jürgen Klopps tredje jobb, nå inne i sin sjuende sesong. Etter en elendig start på sesongen 2014/2015 ga han klubbledelsen beskjed om at han ville gi seg etter siste kamp. JÜRGEN KLOPPS LIVERPOOL, en av de to store tittelkandidatene før sesongstart, ligger akkurat nå på tiendeplass i Premier League, 21 poeng bak teten (Arsenal). Det andre er historien. I FSV Mainz og Borussia Dortmund var han også ansatt i sju sesonger. De største overskriftene handler derimot om at en tilsvarende jobb snart kan bli ledig i den røde delen av Liverpool. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London. Etter to seriegull (2011 og 2012) og Champions League-finale (2013) begynte det å butte. Til Dagbladet i 1986. Jobbet freelance i Arbeiderbladet i skoletida. JESSE MARSCH VAR dead man walking på Elland Road lenge før Leeds tapte 1-0 for Nottingham Forest i helga som var. Mannen med desidert lavest skuldre er nok Kjetil Knutsen.
show more