Olav Thon

 
 
Post cover
Image courtesy of "E24"
Virke: Har fått mange klager på Olav Thon Gruppen

Butikkeiere har fått økninger i leieprisene basert på den måneden med høyest prisvekst siden 1987. Ifølge Virke klager leietagere på særlig én ...


Min oppfatning er at vi har et godt omdømme og gode relasjoner til alle våre leietagere. – Det vil ikke være aktuelt for oss å gi rabatt på selve indeksreguleringen. , forteller Thomas Rønning, direktør for kjøpesenteravdelingen i Thon Eiendom. [Les på E24+](/privatoekonomi/i/y6Ojaa/sjekk-tipsene-elise-sparer-tusener-paa-smart-dagligvarehandling) [Les på E24+](/karriere-og-ledelse/i/q1k1zO/kornelia-28-sa-opp-paa-grunn-av-stress-hele-livet-mitt-dreide-seg-om-jobben) [Les på E24+](/naeringsliv/i/JQBaLj/hoeyre-politiker-flippet-bolig-tjente-16-millioner-paa-tre-uker)
show more